Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית סוזוקי סדן 1300 GL 5 דל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן .

ראיתי סוזוקי סדן שאני חושב לקנות, האוטו יד שניה עם 50,000 ק"מ . שנת 94 , גיר רגיל 1300 סמ"ק .

לקחתי את האוטו לבדיקה וגם גילו כל מיני שטויות קטנות שלא ממש מטרידות אותי אבל הם מצאו בעיה בשילדה , להלן הציטוט : " תיקון תאונה צד ימין , הוחלפו חלקי מרכב , תיקון בעמודים , משקוף " , תיקוני מרכב וצבע , פגמים + לחיצות פח , מעיכות תחתיות " .

האוטו נראה במצב טוב , יחסית לשנת 94 והוא לא ממש טחון ...

המוכר רוצה מחירון ....

כמה צריך או לדרוש להוריד על הפגיעת שילדה ??

האם בכלל שווה לקחת אותו עם הפגיעה הנ"ל ... וזאת למרות שאר הנתונים הטובים ( יד שניה וקילומטרז ) ????

אני אשמח לתשובה מהר כי מחר אני תריך להחליט ...

אם גם יש לכם המלצות לסוג רכב שונה באיזור ה 20,000 שקל . אני אשמח לשמוע ....

פורסם

צריך לראות דו"ח שמאי. גם לנו הייתה קורולה שנכנס בה אוטובוס ברוורס ופירק לה את הצורה (גלגל אחד נעקר מהמקום) החליפו דלת ועשו תיקון במשקוף. הבוחן אמר שאין לזה משמעות בטיחותית.

אני חושב שמחירון בשביל הרכב הזה יהיה הגיוני. אנחנו דרשנו על הקורולה שלנו 3K ש"ח מעל המחירון (9 שנים על הכביש, 80K ק"מ, יד ראשונה) אבל אחרי הבדיקה שהתגלה שיש קצה שלדה (חברת הביטוח עשתה עלינו קומבינה) ירדנו למחירון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא נשמע כאילו ברכב הזה נפגע השאסי..

הקילומטראז' נמוך מאוד... או שזה הסיבוב השני של הסקלאה, או שהרכב בקושי נסע. יכול להיות שהסוזוקי עד כדי לא נוחה?

יש המון רכבים במחיר שציינת...

אם אתה מתכוון לרכב אחר עם תכונות דומות לסוזוקי, תוכל לבדוק סובארו DL (אולי אפילו לגאסי?).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא סגור על אוטו יש לי 19 אלף לקנות רכב ואני רוצה משהו טוב עם ביצועים לא רעים שיהיה זול לתחזור ןהכי חשוב שיהיה מזגן

פורסם

מזגן הוא אביזר שתוכל למצוא כמעט בכל רכב.. השאלה העיקרית היא האם הוא פועל..

ביצועים לא רעים מסוזוקי סוויפט-סדן? בחייך.. מדובר ברכב אמין, אבל הביצועים הם ממנו והלאה.

הכל שאלה של כמה אתה מוכן להתפשר בעלות האחזקה של הרכב בתמורה לביצועים טובים יותר..

אם אתה מוכן להתפשר - חפש ספורטיבית מתיישנת, 205GTI או אופל GSI וכו', לפי הטעם.

אם אתה לא מוכן להתפשר - סביר להניח שתוכל לעצור בפיאט פונטו או פיג'ו 205. לא מכוניות ביצועים, אבל נוסעות.

פורסם

בניגוד לסוויפט האצ'בק,לסאדן יש מושבים נורמלים,הן מלפנים והן מאחור,מזגן מעולה,ביצועים טובים וכל השאר ממוצע ומטה.די קשה למצוא מכונית במצב נורמלי בתקציב שלך,ואם מצבה המכני טוב,זהו עסק לא רע.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שווה להסתכל בכלל לכיוון של דיהו רייסר , או מזדה 121 ???

אולי סיאט איביזה ....

אני ממש עבוד.. אני רוצה משהו שיסע יחסית טוב ( היה לי קודם פיאט אונו 45 מנוע 1000 , שהיה הגרוטאה והסיוט הכי גדול בחיים שלי ) ..

אני לא רוצה להחנות על גבעה כמו האוטו הקודם שיהיה קל להניעה ...

אבל מצד שני אני לא רוצה איזה אוטו שאני לא אוכל לסוע איתו לטיול בצפון או משהו כזה ...

אני מחפש את הפשרה באמצע .... ישנה גם עוד שאלה האם שווה כבר להוציא לדוגמא 20 אלף שקל לפגו 205 שנת 97\98 או שחבל על הכסף וההבדל לא יהיה רציני עם אני אקח 205 משנת 94\93 ... שעולות רק 12 שקל ?????

פורסם

המאזדות 121 "סובלות" ממחיר מחירון גבוה מאוד. אני בכלל לא בטוח שתוכל למצוא אחת טובה בתקציב כזה.. אבל, מה לי ולמחירוני רכב?

דייהו רייסר וסובארו DL הם דוגמאות טובות לרכב שבהחלט יוכל לקחת אותך לטיול, וסביר להניח שלא יתקשה לעלות עליות, גם לא של סדום, וגם עם מזגן.

לגבי קנייה של רכב חדיש - ההבדלים בין 205 של 93/94 לבין 97/98 לא ענקיים, אבל אתה צריך לזכור שהישנות יותר בילו כבר 11 שנים כל כבישי ישראל. הגיל עושה את שלו... אם כי ממודל 94 שטופל כהלכה יוכל להיות אמין הרבה יותר מרכב ממודל 98 שהוזנח כהלכה.

או בקיצור - זה לא הגיל, זה התרגיל. אם תמצא 205 ישנה, שטופלה וטופחה כל השנים, אני לא רואה שום מניעה לקנות אותה, גם על פני 205 חדישה יותר, שהוזנחה.

• תוכן חדש...