Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 204
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אפשר רק לפעם הבאה, שיבחרו פרזנטור עם קצת פחות כריזמה, אני מתקשה להתמודד עם עודף הכריזמה וההתלהבות שלו...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

sronis,

נהניתי לקרוא ומצטער לשמוע ש"זכית" לנסיעת מבחן בתשלום.

כמה הערות ברשותך:

# אלפא אכן ניגשו לתכנן קודם כל את גרסת התלתן וממנה גזרו את הגרסאות הרגילות. קשה להגיד כיצד זה בא לידי ביטוי בפועל, אבל זה כן מעיד על הגישה.

# בנוגע לדרייבשאפט עשוי קרבון, זה נכון. הספק הוא היטאצ'י ונכון לכרגע זה הרכב הלא אקזוטי היחיד בעל מאפיין זה.

# לגבי "ב.מ.וו ג'וליה" או "אלפא סדרה 3",

לא נהגתי אז אין לי שמץ בנוגע למאפייני ניהוג, אך מדבריך עולה שהאלפא יותר פיקנטית מסדרה 3 (והיא צריכה להיות).

מהתרשמות סטטית, אני חושב שטיפה הגזמת. כן, קיימים אלמנטים עיצוביים דומים פה ושם ואפילו כמה תפעוליים, אך יש לה את הייחוד שלה - וזו טענה שמופיעה בכמה מבחנים שקראתי. אולי צריך פשוט נהיגה יותר ארוכה על מנת לחוות את הרכב באופן מלא.

# דיברת על חילול הקודש בהקשר למנוע הדיזל. אני מסכים ולא מסכים. אמנם אני אישית גם הייתי בוחר אך ורק בבנזין, אך אני חושב שאין צורך לזלזל במנועי דיזל, בטח שהם יהיו אחראים ללפחות 50% מהמכירות באירופה.

# לבסוף, ציינת שלא קראת מבחנים אחרים. אני ממליץ לך לקרוא את המבחן הבא:

Giulia QF vs. C63 S AMG vs. M4 Competition vs. Lexus RC F | Evo

אחלה מבחן וכתוב היטב.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

פאקינג שעה פלוס, מי יצפה בכל זה? אפילו אם לא היה זיין שכל...

מה שכן - בהיותו גרמני הסקירה מאוד מקיפה כך שחובבי המותג באמת יכולים לראות ולשמוע הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואלפא מדורגת אצלי גבוה מאד.

ברשימת המותגים שיש להטריל שרשורים הקשורים בהם?

אני אוהב את אלפא רומיאו ומאוד מקווה שהרכב יצליח וישאיר את היצרן הייחודי הזה עם ראש מעל המים.

למוצרי היצרן הזה יש נוכחות, סקס אפיל ואופי ייחודי - כנגדם יש לא מעט פגמים באיכות ובבניית הרכב, פגמים שחובבי היצרן יטענו שהם חלק מאופי המוצר.

חוסר השלמות הפנימית של הרכב מהווה בעבורי דיל-ברייקר, אבל בהחלט שמדובר במכונית מושכת שאפשר לגמרי להבין את אלה שמתאהבים בה.

שכחת חלודה.

גם מרצדס, במהפך שעשו לסידרה A פשוט לקחו סידרה 1 של ב.מ.וו ונתנו למהנדסים הוראה" ייצר לי כזו".

לא. אם כבר, שמו להם A3 ואמרו "ייצרו לי כזו", וגם זה לא כל כך הצליח להם.

פורסם

אכן "זכיתי". אתה יודע, בעבר הייתי מקבל כסף על נסיעות מבחן כאלה. כיום אני משלם. איך שגלגל מסתובב, תרתי משמע.

אני לא חושב שהאלפא בהכרח יותר פיקנטית מסדרה 3. בטח שלא בגרסת הדיזל האוטומטית. אולי אם אסע בבנזין הידנית זה יהיה אחרת. בנוסף, לי ההיגוי המת והקל מדי מפריע, אפילו שהוא נורא מדויק וחד כתער.

ב"חילול הקודש" הכוונה הייתה שכשאני חושב על אלפא אני חושב על מנועי בנזין עם צליל ואופי ייחודיים. אלפא זו מכונית שקונים כי רוצים ליהנות מהנהיגה. מנוע דיזל עם תיבה אוטומטית לא ממש מספקים את זה. בטח כשמדובר במנוע לחלוטין חסר אופי ולא מרשים בשום צורה. וזה לא משנה כמה הוא נמכר (באירופה לא חוכמה שמוכרים הרבה דיזלים - יש בהמון ארצות הגבלות ומיסים על זיהום אוויר, מה גם שצריכת הדלק עדיפה משמעותית).

תודה על הלינק למבחן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אכן "זכיתי". אתה יודע, בעבר הייתי מקבל כסף על נסיעות מבחן כאלה. כיום אני משלם. איך שגלגל מסתובב, תרתי משמע.

אני לא חושב שהאלפא בהכרח יותר פיקנטית מסדרה 3. בטח שלא בגרסת הדיזל האוטומטית. אולי אם אסע בבנזין הידנית זה יהיה אחרת. בנוסף, לי ההיגוי המת והקל מדי מפריע, אפילו שהוא נורא מדויק וחד כתער.

ב"חילול הקודש" הכוונה הייתה שכשאני חושב על אלפא אני חושב על מנועי בנזין עם צליל ואופי ייחודיים. אלפא זו מכונית שקונים כי רוצים ליהנות מהנהיגה. מנוע דיזל עם תיבה אוטומטית לא ממש מספקים את זה. בטח כשמדובר במנוע לחלוטין חסר אופי ולא מרשים בשום צורה. וזה לא משנה כמה הוא נמכר (באירופה לא חוכמה שמוכרים הרבה דיזלים - יש בהמון ארצות הגבלות ומיסים על זיהום אוויר, מה גם שצריכת הדלק עדיפה משמעותית).

תודה על הלינק למבחן.

בנזין ידנית כרגע אינה קיימת. ייתכן שבעתיד כן.

בנוגע ל"חילול הקודש", אתה, אני וחובבי רכב אחרים נבחר בבנזין (וגם לא תמיד, אני יכול לחשוב על לפחות חובב אלפא אחד שהיה מעדיף דיזלית), אבל זה בדיוק העניין: עם חובבי רכב לא הולכים לבנק. הג'וליה צריכה להצליח בקרב אנשים שאינם petrolheads.

פורסם

אין פה שום הטרלה.

כמו לכל מכונית, יש לג'וליה יתרונות וחסרונות.

וכן, יש לה גם חסרונות.

ה "הטרלה" לגביך מיתקיימת ברגע שמישהו חושב שהיא לא הולכת לכבוש את פלח השוק שלה בסערה (והיא לא, נפגש עוד כמה שנים) או שהיא לא המכונית הכי טובה בעולם.

יש לי הערכה גדולה מאד למה שעשו אלפא בעבר, וכולי תקווה שיצליחו לשחזר את ימיהם הגדולים.

אבל זה לא יהיה קל, כי מתחרותיה עברו כברת דרך עצומה ב 20 שנות הזנחה פושעת של אלפא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין פה שום הטרלה.

כמו לכל מכונית, יש לג'וליה יתרונות וחסרונות.

וכן, יש לה גם חסרונות.

ה "הטרלה" לגביך מיתקיימת ברגע שמישהו חושב שהיא לא הולכת לכבוש את פלח השוק שלה בסערה (והיא לא, נפגש עוד כמה שנים) או שהיא לא המכונית הכי טובה בעולם.

יש לי הערכה גדולה מאד למה שעשו אלפא בעבר, וכולי תקווה שיצליחו לשחזר את ימיהם הגדולים.

אבל זה לא יהיה קל, כי מתחרותיה עברו כברת דרך עצומה ב 20 שנות הזנחה פושעת של אלפא.

למה החלטת שאתה יודע מה אני חושב? כבר כתבתי בעבר: אני לא חושב שהיא הולכת לכבוש את השוק, גם לאלפא אין אספירציות כאלה. אם היא תתברג בטבלת המכירות מיד אחרי הגרמניות זו תהיה הצלחה.

אני דווקא מתכוון לכל מיני הצהרות תמוהות אחרות שלך.

פורסם

עד היום, כל ההצהרות שלי התבררו כנכונות.

אתה מוזמן לבדוק, אחת לאחת.

מה פירוש תתברג אחרי הגרמניות ?

יש משהו אחריהן ?!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
עד היום, כל ההצהרות שלי התבררו כנכונות.

אתה מוזמן לבדוק, אחת לאחת.

מה פירוש תתברג אחרי הגרמניות ?

יש משהו אחריהן ?!

אמצא לך כמה בהמשך, לבקשתך.

מלבד הגרמניות, אולי שמעת על לקסוס, יגואר ואינפיניטי.

פורסם
במחיר של סדרה 3, יהיו מספיק שיעדיפו אותה על פני ה- 3. כמו שיש מי שמעדיפים אאודי. או לקסוס. וכו'

לאלפא רומיאו אין את היתרון שיש לאודי או לקסוס או מרצדס שעל המדפים אצלם בחנות יש המון דגמים, חלקם הנכבד מצליח יפה מאוד. לאלפא האוטו הזה הוא הדבר היחיד שיש, השקיעו בו הון והצלחה סבירה היא כישלון עבור היצרן. אם מדובר בב.מ.וו עם סמל אחר, אין סיבה שיצליח יותר מהמקור. אין די במכורים למותג, אין מספיק מהם, גם אין די במי שיחפוץ בייחוד שהאוטו הזה יעניק לו ליד עדרי הב.מ.וואים שממלאים את אירופה וארה"ב, גם מאלו אין מספיק. צריך שהאוטו יהיה באמת טוב יותר ובאופן משמעותי, או זול הרבה יותר, אם אחד משני אלו לא קיים, נגמר הסיפור.

פורסם
לאלפא רומיאו אין את היתרון שיש לאודי או לקסוס או מרצדס שעל המדפים אצלם בחנות יש המון דגמים, חלקם הנכבד מצליח יפה מאוד. לאלפא האוטו הזה הוא הדבר היחיד שיש, השקיעו בו הון והצלחה סבירה היא כישלון עבור היצרן. אם מדובר בב.מ.וו עם סמל אחר, אין סיבה שיצליח יותר מהמקור. אין די במכורים למותג, אין מספיק מהם, גם אין די במי שיחפוץ בייחוד שהאוטו הזה יעניק לו ליד עדרי הב.מ.וואים שממלאים את אירופה וארה"ב, גם מאלו אין מספיק. צריך שהאוטו יהיה באמת טוב יותר ובאופן משמעותי, או זול הרבה יותר, אם אחד משני אלו לא קיים, נגמר הסיפור.

המחירים בכל זאת נמוכים יותר, כי גם אם נומינלית הם דומים, יש לג'וליה יצרונות אבזור.

תוסיף לזה יתרונות ביצועים, ניהוג, עיצוב וייחוד. מעבר לכך, המותג של אלפא מאוד חזק. עובדה: ראה כמה טוחנים את השכל על אלפא. אף מותג לא אקזוטי אחר לא יכול להתקרב לזה.

לבסוף, מיד יוצג הג'יפ הראשון ובהמשך ג'ולייטה הנעה אחורית חדשה מלמטה ומחליפה ל-166, יחד עם ג'יפ נוסף גדול יותר, מעל הג'וליה.

פורסם

ההתייחסות שלי נוגעת לסקירה של הפותח שהסביר שיש לנו כאן ב.מ.וו בתלבושת מעט שונה, מקווה כמוך שהאוטו טוב יותר מזה, הוא פשוט צריך להיות, אחרת לא "עשינו" כלום.

פורסם

אני חושב שמיעוט הזמן שעמד לרשותו לו לחוות את הרכב בצורה מלאה.

אני מניח שקראת מבחנים נוספים ברשת, ואם לא, אז אתה מוזמן. אפילו צירפתי קישור לאחד ממש טוב בתגובה #33, אפילו ששם מדברים על גרסת התלתן.

• תוכן חדש...