Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום! ברשותי מגאן 2009, טופלה תמיד בזמן, הכל בסדר, בשבוע אחד בהיר- - המחשב מראה תקלה וכותב לבדוק את מערכת הגיר, ואז לא מחליף את ההילוך, זה קורה בעיקר בעלייה ארוכה או ירידה ארוכה, לעיתים כשזה קורה שומעים דפיקה חזקה במעבר ההילוך, ואז הוא כותב את ההודעה, שמכבים את האוטו ומדליקים אין הודעה והכל בסדר. - המחשב מראה תקלה , וכותב לבדוק את מערכת ההזרקה, פעם אחת כשכתב זאת האוטו רעד כאילו בוכנה אחת לא עובדת. - המחשב מראה תקלה בEPS , זה קרה אמנם רק פעם אחת. א. האם באמת כאן נאמר שהצרות באות בצרורות? או שיכול להיות איזה קשר בין הדברים? ב. בעיית הגיר היא החמורה ביותר (קורה הכי הרבה פעמים), להיכן לפנות לבדוק בעייה זו (חוץ מקרסו), מישהו שיהיה אמין ובמחיר הוגן? ג. האם זה דבר שאינו סובל דיחוי? יכול להזיק ליסוע בו? אשמח לשמוע באם מישהו התנסה בחוויה דומה וכיצד ניתן לפותרה. תודה רבה מראש לעונים!

פורסם

מתי פעם אחרונה החלפת מצבר?

אני הייתי מתחיל אצל החשמלאי, בדיקת מתחים למצבר וטעינת אלטרנטור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

להערכתי יש לך בעייה בסולונואידים בגיר, גש בדחיפות למוסך, הדפיקה שאתה שומע היא הגיר שנכנס למצב חירום ועובר תוך כדי נסיעה להילוך 3, עלות התיקון לא במורשה בסביבות 2000 אולי קצת פחות, אני מטפל במוסך באזור חדרה ויכול לשלוח לך את הפרטים שלו, אבל התקלה מוכרת וכל מוסך שמכיר צרפתיות יכול לטפל בה, שאר התקלות להערכתי לא קשורות, בינתיים תתחיל עם הבעייה בגיר.

• ספונסר פורום
פורסם

אין ברירה אלה לחבר את הרכב למחשב אבחון על ידי בעל מקצוע שמכיר את הדגם כדי לקבל אבחון מדוייק של התקלות והאם יש קשר בינהן.

אורן

פורסם

בדוק את המצבר וערכים שלו כמו שהציע רדרוז...לאחרונה שמתי לב שזה תופעה וגם לא מעט מדברים איתי על כל מיני נורות שלא קשורות שנדלקו בבת אחת והחלפת מצבר פותרת להם במיידית את הבעיה!

פורסם

למרות שתקלת הגיר נראית קשורה ל...גיר בלבד - עקב צירוף התקלות - גם אני הייתי בודק קודם את המצבר.

ישנם רכבים שמצבר לקראת סיום חייו - מדליק שלל נוריות תקלה.

תתחיל מזה. זה גם הפשוט ביותר לביצוע.

alfa 156 2.5.

פורסם

הייתה לי תקלה דומה , בסוף היה מדובר במגעים רופפים בין מחשבי הניהול השונים , אצלי ספציפית זה הושפע מהאינג'קטור בצילנדר הראשון , וקריאת התקלה היתה "בדוק תיבת הילוכים ".

שווה לבדוק מכיוון שמדובר בתיקון דיי פשוט ע"י אזקונים :)

פורסם (נערך)

תודה רבה לכל החברים!

בדקתי בהיסטוריית הרכב, המצבר הוחלף לפני 100 אלף ק"מ וחמש שנים,

א.האם יתכן שהגיר בגלל זה השתבש? זה קצת מוזר שזה קורה בעליות או ירידות, כשהוא מושך הילוך, פתאום יורד לשלישי, יכול להיות קשור?

ב. שכחתי לציין שבזמן האחרון לא קורה טוב את כרטיס ההתנעה, האם גם קשור?

ב. האם כדאי להחליף מצבר, לראות אם הכל הסתדר, או שבכל אופן חייבים גם ללכת לבדוק בסורק תקלות את הגיר בצורה דחופה?

ג. המלצה למצברים זולים באיזור מודיעין ירושלים.

שוב תודה לכם!

עריכה אחרונה על ידי menda
פורסם
נשמח לשמוע איזה מותג המצבר..מחזיק מעמד 100000 קמ ו 5 שנים??...לדעתי זה יוצא מגדר הרגיל...

באמת שאשמח לדעת

המצבר של "שנפ"

• ספונסר פורום
פורסם

ניחושים יש מכאן עד אין סוף, הדרך הנכונה היא לחבר מחשב אבחון ולהוציא קודי תקלות.

אורן

פורסם

עידכון:

החלפתי בינתיים מצבר, ביום הראשון והשני לאחר ההחלפה היה לי את ההודעה לבדוק מערכת הזרקה, ההודעה פסקה בינתיים.

בבקרים שהמנוע עוד לא מספיק חם, כותב לי הודעה לבדוק את הגיר.

במוסך אמרו לי שאי אפשר לראות תקלות במחשב, אם אתה במוסך כשאין התראה פעילה, לגבי הגיר אמרו לי שכנראה יש חסר בשמן גיר.

א.מה ממליצים לעשות?

ב.איזה שמן גיר כדאי להוסיף? כיום יש את המקורי מאז שנקנה האוטו?

ג.האם כדאי להוציא את הקודם? או רק להוסיף?

ד.היכן ניתן לקנותו במחיר סביר?

ה. האם לדעתכם זה יפתור את הבעייה? מה עוד ניתן לעשות?

תודה ענקית למשיבים!

• תוכן חדש...