Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , נזילה פעוטה ברדיאטור חימום ביונדאי גטס דור ראשון ,

המצב הנוכחי שרק בהעברה למצב של חום מריחים את הנוזל קירור המסריח, בשאר המצבים הכל תקין , פעם בחודש ממלא 20ML חוסר ,

בחימום לא משתמש גם בימים קפואים , יש אפשרות לבצע BYPASS אך מתחשק לי קצת מעבר. (אוהב שהכל תקין)

למישהו יצא לבצע DIY על תקלה כזאת?

במוסך מורשה רוצים 2800 על התענוג , במוסכים אחרים , דורשים להביא את החלק ויגבו "רק" 1200,

9712302000.jpg

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אכן עבודה עדינה שמצריכה פירוק של כל הדשבורד! מאיפה השגת רדיאטור חימום? ניסיתי להשיג גם לגטס של ידידה ופשוט אין בארץ. כמה עלה לך? גם אני ברגע שאשיג והיא תתן לי את האישור להתחיל בהחלפה אני מבצע זאת בעצמי. לשלם 1200 שח על עבודה שכזו?? יכולים רק לחלום!

פורסם
יש רכבים שלא מצריך פירוק דש אבל בגטס חובה!

זהו שלפי הספר הטכני , יש להסיר רק את הקונסולה המרכזית , הרדיאטור חימום יושב בתוך הHEATER UNIT ,

כדרכו יש לפרק 3 ברגים , 2 שמאל 1 ימין והיחידה מתנתקת מהרכב ,

פורסם

אם הנזילה קטנה אתה יכול לפרק את צינורות רדיאטור החימום ולהזרים בתוכם חומר איטום לרדיאטור. אין לך מה להפסיד

פורסם
אכן עבודה עדינה שמצריכה פירוק של כל הדשבורד! מאיפה השגת רדיאטור חימום? ניסיתי להשיג גם לגטס של ידידה ופשוט אין בארץ. כמה עלה לך? גם אני ברגע שאשיג והיא תתן לי את האישור להתחיל בהחלפה אני מבצע זאת בעצמי. לשלם 1200 שח על עבודה שכזו?? יכולים רק לחלום!

רדיאטור חימום רכשתי מדוד KORAPS , לפי האתר כבר נשלח ובדרכו בדואר אויר אלי , מקווה שיגיע בקרוב.

העלות 325 שח. כולל משלוח (בכלמוביל דרשו כ900 שח על היחידה)

פורסם
אם הנזילה קטנה אתה יכול לפרק את צינורות רדיאטור החימום ולהזרים בתוכם חומר איטום לרדיאטור. אין לך מה להפסיד

לא מאמין בחומרים האלו ,וזה מבחינתי פלסטר. מה שכן גם לפני כשנה הוחלף רדיאטור ראשי על כל מכלוליו וצינורותיו, אין לי סיבה הגיונית למה למלא אותו בנוזל כזה. מתכון לצרות

פורסם

העם דורש פרויקט מצולם ! :-P

ביררת מחיר ביונדאי שופ? מהנסיון הטרי שלי (עם חלק אחר), הם מתחרים ממש לא רע באיביי (אם כי לא הזמנתי אצלם בסוף, כי לא היה במלאי מידי, ואני לא יודע לדחות סיפוקים :-))

לגבי החומר איטום- אתה צודק בהחלט.

קומבינות של סוחרי רכב שמחזיקות 3-4 חודשים ועלולות להסחף הלאה ולסתום מעברים חיוניים בהמשך מערכת הקירור?

ועוד כשכל המערכת בהמשך חדשה?

:nono:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
רדיאטור חימום רכשתי מדוד KORAPS , לפי האתר כבר נשלח ובדרכו בדואר אויר אלי , מקווה שיגיע בקרוב.

העלות 325 שח. כולל משלוח (בכלמוביל דרשו כ900 שח על היחידה)

אתה יכול לשלוח לי קישור בבקשה?

• תוכן חדש...