Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד סניק 3 - שרשור מתגלגל

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה לביקורת היא לא לגופו של אדם אלא גופו של עניין ככה שאין כוונה לפגוע... רק למען הסר ספק.

תכלס צריך לדעת לעגל פינות כל עוד לא מדובר בדיני נפשות

גם ככה החיים מורכבים ולחוצים. 

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 544
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני שעה, EliC25 כתב:

אפילו יש איש מקצוע אחד בשרשור, ומופרע נוסף בשרשור @lanosforce שיחלקו על כך שמדובר בכלל בהפרעה נפשית😂

פסיכולוגיה לא עובדת עליי - גם צריך מלכתחילה שיהיה מוח. או לב. 

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בתאריך 13.8.2025 בשעה 09:28, chezik כתב:

הייתי משמיט את המילה 'מוערך' אחרי כזאת שיחה.

זו הייתה התדמית של האדם, כאחד המומחים אם לא ה- מומחה לרכבים הללו.

כמובן שהאוטו שלי לא דרך שם יותר אחרי השיחה הזו.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם (נערך)

אז כיון שבמוסך שמרו לי את הדיסקים והרפידות הישנות, יכולתי להסתכל עליהם.

דיסקים:

לדיסקים היתה שפה ברורה מאוד בחלק החיצוני שלהם (בערך 1 מ"מ בכל צד), אבל מלבד זאת במישוש נראה שהם חלקים  והשחיקה שלהם שווה. במדידה עובי הדיסקים היה זהה לגמרי, טיפה פחות מ 23 מ"מ בשניהם (מדדתי עם אום בתור ספייסר כדי למדוד את הדיסק עצמו ולא את השפה). לטענת האינטרנט עובי הדיסק המקורי 24 מ"מ והמינימום הוא 21.8 ס"מ, אבל לא הצלחתי למצוא תיעוד לזה מעבר לזה שהצ'אט סרק אתרים למכירת חלקי חילוף והמספרים קצת לא מסתדרים לי.

רפידות:

הרפידות נראו שחוקות לגמרי - לא יודע להעריך בדיוק, אבל במבט של הדיוט נראה שלא נשאר עליהן הרבה חומר, כיון שהן נראות מבריקות.

image.thumb.jpeg.755d364333a65fb1962c6e6b007b2600.jpeg

מעבר לזה באמת שאין לי הרבה תובנות :-) @EliC25 אם אתה בסביבה ובא לך להעיף מבט...

תוספת מאוחרת:

הדיסקים עברו חריטה לפני שנתיים בערך למיטב זכרוני. @איציק נ. אפשר לחרוט יותר מפעם אחת? 

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

מרב הסיכויים שהדיסקים יכולים לעשות "עוד סיבוב" על סט רפידות חדש, אבל בהזדמנות אם ממש ישמעם לך בחיים אתה יכול לקפוץ איתם למי שחורט ושם כבר יבדקו ויגידו לך (לפעמים תקבל חוות דעת סותרות אז אל תצפה תמיד ל 100% תמימות דעים אפילו במשהו שהוא מדיד).

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, איציק נ. כתב:

אם ממש ישמעם לך בחיים אתה יכול לקפוץ איתם למי שחורט

הדיסקים ילכו לפח כנראה... בסה"כ יש לי עכשיו דיסקים חדשים, עם חריטה באמצע הם יחזיקו לעוד 4-5 שנים, ואז האוטו כנראה יהיה כבר אצל בעלים חדשים, אז נראה לי בזבוז של זמן וכסף :-) 

מה שכן, ואני חושב שכתבתי את זה כבר בעבר, מאוד מאכזב (אבל לא מפתיע) שבמוסך אומרים "צריך להחליף" לפי העין במקום להגיד "מדדנו, עובי הדיסקים הוא X, המינימום הוא Y, צריך להחליף".

פורסם

איש מקצוע מספיק מנוסה לא יצטרך באמת קליבר, אלא ירגיש עם היד או יראה עם העין.

הצילום של הרפידות לא אינדיקטיבי, את העובי רואים מהצד ולא מלפנים. אבל מהזווית הקטנה שרואים ברעידה העליונה שבתמונה, בהחלט נראה שהן שחוקות מספיק.

אח תזרוק את הדיסקים בפח רגיל. 

פורסם

כי אין אפשרות להכניס את זה למשאית אשפה, זה יהרוס את הגורס ובמקרה הרע גם ישלחו לך חיוב על התיקון (אני כותב את זה מהיכרות עם מקרים כאלו)

ברזל הולך למשאית שאוספת גזם או למחזור ברזל.

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, EliC25 כתב:

למחזור ברזל.

איפה אני מוצא עכשיו מיחזור ברזל? 🤷🏻‍♂️

לפני 13 דקות, EliC25 כתב:

אני כותב את זה מהיכרות עם מקרים כאלו

מעניין ומטריד. איך הם יכולים לדעת מה תקע את המשאית ושל מי זה היה כדי לשלוח חשבון… 😖

פורסם

כי זה קורה בזמן אמת. אבל במקרה שזה פח שמשויך לעסק או בית פרטי..

בבניין זה באמת מסובך.

בבית הקודם הייתי מניח צלחות בנפרד מהפח, והיו אוספים עם הגזם

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש גם אמנים שעושים מחלפי רכב יצירות, פסלים, שולחנות דברים ממש מגניבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...