Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי פיאסטה 2011 אוטומטית ובימים האחרונים אני נתקל בתופעה מוזרה.

לעיתים כשאני מנסה להניע את הרכב, לאחר הקשת הקוד , אני מסובב את המפתח, יש רעש של הנעה אך הרכב לא מגיע.

לרוב, לא משנה כמה פעמים אנסה הרכב פשוט לא יניע.

אם אעזוב אותו לנפשו למשך שעה שעתיים ואחזור שוב, לרוב הוא יניע מיד.

לא נראה שיש בעיה עם המצבר מאחר ויש הצתה וגם נראה שהקודן מתפקד כמו שצריך (אם אני מקיש קוד יש רעש הנעה, אם אני לא מקיש, אין). גם דלק יש מספיק.

מה האופציות? אמובילייזר? משאבת דלק?

ממי כדאי להתחיל? חשמלאי או מוסכניק?

יש בדיקות שלדעתכם אוכל לבצע לבד כדי לנסות להבין מה הבעיה?

תודה

פורסם

היי מאור, תודה על התשובה.

האם יתכן מצב שיש בעיה בזרימת הדלק אך לעיתים הרכב לא מניע בכלל ולעיתים הוא מניע והנסיעה בו חלקה?

בכל אופן אני מסיק מהתשובה שלך שכדאי לי לגשת קודם כל למוסכניק ולא לחשמלאי.

פורסם

עדכון נוסף.

קפצתי לחנות מצברים בקניון. עשינו בדיקה למצבר שלי וראינו שהוא לא תקין.

החלפנו מצבר והבעיה לא נעלמה!

הרכב מניע לסירוגין וגם כאשר הוא מניע מאוד קשה להשאיר אותו מונע. רק אחרי כמה שניות בסל"ד גבוה הוא לא נכבה.

אקפוץ למוסך ואעדכן.

שבוע טוב

פורסם

מה שהטעה אותי היה העובדה שחיברנו כבלים לרכב והוא הניע בקלות + העובדה שהמצבר נראה גמור עם המון אבקה מסביב לקטבים.

• תוכן חדש...