Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר 2011 או קרוז 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין להחליף לאשתי רכב, כיום היא נוסעת על סוזוקי אלטו 2014 ידנית,

עקב גדילת המשפחה בעתיד הקרוב אני מעדיף להחליף את האלטו למשהו יותר גדול בטיחותי ונוח ועם בגג'.

חשבתי על שני האופציות הבאות שאני יכול לקנות במחיר של האלטו ללא הוספה של כסף,

מיצובישי לנסר 1.5 שנת 2011

שבאולט קרוז 1.6 שנת 2012

אשמח לשמוע חוות דעת לגבי איזה רכב עדיף בין השניים.

אם יש אופציות נוספות שנכנסות בתקציב האלטו( במחיר של 39 +-) ואתם ממליצים אשמח לשמוע,

אבל מעדיף לא לרדת בשנתון מתחת ל-2010.

תודה,

פורסם

יש לי אך הקרוז 2012:מרווח יחסית,צריכת דלק 1:10,אחזקה סבירה,סחיבה לא רעה גם בעליות רק להיזהר הרכב מדתדרדר בחלק מהעליות אחורה הפתרון להשתמש בטיפטרוניק בהילוך 1 לתת לרכב קצת לנסוע ולהחזיר לD,לקחת כמובן לבדיקה

פורסם

מבין האופציות שרשמת:

הלנסר חסכונית יותר, אמינות מוחלטת, מרווחת מספיק למשפחה עד 4 נפשות.

אתה מוזמן גם לשקול פורד פוקוס מהדור שהסתיים באמצע 2011 (צורה ישנה).

אלטרנטיבה למיטבי לכת: סיטרואן C4 מהדור של המנוע 1.6 110 כ"ס (עד 2010 כמדומני) ותישאר עם לא מעט עודף ביד. יתפקד מצוין כרכב שני.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
אם אני יורד בשנתון לכיוון הונדה סיויק 2008/9, האם אופציה זו עדיפה על פני מה שציינתי למעלה?

לדעתי כן.

ההונדה תיהיה חזקה בהרבה, חסכונית בהרבה, ואמינה ביותר.

"הונדה קנית לא טעית"

פורסם

נסעתי שנתיים וחצי עם לאנסר 1.5 2011 בליסינג . 120K ק"מ . 0 תקלות . צריכת דלק 1 ל 11.5 עד 12 . נוח ומרווחלשלילה : חסר מעט כוח בעליות , רועש אפשר לשקול גם ניסאן טידה או נוט

פורסם

אם הנסיעות הולכות לרדת משמעותית כפי שאתה מתאר אז אין בעיה עם רכבים לא חסכוניים במיוחד כמו ה-2 שאתה מתלבט בניהן.

בין שתי אלה אני הייתי בוחר בלאנסר. מרווחת יותר ומאוד אמינה.

אם אתה רוצה לבדוק גם כיוונים אחרים אז I30 האצ'בק או CW גם יהיו בחירה טובה ואם חייב סדאן אז קיה פורטה לדעתי מתעלה על הקרוז והלאנסר.

פורסם

היתה לי לנסר 1500 לאורך 140000 ק"מ (קניתי חדשה ) וכיום יש לי לנסר 1800 (גם חדשה, 2015)שעשתה בנתיים כ 35000 ק"מ.

בתגובה לכותב שמעלי, אין הבדל בכח בין שתי המכוניות בגלל שבישנה יש גיר אוטומטי מיושן שמפיק ביצועים טובים יותר וגם יותר חסכוני בדלק. לכן הייתי ממליץ דווקא על ה 1500.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לגבי הקרוז, עשיתי המון בדיקות לגביה (רציתי לקנות בתור רכב שני) ולאחר הבדיקות שעשיתי אני יכול להגיד שעדיף להתרחק מהרכב הזה. לא משנה אם זה מנוע 1.6 או 1.8, 2009 או 2012.

לגבי המיצובישי, ממליץ לך לחפש לנסר החל מ2012 עם מנוע 1.6 (117 כ"ס) או 1.8. ה1.5 לא גרוע למי שלא מחפש ריגושים פשוט הגרסאות המומלצות יותר נכנסות לך בתקציב :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

הלנסר אינבייט 1.5 2010 היא כרגע הרכב השני בבית שלנו.

נוח? סביר, מתלים אחוריים קצת פחות.

שקט נסיעה, לא ממש, רצוי לבודד ברכב הזה היטב את קיר האש ומכסה המנוע אם אתה רוצה שיהיה שקט ונעים. אבל גם לא רועש בצורה בלתי נסבלת.

תאוצה, לאדה סמארה עוקפת אותה כשהיא חונה, אם אשתך נהגת רגועה אז אל תתייחס.

אבל היא מכונית פרקטית מאוד, פשוטה מאוד ואמינה מאוד, זולה לתחזוקה ואחזקה וסהכ גם אשתי וגם אני אוהבים את הרכב שמפגין כבר במשך שנתיים אמינות מושלמת טפו טפו טפו וצריכת דלק 1:12 כשרוב הנסיעות הן עירוניות אבל בלי פקקים.

תכלס כרכב שני זה אחלה רכב, לנסיעות בין עירוניות תעדיף את ה1800 לווא דווקא בגלל ביצועים אלא בגלל מיתלים טובים יותר וסלד שיוט נמוך יותר בגלל תיבת הילוכים יותר שקטה ועם שני יחסי העברה יותר.

נהגתי על שני הרכבים ובניגוד לקודמי המכובד אני הרבה יותר נהניתי מהמנוע הגדול יותר.

המנוע הקטן הוא רכב עיר נהדר לטעמי, לנסיעות בין עירוניות בעיקר תיקח את המנוע הגדול יותר.

לגבי הקרוז, אני הייתי סולד מהרכב בעיקר בגלל הגיר, הרכב הקודם היה רנו מגאן 2008 והיא נמכרה כי אשתי לא אהבה את הגיר אז רובוטי בכלל היה עף תוך שבוע.

תדאג שהאשה תעשה נסיעת מבחן, להורים של אשתי יש בדיוק את אותה הלנסר אז היא ישר נתנה אישור וחייכה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...