Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלוש גולייטות שהיו לי וכמה רכבי הדגמה - לא נתקלתי בבעיית תדלוק, אבל קרה לי פעם בדגם הקודם שמכסה הדלק לא נפתח מבחוץ אלא רק מבפנים...

לגבי סדרה 3 כן או לא. אפשר לחשוב שמי שקונה סדרה 3 מחפש ניהוג...הדיונים פה רלבנטיים לאחוז בודד אולי מהרוכשים. מי שרוצה אלפא בדרך כלל לא מחפש במוו, ולהיפך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 204
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מהזתומרת בעיות תידלוק?

שתי משאבות תדלוק שלא הפסיקו לקפוץ.

למעשה התדלוק היה אפשרי רק כשמתפעלים את הידית התדלוק ידנית ובזרם מינימלי.

תגביר מעט את הזרימה והיא תקפוץ.

פורסם
לא כל היצרנים פועלים כך. גם במקרה של אודי, בוודאי היום בעידן ה-MQB, אני לא יודע עד כמה אפשר לעמוד מאחורי ההצהרה הזאת.

בmqb לקחו בחשבון מראש את כל האפשרויות. אבל גם mqb זה לא בדיוק שלדה אחת לכל הדגמים. יש להם קונפיגורציות רבות, כולל מרווחים שונים למודול של דוושות וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שתי משאבות תדלוק שלא הפסיקו לקפוץ.

למעשה התדלוק היה אפשרי רק כשמתפעלים את הידית התדלוק ידנית ובזרם מינימלי.

תגביר מעט את הזרימה והיא תקפוץ.

מהעדויות רק בשרשור הזה נשמע שנפלת על רכב תקול.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

וואאוו, כמה הספקתם לכתוב כבר....

זהו, אחרי חצות וקראתי את כל השרשור.

אקדים ואומר שראיתי ג'וליות חדשות באירופה אך לא נהגתי.

אוסיף ואומר שאני מתייחס רק למבחן של SRONIS ולעובדות ידועות, כל השאר, אני אנסה להתעלם.

אני, כבעל במוו סדרה 3 F30, לא מצאתי במה להאחז כדי לנסות בפעם הבאה את הג'וליה. כמובן שאעשה נסיעת מבחן, אבל על פניו אני לא רואה יתרון ברור לג'וליה על ה-3 בשום פרמטר בינתיים. אני מבין שלא נבחן מנוע הבנזין.

לנסות להדמות לסדרה-3 ולהמחר במחיר דומה (בארץ) יהיה מאוד קשה לאלפא. חייב להיות משהו שמייחד את הרכב הזה כדי שאלו שלא אלפיסטים אלא מחדיקים סדרה-3, A3 / A4. לקסוס, אינפיניטי ומרצדס (טוב גם ATS) ירצו לעבור לאלפא. מה לעשות, הם הרוב ול פיהם ישק דבר. בלי להעביר לפחות חלק מהם לג'וליה, המכירות שלה לא יעמדו בציפיות ולא יצילו את המצב.

שוב, לא נבחן הדגם של הבנזין, אבל לחובבי ההגה שבינינו מאוד חשוב שיגיע לארץ גם דגם בנזין ידני. זה משהו שדלק לא מביאים בסדרה-3 ורק בהזמנה מיוחדת (עלות בהתאם) וזמן המתנה של 4-5 חודשים. אם ימכרו בארץ ג'וליות בנזין ידניות, זה משהו שייחד את הרכב הזה מהרכבים שהזכרתי למעלה. אבל זה לא מספיק. במדינה של משפחתומטיות, האוטומטית כנראה פונה לשוק יותר גדול והיא חייבת משהו שמבדל אותו מהמתחרות ולא רק תהילת עבר, קהילה קטנה ואוהדת, וסמל עם נחש מלפנים.

אני עדיין לא משוכנע... ובאמת שאני אשמח אם היא תצליח.

פורסם (נערך)
וואאוו, כמה הספקתם לכתוב כבר....

זהו, אחרי חצות וקראתי את כל השרשור.

אקדים ואומר שראיתי ג'וליות חדשות באירופה אך לא נהגתי.

אוסיף ואומר שאני מתייחס רק למבחן של SRONIS ולעובדות ידועות, כל השאר, אני אנסה להתעלם.

מבלי לזלזל חלילה, פורסמו כבר לא מעט מבחני דרכים של הג'וליה. בכולם נטען כי לג'וליה אופי משלה.

אני, כבעל במוו סדרה 3 F30, לא מצאתי במה להאחז כדי לנסות בפעם הבאה את הג'וליה. כמובן שאעשה נסיעת מבחן, אבל על פניו אני לא רואה יתרון ברור לג'וליה על ה-3 בשום פרמטר בינתיים. אני מבין שלא נבחן מנוע הבנזין.

תתחיל מביצועים עדיפים ואבזור עדיף בכל גרסה. עיצוב זה עניין של טעם, אם כי הג'וליה מיוחדת יותר לדעתי ובפער.

לנסות להדמות לסדרה-3 ולהמחר במחיר דומה (בארץ) יהיה מאוד קשה לאלפא. חייב להיות משהו שמייחד את הרכב הזה כדי שאלו שלא אלפיסטים אלא מחדיקים סדרה-3, A3 / A4. לקסוס, אינפיניטי ומרצדס (טוב גם ATS) ירצו לעבור לאלפא. מה לעשות, הם הרוב ול פיהם ישק דבר. בלי להעביר לפחות חלק מהם לג'וליה, המכירות שלה לא יעמדו בציפיות ולא יצילו את המצב.

כאמור, ממליץ לעיין במבחנים נוספים.

שוב, לא נבחן הדגם של הבנזין, אבל לחובבי ההגה שבינינו מאוד חשוב שיגיע לארץ גם דגם בנזין ידני. זה משהו שדלק לא מביאים בסדרה-3 ורק בהזמנה מיוחדת (עלות בהתאם) וזמן המתנה של 4-5 חודשים. אם ימכרו בארץ ג'וליות בנזין ידניות, זה משהו שייחד את הרכב הזה מהרכבים שהזכרתי למעלה. אבל זה לא מספיק. במדינה של משפחתומטיות, האוטומטית כנראה פונה לשוק יותר גדול והיא חייבת משהו שמבדל אותו מהמתחרות ולא רק תהילת עבר, קהילה קטנה ואוהדת, וסמל עם נחש מלפנים.

הדגמים הידנים לא רלוונטיים להצלחתה. אף אחד לא רוצה רכב ידני בסגמנט הזה בארצינו. למרות זאת, ברגע שתהיה גרסה ידנית משודכת למנוע בנזין, אשמח אם יביאו אותה לארץ.

אני עדיין לא משוכנע... ובאמת שאני אשמח אם היא תצליח.

אני חייב לשאול: מה הקטע של חלק מהמגיבים כאן לרשום "אני נורא מקווה שהיא תצליח" ואז לנסות להפוך כל אבן ולמצוא כל גרגיר אבק כדי איכשהו להגיד שהרכב כשלון?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

פורסם

איפה כתבתי שהוא כישלון?

עוד לא נמכרת בארץ, איך יכולה כבר להיכשל?

היחיד שהזכיר את המילה כשלון הוא אתה.

אני אשמח לעשות נסיעת מבחן כשתגיע לארץ.

כן כתבתי, שממה שקראתי כאן לא שוכנעתי שיש פרמטר ייחודי וחשוב שבו היא עדיפה על הבמוו. גם לטויוטה קורולה אין, אבל היא לא נמכרת באותו מחיר ולא ממוצבת כמתחרה.

פורסם
איפה כתבתי שהוא כישלון?

עוד לא נמכרת בארץ, איך יכולה כבר להיכשל?

היחיד שהזכיר את המילה כשלון הוא אתה.

אני אשמח לעשות נסיעת מבחן כשתגיע לארץ.

כן כתבתי, שממה שקראתי כאן לא שוכנעתי שיש פרמטר ייחודי וחשוב שבו היא עדיפה על הבמוו. גם לטויוטה קורולה אין, אבל היא לא נמכרת באותו מחיר ולא ממוצבת כמתחרה.

כתבתי לך כבר: ביצועים ואבזור, ייתכן שגם התנהגות. יש גם דיפ' מכאני כאופציה שלא קיים בב.מ.וו. למה אתה מתעלם?

מה הקשר לקורולה?

לגבי כשלון, אולי לא השתמשת במילה אך זו הייתה רוח הדברים, ואולי אני לא מבין אותך כמו שצריך פשוט.

פורסם

או שאולי אתה כ"כ טאצ'י/ ריגשיי שאם לא מתעלפים ממנה, אתה ישר יוצא להגנתה?

הוא אנטי, אני הייטר, חן טרול, פאלו טרול...

קשות עצמך תחילה, אולי הבעיה היא לא בכ"כ הרבה אחרים אלא בך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"להטריל" זה בעיני המתבונן.

אף אחד כאן לא באמת מטריל.

צא מהסרט הרע...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כתבתי לך כבר: ביצועים ואבזור, ייתכן שגם התנהגות. יש גם דיפ' מכאני כאופציה שלא קיים בב.מ.וו. למה אתה מתעלם?

הביצועים לא באמת טובים יותר בדגמי הדיזל (הפרשים מזעריים) ורק במעט יותר בדגמי הבנזין. בטח שלא סיבה טובה באמת לבחור באלפא.

אבזור - לא בדקתי אבל אני מניח שאתה כן? אז תן בבקשה דוגמא להפרש משמעותי באבזור בין דגמים מקבילים.

התנהגות - לא באמת סיבה בשביל אירופאי לבחור בג'וליה לעומת ה-3, אפילו אם יש הבדל משמעותי לטובת האלפא. כנ"ל הדיפ'.

וחוצמזה - הלו! זה השרשור שלי. נא להפסיק עם כל ההאשמות וההעלבות. :-P:roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הביצועים לא באמת טובים יותר בדגמי הדיזל (הפרשים מזעריים) ורק במעט יותר בדגמי הבנזין. בטח שלא סיבה טובה באמת לבחור באלפא.

אבזור - לא בדקתי אבל אני מניח שאתה כן? אז תן בבקשה דוגמא להפרש משמעותי באבזור בין דגמים מקבילים.

התנהגות - לא באמת סיבה בשביל אירופאי לבחור בג'וליה לעומת ה-3, אפילו אם יש הבדל משמעותי לטובת האלפא. כנ"ל הדיפ'.

וחוצמזה - הלו! זה השרשור שלי. נא להפסיק עם כל ההאשמות וההעלבות. :-P:roll:

אתה מוזמן לעיין בנתונים, ההפרשים קיימים. בדגמי הבנזין ביצר שאת.

לגבי אבזור, לדוגמא: M3 עם הציוד שיש לך בתלתן תעלה כ-10k יורו יותר.

פורסם

אף אחד לא רוצה רכב ידני בסגמנט הזה בארצינו. למרות זאת, ברגע שתהיה גרסה ידנית משודכת למנוע בנזין, אשמח אם יביאו אותה לארץ.

סתרת עצמך וגם לא ספרת אותי.

בכל אופן, מוט ההילוכים נראה נחמד, אך באחד המבחנים שקראתי לא התלהבו מהדרך שהוא מתפקד.

בכל מקרה, אנסה זאת בעצמי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...