Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור מסך למחשב - אין סאונד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי מסך מחשב ללפטופ באמצעות כבל HDMI. רואים נהדר.(זה מסך ללא רמקולים מובנים)

אבל, אין סאונד - עד כה היו מחוברים רמקולים באמצעות כבל אודיו שנכנס לשקע אוזניות בלפטופ. מה עושים? בדקתי במחשב ואין סאונד, למרות שהכל כתוב שתקין והרמקולים מחוברים כראוי. גם כשניתקתי את ה-HDMI אין בלפטופ סאונד. מה דעתכם? יש למישהו רעיון?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אולי הסאונד עכשיו מועבר למסך למרות שאין לו.

איזו מערכת הפעלה יש?

אצלי ב 7 אפשר להגדיר איפה אני רוצה שהסאונד יושמע. אם זה במחשב או ב tv.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני עם חלונות 10. על כל פנים תודה ל-SAy, העניין הסתדר! שיחקתי עם הגדרות ה-Default, ביטלתי את יציאת ה-HDMI (שכנראה הוציאה קול, רק שלמסך אין רמקולים בשביל להשמיע) ביצעתי אתחול, והכל עובד פיקס!

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אכן ההגדרות ה DEFAULT של וינדוס 10 קצת מעצבנות, הלפטופ שלי מחובר לטלויזיה ב HDMI והקול עובר למערכת דרך כרטיס קול חיצוני, מספיק שאני מנתק אותו או מעביר לטלויזיה וזה מתאפס מה שגורם לטלויזה להוציא סאונד מהרמקולים שלה במקום דרך המערכת, ואז שוב צריך להגדיר מחדש את ה output.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...