Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד תוכל לסנן את המפגעים הפוטנציאלים בעזרת הפורום.

זה באמת נשמע שהבית הוא עול מבחינתך. ושווה להשכיר את שלך ולשכור אחר בכל מקרה, גם אם זה בקריות.

משכנתא זה קל

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. המעבר למרכז היה אחד הדברים הכי טובים שקרו לי.

2. אל תהיה מתווך, זה מקצוע קשה מאוד שמיועד לאנשים שקורצו מחומר שמתאים למכירות.

3. קורס ״תיווך ויזמות״ ילמד אותך איך להעביר את הכסף מחשבון הבנק שלך אל חשבון הבנק של מי שיזם את לימוד הקורס וללא עמלת תיווך.

4. יש לך נכס, תמנף אותו כהשקעה ותעשה עליו $

5. זוגיות - כשתהיה שלם עם עצמך תוכל להיות שלם עם נבחרת ליבך. עד אז תעבוד על עצמך. ועוד משהו קטן לגבי זוגיות - עדיף להיות לבד מאשר עם בת זוג שלא מתאימה לך.

6. מחזק את דבריהם של אלה מעלי לגבי טיפול פסיכולוגי - אומנם לא קיבלתי טיפול פסיכולוגי אף פעם אך אני מאמין מכל הלב שכמו שאנחנו מתחזקים את הגוף, צריך גם לתחזק את הנפש.

אני לא דתי, אפילו לא שומר כשרות אבל אני חי לפי המשפט הזה שנלקח מהתנ״ך:

״רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום״

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

״רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום״

יפה.

לבחור החביב,

אם החלטת ללמוד בכל זאת תיווך, למרות שאני לא ממליץ, אני אשדך לך את אחד העובדים שלי, שישמח לעזור.

תוכלו ללמוד למבחן במשרדי.

יש כאן כמויות מסחריות של במבה ודוריטוס.

המלצתי, כמו שנכתב לעיל, תשכיר את הדירה, תעבור לגור במרכז, תמצא עבודה ותתחיל ליהנות מהחיים.

אחרי שתתחיל ליהנות מהחיים, תמצא גם זוגיות.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

פות"ש - כאשר אתה בודק את הצעות העבודה, באיזה רדיוס מהמרכז מדובר? 20 ק"מ מעזריאלי או 80 ק"מ מעזריאלי?

אולי אתה סובל גם מאפליה מגדרית - הרי חוץ מאשר, אולי, מורים לחנ"ג, מדובר במקצוע נשי כמעט לחלוטין.

החינוך הוא מקצוע בעייתי מסיבה נוספת - לא מתגמל כלכלית, בודאי לא במשך די הרבה שנים ראשונות של קריירה, עד שנצבר ותק כדי להתקדם בתפקידים, כאשר במקביל יש צורך גם בלימודים לתואר שני. עם זאת, אם החינוך בוער בעצמותיך, בדוק אפשרות להסבה לחינוך תיכוני, שם חלקם של המורים ממין זכר גדול מאשר ביסודי.

עוד הערה קטנה - האם אתה בודק את אתרי המכרזים והצעות העבודה של משרד החינוך והעיריות\מועצות אזוריות?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתיווך לא יהיה לך שכר בסיס. הכל מסתכם בעמלות מעסקאות שבשבילן תצטרך לקרוע את ישבנך חזק מאוד.

מצד שני הידע שאתה רוכש הוא פנומנאלי.

אל תבזבז את כספך על קורס מיותר, תלמד לבד למבחן, ואחרי שתצטרף למשרד מקצועי אתה תרכוש את כל הידע. (הדגש הוא על משרד מקצועי ולא על משרד שבו דוגלים בכמות ולא באיכות).

העצה שלי לגבי הדירה שלך היא כן להשכיר אותה לשוכרים (ולדאוג לעצמך למקדם בטחון בדמות צ'קים או ערבות), ולעשות רילוקיישן למקום שבו יש ביקוש למקצוע שלך.

פורסם

תראה, אני מכיר מתווכים מהצד של מוכר דירה ורוכש דירה.

זהו מקצוע המצריך סבלנות רבה ועור של פיל. וכמובן לשון חלקלקה וכושר שכנוע גדול מזה של ביבי ביום הבחירות. יושרה זה לא בדיוק מתכון להצלחה במקצוע. בדיוק הפוך ממה שנדרש ממחנך לגיל הרך (חוץ מהסבלנות).

אם לא ניחנת באלה, ובמוכנות למכור (או לתווך) לאנשים מוצר יקר שונה מהותית ממה שדמיינו, תיווך דירות אינו המקצוע בשבילך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה עם להציע שיעורים פרטיים מפונפנים לילדי שמנת בהרצליה, רמהש ותל אביב?

"מורה מוסמך, מתמחה בקבוצות קטנות וקידום פדגוגי פרטני", לא שווה כמה זוזים אקסטרה לשעה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

+1 לזהג הנהיר.

שיעורים פרטיים זה כסף מעולה! אני לא יודע מה המצב במרכז, כשאני לקחתי שיעורים פרטיים בירושלים ההורים שלי היו משלמים 100 שקל לשיעור (וזה היה לפני 13 שנים).

פורסם

פות"ש, אני מבין לליבך. בהחלט מבין. עברתי דברים דומים מאד ואני עדיין עובר חלק מהם... אני בגילך, אגב.

יש לי רק עצה אחת עבורך, שלמדתי בכח, בקושי ובכאבים:

אם אתה רוצה להשיג משהו שעד היום לא השגת, תצטרך לעשות משהו שעד היום לא עשית.

במילים אחרות, בצע שינוי. אתה לא עץ...

- המשרות בתחום שמדבר אליך לא לידך? תשכיר את הנכס, ותעבור לאיזור אחר בארץ.

- חושב ללמוד מקצוע נוסף ולא יודע מה יתאים לך? עבור על מודעות הדרושים בסינון רחב ותראה כמה דברים יש שם שלא חשבת עליהם בכלל. כולל הרצאות\הוראה בבי"ס ערב למבוגרים, אני מאמין. מניח שלא חשבת על זה... רק מניח.

- מצטער אך לגבי זוגיות, אני לא יכול לייעץ לך בכלל. במקום זה, רק אשאל שאלה: אתה מחכה שמישהי פתאום תיכנס לחייך מהוואקום של החלל, או שאתה לפחות מנסה להזיז דברים- נרשם להיכרויות, יוצא למקומות בילוי וכדומה?

בהצלחה.

אה, כן:

-תגיד תודה שיש לך מקצוע.

-תהיה שמח שזה מקצוע שאתה אוהב ומרגיש בנוח איתו.

-תגיד תודה על זה שיש לך בית משלך.

-תגיד תודה על זה שיש לך הורים שדואגים לך ורוצים בטובתך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

- מצטער אך לגבי זוגיות, אני לא יכול לייעץ לך בכלל. במקום זה, רק אשאל שאלה: אתה מחכה שמישהי פתאום תיכנס לחייך מהוואקום של החלל, או שאתה לפחות מנסה להזיז דברים- נרשם להיכרויות, יוצא למקומות בילוי וכדומה?

בהצלחה.

.

צולע,חלק מהדברים עשיתי (אתרי היכרויות,דייטים (בערך,האחרון היה לפני 3 שנים ודי גרם לי לאבד את הביטחון כי הבחורה משכה לכיוון אחד (חתונה מהירה ביותר) ואני העדפתי להכיר טיפה יותר לעומק לפני .

לא שחלילה אני פוחד מחתונה ו/או ילדים אבל בנסיבות הקיימות עדיף קודם לעבוד במקום נורמלי ורק אחר כך לחשוב על השאר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
+1 לזהג הנהיר.

שיעורים פרטיים זה כסף מעולה! אני לא יודע מה המצב במרכז, כשאני לקחתי שיעורים פרטיים בירושלים ההורים שלי היו משלמים 100 שקל לשיעור (וזה היה לפני 13 שנים).

זה כסף טוב מהצד, הבנאדם צריך קודם כל מסגרת ושגרת יום יום, מקום עבודה רציני, אינרקציות עם אנשים מהתחום שלו, אופק עתידי וכו. אלו דברים שגורמים לאדם להרגיש טוב כשהוא קם בבוקר.

זה יגרום לו להרגיש טוב, אחרי זה שיעורים פרטיים או לא, קודם כל לצאת מהבוץ הרגשי... את זה שיעורים פרטיים לא יתנו לו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אז אתה אומר בעצם, שאתה מייחל למשהו, אבל לא עושה כלום כדי לגרום לו לקרות, כי - אם הבנתי אותך נכון- "ניסיתי לנהוג פעם, לפני כמה שנים, אבל מישהו צפר לי ברמזור אז עזבתי את זה והיום אני הולך ברגל".

אז נפלת על אחת לחוצה. קורה, אני מניח. אז עזבת את כל העניין לגמרי?

עצתי לך.

תתבגר!

תתאפס. תיכנס לפוקוס.

תרשום מה עושה לך רע בחיים על גבי נייר (או גליון אלקטרוני...).

כשתבין איפה הבעיות שלך, תציב מטרות פשוטות וקלות להשגה בדרך למטרות גדולות יותר.

תרשום דרכים אפשריות להגיע למטרות האלו.

תתמקד במה, כמה ואיך לעשות כדי לגרום למטרות האלו להתממש.

נשמע שיש לך את רוב התשובות, ואתה פשוט לא משוכנע שהדרך והרעיונות שיש לך יעילים עבורך.

תן לי לגלות לך סוד: לעולם לא תדע, אם לא תבדוק.

אתה לא עץ. תעבור למרכז. לא יהיה לך טוב שם? אתה לא עץ. תחזור לאן שאתה מכיר.

אחד הדברים שעשו לי רע היה המגורים בחיפה. לא יכלתי לסבול יותר את העיר הזו.

אז מכיוון שאני לא עץ... עברתי לקריות. מאושר מההחלטה הזו. עזר לי מאד.אמנם זה לא דראסטי כמו מעבר למרכז, אבל זה עדיין צעד לא קטן, יחסית. להתנתק מעיר שגדלת בה וחיית בה מעל 2 עשורים (יותר קרוב לשלושה, אני חושב).

רציתי, בדקתי, החלטתי, עשיתי.

תשנן ותיישם.

את הבעיות כבר ממילא יש לך, ולהמשיך באותם הדברים לא ישנו שום דבר בחיים שלך. הכל יישאר כמו שהוא.

את ה"לא" כבר יש לך. נסה משהו חדש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
זה כסף טוב מהצד, הבנאדם צריך קודם כל מסגרת ושגרת יום יום, מקום עבודה רציני, אינרקציות עם אנשים מהתחום שלו, אופק עתידי וכו. אלו דברים שגורמים לאדם להרגיש טוב כשהוא קם בבוקר.

זה יגרום לו להרגיש טוב, אחרי זה שיעורים פרטיים או לא, קודם כל לצאת מהבוץ הרגשי... את זה שיעורים פרטיים לא יתנו לו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

צודק לגמרי! נגעתי רק בעניין הפרנסה. אין ספק שהעיקר הוא למלא את סדר היום שלו במשמעות ותוכן.

פורסם
תתחיל מבת זוג .אתה יותר מידי לבד

אתה כמו אישתו של חבר שלי, שהפתרון שלה לכל הבעיות של אנשים בחיים זה לחתן את כולם עם כולן, כדי שגם הם יסבלו.

מה שעובד אצל מישהו אחד, לא בהכרח יעבוד אצל מישהו אחר. לדעתי עדיף להיות לבד מאשר כבול בזוגיות עם מישהי שמאמללת אותך, או שאתה במצב שלא כ"כ מתאים ללהכניס לחיים שלך עוד בן אדם, ולסחוב על עצמך את הצרות שלו.

לא שחלילה אני פוחד מחתונה ו/או ילדים אבל בנסיבות הקיימות עדיף קודם לעבוד במקום נורמלי ורק אחר כך לחשוב על השאר.

זה גם מה שאני חושב. תעשה קודם כל סדר עם עצמך, אחרי זה תחשוב על זוגיות.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...