Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי מאז השרשור המצער האחרון שפתחתי כאן לפני 3 שנים אין התקדמות ושום דבר לא זז.

מבחינה מקצועית, (אני מורה בהשכלתי והכשרתי לכיתות יסוד א-ו),שנה שעברה קיבלתי הזדמנות אמיתית ראשונה להוכיח את עצמי בכיתות גדולות (24-30 ילדים) (אחרי ששנים ארוכות רק עבדתי בקבוצות קטנות -4-5 ילדים

) ואני חושב שהייתי יחסית בסדר (גם לפי המשוב של המנהלת,אך כיוון שאין לי קביעות והיתה מורה אחת שנכנסה חודשיים לפניי ועברה משעות עירייה לשעות תקן משרד החינוך,אין לה כרגע מה להציע לי).

אני פותח יום יום את לוח הדרושים של הסתדרות המורים ובכל יום היאוש גדל מחדש- כל העבודות נמצאות במרכז והלאה.

תמיד רצה בראש המחשבה "מה היה קורה לו הייתי מחליט בנקודת זמן כזו או אחרת לעשות את השינוי והאם היה מצליח או לא)

מבחינה אישית,רכשתי בית (בעזרת הון עצמי ומשכנתא) ואבא מאוד לוחץ,שלא אשכיר את הבית מחשש לנזקים.

הוא הציע לי,שאם לא אמצא עבודה באיזור,ללכת ללמוד מקצוע נוסף,שבו אוכל לעבוד אך כרגע,אני לא מצליח לאתר משהו מתאים (חשבתי על קורס תיווך ויזמות נדל"ן,איני משוכנע ב100% שאני מתאים).

הדברים גם משפיעים כמובן מבחינה אישית וכל אירוע,שבו חבר/אח מתחתן או חוגג ברית לילד שלו פשוט מפרק אותי רגשית(לא מקנאה חלילה,אלא מהשאלה- מתי זה יקרה אצלי ואם בכלל,אני בן 36 כמעט ולא נהיה צעיר יותר מיום ליום,יש לי כבר 2 אחיינים ועוד אחד/אחת בדרך משני אחים צעירים יותר ממני ב-6 שנים).

כרגע,אני ללא עבודה בתחום ומתקשה מבחינה רגשית לקבל "פשרה" בה אעבוד בעבודה אחרת.

במקביל,ממקום עבודה נוסף,שעבדתי במקביל,פוטרתי לפני חצי שנה ע"י הודעת וואטסאפ (העניין בטיפול משפטי).

כאן שאלת מיליון הדולר : האם להתפשר ואם כן על מה ? מהיכן הולכים ? מהיכן מתחילים ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה כבר לא ילד וצריך לחשוב להתקבע במקום עבודה.

כאן נכנסות השאלות מה אתה אוהב, מה מעניין אותך, במה אתה טוב והכי חשוב מה הסיבה שעד היום לא הצלחת להתקבע במקום עבודה.

עם התשובות אפשר להתמקד ולחשוב על מסלול שיתאים לך.

אם הבנתי נכון אתה רווק?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תתחיל מבת זוג .אתה יותר מידי לבד ,מתייעץ עם אביך לגבי דברים שנוגעים רק אליך. ואתה ורק אתה צריך להחליט לגביהם, אני מציע שבנוסף לזוגיות תעשה מספר שיחות אצל מטפל . דרך נוספת לגשת לעניין יש משרדים שמתמחים בהכוונה מקצועית . תשלם כמה שקלים ותראה מה הם מציעים ,אבל דבר אחד יותר חשוב מהכול תימצא מישהי זה ירים אותך ובשנים יותר קל להתמודד.

פורסם

אתה אוהב את מקצוע ההוראה?

אם כן, ואתה יכול למצוא עבודה במרכז, שווה לעשות "רילוקיישן" למרכז (להשכיר את הבית שלך ולשכור במרכז).

יכול להיות שהשינוי במקום, אוירה, הרגשה, יעזור לך למצוא זוגיות ולהרגיש פחות תקוע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני אתן לך את עצותי בראשי פרקים:

-תזכיר לאבא שלך שאתה בן 36.

-בית שקנית, אפשר גם להשכיר או למכור.

-בשביל מקצוע שאתה אוהב, עושים רילוקיישן.

-תיווך זה זנות, זה לא מתאים לאנשים נורמטיבים.

אחרי שתמצא עבודה ותיהיה מרוצה ממי שאתה וממה שאתה, בת זוג תגיע.

ותפסיק לחשוב על מה היה קורה אם הייתה עושה דברים אחרת, אין לך אפשרות לשנות את העבר.

אתה צריך ללמוד לחיות איתו, ולא לתת לו לשלוט בך.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם (נערך)

אתה מתגורר באיזור בו עובדתית, בכל מקצוע, מס' הצעות העבודה קטן ממס' מבקשי העבודה.

זה "לא בסדר","לא תקין", "וחייבים לפתח את הפריפריה" ושאר הקלישאות, ואני מקווה שלא "יחטפו" לך את השרשור לדיון התיאורטי בבעיה הזו, אבל זו עובדה.

גם אם תוציא רשיון תיווך, או כל הכשרה אחרת, למעט תעשיה, תתקשה למצוא עבודה.

הבשורות הפחות גרועות הן, שבזכות הרכבת אתה תוך שעה וחצי בהרצליה. ושם יש עבודה. גם בתור מורה ביסודי. בדוק.

זה לא מעט זמן, אבל משום שאינך נוהג, זה גם לא כל-כך נורא.

בתור רווק, אתה יכול גם לשנות מקום מגורים בקלות. "לא להשכיר את הדירה מחשש לנזקים", זה ממש לא תירוץ. במחילה מכבודך.

עצות מאבא זה תמיד דבר נחמד. רק שבגיל 36 לא חייבים לקבל את כולן כמדאורייתא.

אני מניח שהמשפחה רוצה אותך קרוב אליהם. זה מובן מקובל ואפילו די נחמד. אבל לא על חשבון החיים שלך.

לאחר ההתנפלות עליך :-P , אני מניח שהעצה שלי תהיה: חפש מקום עבודה שיאתגר ויספק אותך. תתחיל עם רכבות. אם מסתדר מכל הבחינות האחרות ורק הנסיעות מעיקות, שקול החלפת מקום מגורים.

לגבי זוגיות והרגשה כללית- כשתתחיל מגמת שיפור בערוצים האחרים, גם שם יבוא שיפור.

עריכה: בזמן שהתנסחתי (הכי בעדינות שיכולתי) כבר כתבו כמעט את כל מה שאמרתי.

אני מחזק את מי שהציע טיפול נפשי. להזיק זה בטח לא יזיק.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

החיים זה קצת כמו מסדרון ארוך עם הרבה דלתות. אתה פותח דלת ונכנס, ומגלה מה יש בפנים.

אם אתה כבר נמצא שנים ארוכות באותו חדר, ולא גילית בו שום דבר מעניין, פשוט צא ממנו ועבור לחדר הבא.

במילים פחות רוחניות:

תשקול שינוי מקצוע (זמני אפילו, אם מקצוע ההוראה בוער בקרבך) שישחרר אותך מהמיקום הגיאוגרפי שלך. אולי אפילו יהפוך את המיקום הגיאוגרפי שלך ליתרון.

למשל, נפתח עכשיו קורס של רת"א (רשות התעופה האזרחית) למטיס כטב"מ בקשר עין (יענו, במילים פחות מפוצצות, רב להב. או רחפן בעגת הרחוב). זה קורס רציני, וגם לא מאוד זול.

אבל הוא יכשיר אותך כמטיס רב-להב עם רשיון מסחרי, ותוכל לעבוד בחברות שצריכות מטיסים כאלה (חברות פרסום, מדיה, סוקרים, מודדים, מהנדסים, ארכיאולוגים ועוד).

זה סתם רעיון שקפץ לי, אבל זאת הכוונה.

תעבוד במקום חדש עם אנרגיות חדשות, תכיר אנשים חדשים, תעשה דברים חדשים, יהיו לך אתגרים חדשים, והחיים שלך יצאו מהתקיעות שאתה חש.

פורסם (נערך)
קודם כל קח מוטו לחיים- אקונה מטטה.

מהיכן אתה? אתה אוהב את מקצוע ההוראה? למה לא קיבלת קביעות עדיין?

אוהב כמו את עצמי,רק שכל שנות העבודה בקבוצות קטנות אינן מקנות ותק מנמשרד החינוך והוותק היחיד שלי הוא שנה שעברה..

אני ממשיך לחפש ולא מתייאש.

הבעיה הגדולה היא,שבתי ספר במרכז ומעלה,שמקבלים את קורות החיים אומרים,שהיו שמחים לקבל אותי אך המרחק מבחינתם הופך את העניין ללא מעשי.

לגבי עניין לימודי התיווך שקלתי ברצינות,כיוון שחברה מסויימת התחייבה להעסיק את בוגריה באיזור המגורים (חיפה/קריות) אבל איני יודע,אם זה בכלל יעניין אותי (אני צריך משהו עם עניין ולא שעמום בשביל ללמוד).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אתה יודע מה זה אומר "להעסיק אותך" בענף התיווך?

זה אומר שאתה מנסה לשווק, ואם הצלחת, אז אתה מקבל שליש עמלה שמשלם הלקוח.

לא שיווקת? אין כסף. אתה לא שכיר שלהם בשום מקרה. אתה מוציא להם חשבונית נגדית לכל צ'ק שאתה מקבל מהם.

תבדוק זאת, לפני שאתה משלם על "קורס" (שמסתכם בחוברת שאפשר להוריד חינם ברשת+עוד כמה "טיפים בשיווק")

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תיווך זה עניין של עמלות, אין שכר. כך שחברה/משרד מסוים ירצה שיהיו לו כמה שיותר סוכנים. אפילו יכשיר אותם בחינם.

משכנתא זה קל

פורסם

עזוב אותך מתיווך, לא נשמע שזה מתאים לך.

כמו שאתה מתאר את זה (אוהב הוראה ויכול למצוא עבודה במרכז), עבור למרכז כמה שיותר מהר.

עם עבודה קבועה במקצוע שאוהבים, מקבלים תחושת סיפוק ובטחון עצמי, שעושים פלאות למציאת זוגיות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

וואוו, לוותר על כל כך הרבה בחיים בשביל שאולי שוכר יהרוס לך את הבית...

ידידי, אתה נשמע כמו אדם נחמד (יותר נכון כותב כמו אדם נחמד). תשכיר את הבית, ב BOLD, ועוף למרכז. הסיכוי שהחיים שלך לא ישתפרו עקב מישהו שיהרוס לך את הבית הוא זניח לעומת הסיכוי שחייך ישתפרו רבות בזכות המעבר למרכז, מציאת עבודה חדשה ומאתגרת בתחום שאתה עובד וכו...

כשתמצא עבודה שתגרום לך לחייך ולהיות מסופק מבפנים אתה תקרין זאת גם בחוץ, ואז גם יבוא שיפור בתחומים אחרים - זוגיות למשל. תרגיש הרבה יותר בנוח להכיר מישהי, זה בטוח.

קיצר... בית, להשכיר, נקודה.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
וואוו, לוותר על כל כך הרבה בחיים בשביל שאולי שוכר יהרוס לך את הבית...

ידידי, אתה נשמע כמו אדם נחמד (יותר נכון כותב כמו אדם נחמד). תשכיר את הבית, ב BOLD, ועוף למרכז. הסיכוי שהחיים שלך לא ישתפרו עקב מישהו שיהרוס לך את הבית הוא זניח לעומת הסיכוי שחייך ישתפרו רבות בזכות המעבר למרכז, מציאת עבודה חדשה ומאתגרת בתחום שאתה עובד וכו...

כשתמצא עבודה שתגרום לך לחייך ולהיות מסופק מבפנים אתה תקרין זאת גם בחוץ, ואז גם יבוא שיפור בתחומים אחרים - זוגיות למשל. תרגיש הרבה יותר בנוח להכיר מישהי, זה בטוח.

קיצר... בית, להשכיר, נקודה.

האיש הזה צודק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...