Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה זה אכן הבעיה

הבנתי שיש קלאץ מקורי וקלאץ חליפי

לא יודע מה עדיף לשים

המלצות ממוסכים יתקבלו בברכה

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

אני טיפלתי ביאריס שלי במוסך רייכמן בבני ברק. הם החליפו לי קלאץ' על חשבון האחריות ב13K ק"מ. אמנם זה לא בדרום, אך הם מאוד טובים לדעתי. מאז החלפת הקלאץ' ועד מכירת הרכב 6 שנים לאחר מכן, הקלאץ' עבד ללא דופי.

אף פעם אל תשים קלאץ' חליפי, שים אך ורק מקורי כי זה קריטי לתפקוד הגיר ומניעת תקלות חוזרות. הקפד שיבצעו הכנסה של הגיר ל POSITION 0 באמצעות סורק ייעודי בתחילת, אחרת יצטרכו לבצע הכל מחדש ותחזור לשם עוד הרבה כי הגיר יבעט. הקפד שיבצעו איפוס ולימוד לגיר בסיום ההחלפה, ואם התקציב מאפשר-בצע החלפת שמן גיר כל שנתיים/30 אלף ק"מ. זה רק יעשה טוב לגיר (אצלי ביאריס ביצעתי זאת בקפדנות).

• תוכן חדש...