Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל היצרנים פועלים כך. גם במקרה של אודי, בוודאי היום בעידן ה-MQB, אני לא יודע עד כמה אפשר לעמוד מאחורי ההצהרה הזאת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 204
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

Dorki,

תתחיל מכך שאין שום קשר בין הג'וליה לג'ולייטה.

לגבי ג'ולייטה מול סדרה 1, דווקא הג'ולייטה עדיפה על ה-1 כרכב משפחתי, אבל זו רק דעתי. היתרונות של סדרה 1 מופיעים באגף הניהוג - הנעה אחורית. בפרמטרים אחרים, כמו אבזור ומרווח הבימר לא נמנית על מובילות הקטגוריה.

אבל כאמור, כל זה רלוונטי כמו חלודה באלפא סוד או בעיות התדלוק בהן נתקלת לפני עשרות שנים.

לבסוף, כפי שציינת, טרם נהגת או אפילו ראית את הרכב במציאות. אז אין למהר עם מסקנות חד משמעיות.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

תודה לפות"ש על התרשמות מעניינת. אשמח אם תוכל גם להתייחס לתהייה שהעליתי בתחילת השרשור, בעניין הנעה אחורית עם בקרות לא מתנתקות. האם הרגשת הבדל בין נורמל ודינמי? האם מדובר בבקרות ליברליות?

מפתיע לקרוא שבמצב הדינמי ב-DNA ההגה נותר קל מדי. זה לא היה כך באף אלפא עם הגה כח עד היום(ציינתי הגה כח, כי ב-4C אין כזה). אולי גם זה סוג של פיין-טיונינג שיישמר למתיחת הפנים או למהלך חיי הדגם.

יש לקוות שגם בקרות מתנתקות ייכללו בג'וליה בקרוב(כמו בסדרה 3) - ושגיר ידני יצטרף לגרסת הבנזין בהקדם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מכיוון שנהגתי עם נציג מכירות לצדי ובכבישים ציבוריים, לא ניתקתי שום בקרות.

נורמל ודינמיק - מקוצר הזמן את נורמל בדקתי פחות מדקה ואז העברתי לדינמיק. ההבדלים מאוד קטנים עד בלתי מורגשים, אם כי לא התעמקתי מספיק ואולי ההבדל גדול יותר משנדמה לי. בג'ולייטה ומיטו למשל זכור לי שההבדל היה משמעותי בעיקר בתגובת הדוושה, שהייתה עלובה בנורמל וטובה בדינמיק.

בהגה בוודאות ההבדל מאוד קטן. נראה שהם עשו מאמצים להפוך את ההגה למדויק ומהיר. יש אנשים שיאהבו את הקלות של ההגה. אני רק הערכתי יותר את ההגה ב-325 מודל 2005 שלי...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל כאמור, כל זה רלוונטי כמו חלודה באלפא סוד או בעיות התדלוק בהן נתקלת לפני עשרות שנים.

לבסוף, כפי שציינת, טרם נהגת או אפילו ראית את הרכב במציאות. אז אין למהר עם מסקנות חד משמעיות.

דווקא בבעיות התדלוק של הג'וליטה נתקלתי לא מזמן, ואחרי שציינתי אותה התברר שאינני חבר הפורום היחידי שנתקל בתופעה.

לגבי הג'וליה, אני חוזר ומציין בכל פוסט שעדיין לא ראיתי את הרכב במציאות, אבל הכרותי עם דגמי היצרן הנוכחיים מעבירה את חובת ההוכחה לאלפא, הוכחה שהם התקדמו ומסוגלים ליישר קו עם המתחרים.

פורסם
דווקא בבעיות התדלוק של הג'וליטה נתקלתי לא מזמן, ואחרי שציינתי אותה התברר שאינני חבר הפורום היחידי שנתקל בתופעה.

לגבי הג'וליה, אני חוזר ומציין בכל פוסט שעדיין לא ראיתי את הרכב במציאות, אבל הכרותי עם דגמי היצרן הנוכחיים מעבירה את חובת ההוכחה לאלפא, הוכחה שהם התקדמו ומסוגלים ליישר קו עם המתחרים.

כבעלים של אחת עד לאחרונה, לא מכיר את הבעיות שהזכרת.

לגבי הג'וליה, כאמור, בינתיים אתה מוזמן לעיין בשלל מבחנים ברשת. תנסה לקרוא כמה ולא רק את אלו שיותר מתאימים לעמדתך.

פורסם (נערך)

דורקי - חובת ההוכחה של כל רכב באשר הוא, מכל יצרן באשר הוא, היא עליו. זה לא ייחודי לאלפא. העניין הוא שמבלי לנהוג ברכב מאד קשה לדעת איך, גם בלי להיכנס לסוגיות נטל ההוכחה (תאמין לי שאני משתמש במשפט הזה יותר ביום-יום), לשפוט אותו - שוב, בלי קשר ליצרן. על אחת כמה וכמה אי אפשר לשפוט איכות פנים של רכב שלא ישבת בו.

לגבי עניין התדלוק - נתקלתי בזה פעם אחת, בתדלוק החמישי או השישי. תדלקתי עד עכשיו את הג'ולייטה 76 פעמים, בתחנות שונות ורבות, מדן ועד אילת. גם לא יצא לי לטגן מצמדים ויצא לי, בכמעט 45K ק"מ, לעמוד בפקק או שניים, או יותר. כמו שציינתי שם, גם ברכבים רובוטיים אחרים לא יצא לי לטגן מצמדים.

עריכה אחרונה על ידי RK

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מכיוון שנהגתי עם נציג מכירות לצדי ובכבישים ציבוריים, לא ניתקתי שום בקרות....

חוץ מאשר בדגם QV הבכיר, הבקרות לא מתנתקות בג'וליה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חוץ מאשר בדגם QV הבכיר, הבקרות לא מתנתקות בג'וליה.

אכן, ולא ברור למה.

עם זאת, כבר בהשקה לעיתונאים במאי, אלפא הודו בחצי פה שיש כוונה לשנות זאת, כמו גם להציע תיבות הילוכים ידניות בדגמי הבנזין הרגילים. נקווה שיגיע מהר.

פורסם (נערך)
דווקא בבעיות התדלוק של הג'וליטה נתקלתי לא מזמן,

ואחרי שציינתי אותה התברר שאינני חבר הפורום היחידי שנתקל בתופעה.

,,.

מעניין מי עוד נתקל בתופעה.. אני לא.

לפעמים יש בעיות של הדלקן האוטומטי, זו לא בעיה ברכב.

ואולי אלפא זה רכב עם רגשות.. אומר כי הג'ולייטה היא אלפא אמיתית - :grin: חסמה אותך מלתדלק.

כאילו , אתה לא מתאים לי לך ברגל.

אבל - זה סימן של כבוד, אם זו הבעיה שאנשים מוצאים וזוכרים באלפא.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
אמצא לך כמה בהמשך, לבקשתך.

מלבד הגרמניות, אולי שמעת על לקסוס, יגואר ואינפיניטי.

שכחת קאדילאק :)

בהגה בוודאות ההבדל מאוד קטן. נראה שהם עשו מאמצים להפוך את ההגה למדויק ומהיר. יש אנשים שיאהבו את הקלות של ההגה. אני רק הערכתי יותר את ההגה ב-325 מודל 2005 שלי...

לתחושתי אלו הגאים שנא*נן עליהם הרבה זמן, כי כרגע נדמה שהמגמה היא לחשמלי הקל והמדויק בטירוף, במיוחד בסגמנט שעדיין לא מוגדר כרכבי ספורט/קיצון [או כזה שרוצים למכור ממנו הרבה]. זה הגיוני ומתבקש בהתאם לכך שיכולות הרכבים עולות מאוד ואתה רוצה שכל נהג ידע לנהוג את הרכב.

לתחושתי בעשור הקרוב הגאים שמשדרים טבעי פחות או יותר ייעלמו מכל הרכבים שאינם ספורט או גרסאות קצה למיניהן.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

להערכתי אנחנו דווקא נמצאים בעונת המלפפונים של ההגאים, מהר מאוד יצרנים ילמדו (בעצם כבר למדו) למדוד עומסים על הגלגלים ולשדר אותם חזרה להגה בצורה מלאכותית, מה שיהפוך אותם חזרה למתקשרים "כמו שהיה פעם".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תקשורת היא לא ערך per se, ויותר מדי פידבק רק מסיח את הדעת. כל דבר במידה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קפצה לו המשאבה לפני הזמן. בעיה רצינית.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk