Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

כשאני נוסע עם מזגן ומפסיק אותו הונטילטור ממשיך להסתובב, מה שבסופו של דבר גומר את המצבר וצריך כבלים

זה מאז יום שישי, הייתי בבוקר במוסך אמרו שהוציאו אוויר וזה הסתדר..

נסעתי 5 דק' כיבייתי את המנוע זה המשיך להסתובב עוד חמש דקות אז נסעתי בחזרה.. במוסך שוב נגמר המצבר כשהמנוע היה כבוי.

החליפו צינור מים וניתקו את המצבר, כל פעם שמחברים חזרה הונטילטור חוזר להסתובב ומוציא אוויר קר

כעת אומרים שצריך להחליף רדיאטור...עד כמה זה נכון וכמה עולה אחד?

עריכה אחרונה על ידי wade#3
פורסם

בגלל תקלה כזו או אחרת שנסתרת מעינינו,נראה כי עשו חיבור ישיר של המאוורר כדי שהרכב לא יתחמם .

קרה לי עם רכב ישן בעבר ,עשו חיבור ישיר עם חוט שיעקוף ואמרו לי לנתק אותו בגמרא הנסיעה(זה היה ל 3 ימים עד שפתרו את הבעיה כי נתקעתי ביום חמישי עם הרכב).

מה שצריך לעשות זה להבין,מדוע עשו חיבור ישיר (אחת הסיבות היא אולי אחד המאוורים שעל הרדיאטור אינו תקין..)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הם עשו לבסוף איזשהו מעקף לטרמוסטט, החליפו צינור מם כי אולי היה חסום והחליפו בנדים- לא יודע מה זה...שילמתי 300 שקל אבל כרגע אני בעבודה הרכב לא מניע כי הונטילטור המשיך להסתובב שכיביתי מנוע, צריך להניע עם הלקאץ' או למצוא כבלים ..מה לומר להם מחר? שילמתי כבר 300₪ על היום

פורסם (נערך)

לא ניראה לי שהם יודעים מה הם עשו העיקר שגבו! תגיד להם שהבעיה לא ניפתרה והמאוורר ממשיך לעבוד ללא הרף ושייתמודדו כי שילמת. אם לא יכולים להתמודד שיחזירו את הכסף! ומה זה מעקף לטרמוסטט? ביטלו אותו??

עריכה אחרונה על ידי מאור30
פורסם

לפני מיספר דקות דיברתי עם המקצוען רפי לין שהוא אגדה בחשמל ובפונטו בכלל! אז לפותח השירשור - ראשית תבדוק באיזה מהירות המאוורר עובד לאחר שכיבית את המנוע כי ישנם 2 מהירויות ולכל מהירות יש ממסר כך שלפי המהירות שאתה רואה שהוא ממשיך לעבוד עליה תיגש לבדוק את הממסר עצמו של אותה מהירות כי ייתכן מאוד גם שהממסר ניתפס. בכל מיקרה אם תרצה שאקשר אותך לרפי דבר איתי אפילו בפרטי אני מבטיח לך שבעייתך תיפתר ללא מעקפים ולא קומבינות ובמינימום הוצאה!

פורסם (נערך)

אני כרגע שוב במוסך, הוא פועל לדעתי במהירות הראשונה כי כשמניעים הרעש חזק יותר.

אני אשאל לגבי הממסר כי איני יודע איפה זה..

והאם הגיוני שצינור מים ו2 בנדים עולים קרוב ל90 שקלים? זה כולה צינור..

ואשמח אם תקשר אותי לרפי

פורסם

הוא שלח אותי לחשמלאי שיבדוק פיוזים ובעצם מנסה שאשכח ששלימתי אתמול 300₪ לסדר את זה...הוא טוען שבכל מקרה היה צריך להחליף צינור כי הוא היה פגום אבל זה רכב שנת 2004 כולו בלאי...

אגב זה מוסך שכשקניתי את האוטו-רכב ראשון שלי הקלאץ' נתקע בשטיח ולא עלה לי...במוסך הכל היה תקין אבל לי זה תמיד נתקע בשטיח.. בסופו של דבר החלפתי קלאץ' על פאקין שטיח..

מה אני יוכל לעשות כדי שיזכה אותי? לקח אתמול 90 על הצינור מים ו150 עבודה ו17% מעמ

פורסם (נערך)

כן זה הצינור שהולך מהרדיאטור לטרמוסטט,

איך שאמרתי לו ממסר הוא שלח אותי לחשמלאי שבעצם החליף ממסר כי הוא נתפס, ממש תודה :)

השאלה מה אני עושה עם הכסף המיותר ששילמתי?

פורסם

אין מילה אחרת מגועל נפש ובושה וחרפה של מוסך שעובד בשיטה שכזו ובמחירים שכאלה! את הכסף ככל הניראה כבר לא תראה אבל שיעור לחיים למדת וזה מה שחשוב בשורה התחתונה. ובשביל לתחזק פונטו שזה הרכב הכי קל לתחזוקה וגם זול בחלקיו לא צריך לרוץ ישר למוסכים יש פה לא מעט אנשים שיעזרו לך. אתה מוזמן תמיד להתייעץ על כל בעיה גם בפרטי אם לא נוח לך בכללי, בעניין המכני אני מכיר את הפונטו הייטב!

פורסם

הוא אמר שבכל מקרה היה צריך להחליף את הצינור כי הרכב התחמם..והרכב אף פעם לא עבר את החצי.. כמובן שיגיד זאת.. כמה עולה הצינור בכלל?

פשוט בזיון ששילמתי לו 280₪ והוא בכל זאת אומר שהוא היה צריך לעשות את זה והבעיה חזרה...

פורסם

הבנתי שאסור לפרסם שמות...ולא כל כך נעים..

הצינור היה בלוי אבל הוא יצא חסר אחריות שהוא גרם לי להוציא כסף מיותר

אני אסתפק בזה שלא אחזור אליו..איבד לקוח קבוע.

פורסם

מותר לפרסם זה חלק ממטרת הפורום כמובן אם יש הצדקה לכך. פידבקים נותנים לטוב וגם לרע....בכל מיקרה זה יכול לעזור ללא מעט אנשים שעלולים להיכוות אך עדיין שיקולים אישיים שלך ומה שתחליט יכובד.

• תוכן חדש...