Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד 0 ק"מ ב104000 - משתלם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אפשרות לרכוש את הקיה סיד סטיישן ב104000 (0 ק"מ) מליסינג

האם זאת הצעה משתלמת?

אנחנו מחפשים רכב בסגנון אבל חשבנו לקנות יד שניה.. עכשיו שיש לנו את ההצעה הזו אנחנו מתלבטים?

מה דעתכם?

פורסם
אני רוצה רכב עם תא מטען גדול.

אם הסיד 0 קילומטר נכנס לכם לתקציב, אתם אוהבים את הרכב - אז לך על זה. כמובן שאל תוותר על לנסות להוריד עוד במחיר , אולי תצליח.

פורסם

משתלם ככל שמחזיקים יותר שנים ברכב ( ירידת ערך באחוזים בגין ליסינג ממוני ). שים לב שאחראית תהיה יותר קצרה מאשר בקניה מסוכנות קיה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הקיה סיד 5 דלתות נמכרת ברמת גימור גבוהה EX, הפורטה והקיה סטיישן נמכרות ברמת גימור נמוכה LX.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לגבי האחריות 3 שנים. נכון שזה לא שבע על גיר ומנוע אבל עדיין זה נראה לי בסדר

לגבי הרמת גימור.. כן אבל אין מה לעשות.. הסיד לא מגיעה עם הרמת גימור הגבוהה ויותר חשוב לי תא מטען מבקרת אקלים

פורסם

הסיד והפורטה (יד1\0קמ) עולים הרבה בשרשורים שמדברים על תת-משפחתיות מוזלות, הדעה הרווחת היא שבהרבה מקרים שווה להוסיף כמה שקלים ולקחת את אחת הKIAות כי מדובר על משפחתיות אמתיות ואיכותיות כאשר הפשרה היחידה היא הרישום ברישיון ואחריות קצרה יותר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לגבי האחריות 3 שנים - בתקווה שהרכב לא נמצא תקופה ארוכה בחברת הליסינג.

באם הרכב נמצא ברשותם זמן מה אזי תקופת האחריות מתקצרת,

תקופת האחריות של 3 שנים נמדדת מיום רכישת הרכב ע"י חברת הליסינג.

פורסם

הקיה רכב מצויין, המחיר שהוא נמכר משקף הנחה של מעל עשרים אלף שקל, אם אתה צריך רכב סטיישן, זוהי הצעה מפתה מאוד, כדי לקבל יונדאי 30ו אתה צריך להוסיף עוד עשרייה, וזה אותו הרכב, פחות או יותר, לגבי האחריות, גם ברכבים אחרים האחריות היא ל36 חודשים

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

רכב מוצלח סה"כ

מוכרים אותו במספר חברות ליסינג.

תשווה בין החברות, תתמקח, ותבדוק מי מהן נותנת לך רכב שהרישוי שלו הוא הטרי ביותר.

מניסיון - אפשר לקבל גם רכב עם רישוי של ימים בודדים, בדיוק כמו כשקונים מהיבואן.

רק לבדוק מראש.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
הקיה רכב מצויין, המחיר שהוא נמכר משקף הנחה של מעל עשרים אלף שקל, אם אתה צריך רכב סטיישן, זוהי הצעה מפתה מאוד, כדי לקבל יונדאי 30ו אתה צריך להוסיף עוד עשרייה, וזה אותו הרכב, פחות או יותר, לגבי האחריות, גם ברכבים אחרים האחריות היא ל36 חודשים

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

ממש לא 20 אלף.

ממליץ לפותח השרשור לגשת לסוכנות קיה הקרובה למקום מגוריו/עבודתו ולקבל הצעת מחיר קונקרטית.

אתה תופתע.

פורסם
ממש לא 20 אלף.

ממליץ לפותח השרשור לגשת לסוכנות קיה הקרובה למקום מגוריו/עבודתו ולקבל הצעת מחיר קונקרטית.

אתה תופתע.

אשמח באם תפתיע אותנו,

גם אני מתעניין בסיד סטיישן,

בבדיקה בסוכנות קיה ת"א, הצלחתי לקבל בקושי 4,000 שח הנחה ממחיר המחירון, לכן המחיר של 104 נשמע אכן מאוד מפתה ( לא לשכוח, לא כולל אגרת רישוי)

באם בסוכנות אחרת מציעים פחות, שתף אותנו ....... תודה

פורסם

כאשר אבי חיפש רכב חדש הוא "נדלק" על הסיד החדשה. הצעת המחיר עמדה על 116K ש"ח.

זה היה בתחילת השנה, דקה לפני שהגיע הספורטאז' החדש, כך שכנראה ניסו למכור את המלאי לפני שיגיע מלך המכירות.

אגב, אם המחיר של הסיד קרוב לזה של הספורטאז', מה הטעם בקיום של הראשון?

מלבד נפח תא מטען, מה היתרונות?

• תוכן חדש...