Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי רנו מגאן 2007. הרכב שמור מאוד לשנתו (בלי עין הרע), חנה בחנייה מקורה רוב הזמן, אבל אין מה לעשות הצבע הוא לבן עם קרם בפנים - והוא תופס לכלוך.

אני חייל ואין לי זמן להתעסק בדברים האלה בעצמי, יתרה מכך שאין לי בכלל כלים למעט ווקס בלבד של מגוויירס שהרכב עובר מידי 3 חודשים עם מיקרופייבר.

אשמח מאוד להמלצה על מקום פרפקציוניסט (כמוני...) שיודע לעבוד. דיטיילינג פנימי וחיצוני. אני מאזור הצפון, לא כל כך משנה לי איפה המקום - אני צריך תוצאה סופית ראויה.

2 שאלות בנושא -

1. שעושים שטיפת תא מנוע - זה לא מסוכן?

2. מה העלות של טיפול כזה?

עומר :-)

פורסם
facebook.com/vividetailing

מוזמן להתרשם.

אני מניח שהעבודות שלך?

תשמע אני מתרשם מאוד לטובה, אבל לא ראיתי לצורך העיניין תמונות מדיטיילינג פנימי...

מה המחיר לדיטיילינג מלא (פנים, חוץ, תא מנוע)?

עומר :-)

פורסם (נערך)

יש לך את אורן( אורן קורולה בפורום) מנשר, עושה גם עבודה מעולה במחירים נוחים מאוד בדרך כלל( פנימי וחיצוני לפי בחירה), מופיע בפייס תחת doctor wash auto detailing

לגבי שטיפת מנוע, לא מומלץ לשטוף( תרתי משמע) אך נקיון יסודי ניתן לעשות, תוצאה סופית גם תהיה מעולה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

העבודות אכן שלי.

תוכל למצוא בעמוד הפייסבוק בתמונות מהעבר גם תוצאות דיטיילינג פנימי. על מחירים אעדיף לשוחח בפלאפון, 0587897938.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...