Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, סביבות 110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אז אני כאמור מחפש לקנות רכב חדש באזור 110K (אפשר להתגמש קצת) ואני קצת הולך לאיבוד.

הרכב ישמש רק אותי, עדיף שיהיה כמה שיותר חסכוני ואם הוא גם קצת מהנה לנהיגה מה טוב (כן קצת סותר אני יודע...). אין העדפה לאוטומט לצורך העניין.

הרכב שבינתיים נראה לי זה פולו 1.2T עם 110 כ"ס (הגירסא הכי מאובזרת). חשבתי האמת גם על אופל אדם S אבל הגודל (או יותר נכון הקוטן...) קצת מרתיע אותי, מה גם שאני חושב שיהיה קשה להיפטר ממנו בעתיד. איביזה גם עלתה כאופציה אבל אני חושש שהמנוע 1.0 שלה קצת חלש.

כמו שאמרתי, אני קצת אבוד...

כל עזרה תתקבל בברכה!

עריכה אחרונה על ידי Aceco
פורסם

תודה על התגובה המהירה :)

כן, לא התכוונתי לקטגוריית קומפקט, אולי שווה לערוך את זה..

בכל מקרה, אני קצת מפחד מצרפתיות. לאמא שלי הייתה עד לא מזמן 308 חדשה שאחרי שנה בערך התחילה לעשות בעיות מעצבנות.

פורסם

הדבר האחרון שניתן להגיד על מנוע ה 1.0 של האיביזה הוא חלש,הרכב זריז מאוד.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

308 מהדור החדש עם מנוע 1.2 פיורטק?

האיביזה לא חלשה בכלל, והיא בין המהירות (אם לא המהירה) בקבוצתה.

מה שכן, היא פשוט לא משתלמת בדגם ה-FR, כן בדגם הסטייל.

במקומך, פאביה סטייל עם סטייג' 1 שלא עובר את מגבלת המומנט של ה-DSG ולא גובה ממך עוד יותר מידי דלק.

אשמח לשלוח לך חוות דעת בפרטי (אני בעל אחת).

פורסם

לא, ה308 הקודמת, 1600 אטמוספרי אאל"ט.

טוב לדעת על האיביזה, שווה בדיקה אם כך.

bencl100 אני איצור איתך קשר בפרטי, תודה :)

פורסם
פאביה סטייל עם סטייג' 1 שלא עובר את מגבלת המומנט של ה-DSG ולא גובה ממך עוד יותר מידי דלק.

אתה יכול להסביר את המשפט הזה?

פורסם

כן. הפאביה רכב די חזק עם מנוע ״מוכח״ על יתרונותיו וחסרונותיו. חברות אפטר מרקט כאלו ואחרות הוציאו עדכון תוכנה למנוע שמעלה את ההספק ל-130 ומשהו סוס ואת המומנט ל-25 קג״מ, שלא עוברים את מגבלת המומנט של ה-DSG7 (דגם DQ200) של 25.5 קג״מ, ולכן למיטב ידיעתי אין סכנה לפגיעה בגיר כתוצאה מהעדכון.

לדברי חלק מהחברות, העדכון לא פוגע באמינות הרכב ולא מזיק או משהו כזה, אבל במקרים מסוימים מבטל אחריות יצרן אז צריך להסיר אותו לפני טיפול.

פורסם

מכיוון שציינת את החסכון לפני ההנאה מנהיגה אז כדאי לך לשקול את ה-208 דיזל.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
כן. הפאביה רכב די חזק עם מנוע ״מוכח״ על יתרונותיו וחסרונותיו. חברות אפטר מרקט כאלו ואחרות הוציאו עדכון תוכנה למנוע שמעלה את ההספק ל-130 ומשהו סוס ואת המומנט ל-25 קג״מ, שלא עוברים את מגבלת המומנט של ה-DSG7 (דגם DQ200) של 25.5 קג״מ, ולכן למיטב ידיעתי אין סכנה לפגיעה בגיר כתוצאה מהעדכון.

לדברי חלק מהחברות, העדכון לא פוגע באמינות הרכב ולא מזיק או משהו כזה, אבל במקרים מסוימים מבטל אחריות יצרן אז צריך להסיר אותו לפני טיפול.

כמה עולה סיפור כזה? עשית את זה לפאביה שלך? זה חוקי מבחינת טסט או משהו כזה? איפה עושים את זה?

קל להסיר את זה לפני טיפול?

• תוכן חדש...