Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שנתיים הכרתי עם חבר בחורה בנסיבות לא הכי נעימות.

בסופו של הערב היה לה קטע עם החבר אבל הבחורה הייתה במצב ממש לא טוב, כאילו מפוחדת לגמרי בגלל שהטרידו אותה לפני כמה אתיופים וערבים (שכמעט סיבכו גם אותנו). מפה לשם הקשר עם החבר שלי שהוא גם לשעבר שלי שרק עכשיו חזרתי לקשר איתו בערך , נותק איתה ולאחר מכן אני והיא יצאנו בתור ידידים. לא יודע למה אבל עשיתי בכוונה את כל הטעיות האפשריות כדי לשלוח אותי לפרינדזון איתה.

הבעיה התחילה שהבחורה מעולם לא הייתה מתקשרת ממספר שהוא לא חסום!

הבחורה גם הייתה נעלמת לאיזה חודש לקריות ואז חוזרת לעיר שלי וטוענת שהתגררה אצל זקנה שטיפלה בה.

בזמן הזה עזרתי לה בעיר והיינו יושבים מחצות עד הבוקר והיה לי ממש כיף.

הבחורה הזו הייתה כל כך יקרה לי שאין דברים כאלו.

הייתי קורא לה הנסיכה המרוקאית , כל פעם שהייתה הולכת היה לה איזה מין הילה כזו מסביבה...

בסופו של דבר גיליתי שיש לבחורה לא מעט תסבוכים והיא החליטה ללכת לכיוון של הדת.

ביום האחרון "חטפה אותי" ועצבנה אותי כל כך שקיללתי וצעקתי עליה עד שכמעט בכתה לי ואמרה לי שהיא לא יכולה שצועקים עליה ושהיא סופר דופר רגישה. באותו הערב השלמנו כמובן ואז אמרה לי שהיא תמיד תזכור אותי לטובה ושאני בנאדם מדהים ושאני אשמור על עצמי.

לאחר מכן היא נעלמה כלא היה והנה עברו להם שנתיים...

לאחרונה התחלתי לחשוב עליה עד כדי עצבות ואני שואל אתכם האם אתם חושבים שזה סימן? אולי היא תתקשר יום אחד? :oops:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה סימן שאתה צריך לשחרר. היא דרמה קווין, בבירור יש לה מה להסתיר, ואם היא הייתה רואה בך פוטנציאל לזוגיות, משהו כבר היה קורה. שחרר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כמה שזה קשה לשמוע, אם היא תתקשר תזרוק אותה לכל הרוחות.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

היא הבחורה הראשונה שאמרה לי שהטויוטה נראית כמו של עבריינים.

פעם אחת ישבנו בלילה בתחנת דלק והיא נבהלה מהפנסי צפרדע של הרכב.

עשתה גם סיבוב על הרכב. טוב, חוותה דברים איתי.

לגבי ההסתרות:הבחורה התחילה להתחזק בדת. באותה תקופה הייתי פחות "חזק".

היא גם הכירה נהג מונית שהיה ידיד שלה גם שהייתה עושה לו את אותם הקטעים. ישבנו פעם בתחנת דלק וניסינו לפענח את הבחורה.

היא טוענת שהייתה מתקשרת מחסום רק בגלל שבחור שהייתה יוצאת איתו הטריד אותה באופן קיצוני ביותר.

שורה תחתונה, נקשרנו אחד לשני (היא בעצמה הייתה אומרת לי את זה אחרי כל פגישה).

אני רק שואל מה הקטע להיזכר פתאום אחרי שירד לי מזה כבר כמה חודשים טובים?

ד"א, בפעם האחרונה שנפרדנו לשלום היה ב1.5.15

פורסם

בצעירותי הייתי דלוק מאוד על מישהי כזאת. דרמה קווין שפשוט מחפשת את הריגושים האלה בחיים.

היום אני מסתכל על זה ומזל, פשוט מזל גדול שלא יצא איתה כלום.

לא מציע לך שום דבר עם מישהי כזאת.

פורסם

עצה שלי,

אם היא תתקשר תגיד לה שאתה נשוי ואשתך לא אוהבת שאתה מדבר עם בחורות אחרות אז שלום ושיהיו לה חיים טובים.

אתה ממש לא רוצה מערכת יחסים עם מרוקאית עצבנית שהיא גם דרמה קווין.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לאחרונה התחלתי לחשוב עליה עד כדי עצבות ואני שואל אתכם האם אתם חושבים שזה סימן?

כן.

שאתה בודד.

קורה לכולם.

זה הזמן לאמץ חתולה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

"בסופו של דבר הבנתי שיש לה תסביכים".... או שאתה מעשן יותר מדי או שסתם לוקח לדברים הרבה זמן לחלחל לך לתודעה אבל מדברייך עושה רושם שזו בחורה שממש מהר אתה אמור להבין שיש לה תסביכים כאלה ואחרים...

חביבי תן גז, אתה קורא לה נסיכה מרוקאית, עושה רושם שהיא יותר בכיוון של לוחמת טאליבן.

חסר בחורות נורמליות שאולי לא יהיו נסיכות אבל לפחות תוכל להסתובב איתן בלי שכפ"ץ וטישטוש פיקסלי?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נגעת בנקודה רגישה. אני רוצה חתול פרסי אבל אין אישור.:lol:

ביוון ראיתי חתולים ממש חמודים, שונים מהנוף הישראלי.

לגבי הבחורה, חבר'ה, ברור לכם ולי שהיא לא תתקשר...

סתם נזכרתי בה. באותה תקופה היא הייתה הכי קרובה אליי מהמין הנשי אז טבעי.

ברור שהיו 1000 נורות אדומות אבל שורה תחתונה היה לנו ממש כיף ביחד ופתאום להיעלם ככה...

אגב, חיפשתי אותה במשרד הפנים לפי שם המשפחה ושם האמיתי שלה ולא הופיע דבר כזה בעיר שהיא גרה בה!

בנוסף, מעולם לא הסכימה לצלם אותה ושגם לא אראה את התמונה שלה ברשיון נהיגה\תעודת זהות.

עריכה:

שמע, אמרו לי כבר...בנאדם שרוט כנראה פוגש שרוטים.

פורסם

כנס לתת פורום קוסמטיקה, תיקתק תצא משם עם המלצה לפוליש ואוטם צבע שיטפלו בשריטות ועם קצת נחישות אולי אפילו תמצא מישהו שיתנדב לישם אותם עלייך.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...