Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל העצות כאן, וסיפורי 'ג'ונתן ליווינגסטון השחף', אם אתה ממשיך לעשות את אותם הדברים ומבקל את אותה תוצאה, תעשה דברים אחרים.

אני לא יודע אם ומה הביקוש למורים במרכז. על פניו נראה לי שכמו במגוון סוגי עבודה, במרכז הארץ יש יותר אפשרויות.

בזמנו חיפשנו גננת לגן ילדים ברמת השרון. כבר הגענו למשכורות יפות ומעל, ולא מצאנו.

כן הייתי משכיר את הבית ושוכר במרכז, מתחיל עם שיעורים פרטיים בבתי התלמידים כמו שנהג מתחיל ציין, ויש קבוצות פייסבוק אישוריות של הורים שמהר מאוד להערכתי תמצא שם עבודה. במקביל פונה למחלקות החינוך בעיריות השונות ומנסה את מזלי.

כל היתר יגיע.

אבל אתה חייב לצאת מהמקום בו אתה נמצא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום לפותח השרשור,

מה לימדת בשנים האחרונות? במה אתה מתמחה?

מוזמן לכתוב לי ה''פ ולשלוח קו''ח. אני בעמדה בכירה במערכת ואוכל לנסות לסייע אם ההתמחויות שלך בתחומים נדרשים, כולל באזור הצפון.

בהצלחה

פורסם
תרשום מה עושה לך רע בחיים על גבי נייר (או גליון אלקטרוני...).

מחזק, זה עוזר לפזר את העננה שתלויה לך מעל הראש ומבהיר דברים. לאחר שהדברים נמצאים על הנייר יותר קל לחשוב על צעדים להתמודד עם מה שמפריע לך.

אם מה שמונע ממך להתקדם בחיים זה עצות שאתה מקבל מאביך, אתה צריך לקבל את העצות שלך ממקור אחר.

בהצלחה

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

או להפסיק להקשיב לעצות באופן כללי.

אני למדתי בדרך הקשה שאם אני מקבל עצה שאני לא שלם איתה, משהו שאיננו הדרך שלי לעשות משהו, אני מאד מתחרט על זה אחר כך.

ולרוב דווקא, מי שנותן לי באמת את העצות הגרועות- באופן אירוני הוא אבי. לא נעים להגיד, אבל התחלתי במודע להתעלם מהעצות שלו כי אני יודע שזה ייגמר רע.

מה לקחתי מזה? תעשה מה שמרגיש לך נכון לעשות.

כמו שאמרנו, את ה"לא" כבר יש לך. אם לא תשנה משהו, תמשיך לקבל את אותה תוצאה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...