Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעל1.jpgנעל2.jpg

צילום של נעלי הבלם שלי מיום שישי.

נראות לי במצב בסדר גמור, אבל זה קצת מוזר. כבר 50K ק"מ יש עליהן ורפידות מקדימה החלפתי כבר פעמיים בתקופה הזו. מה אומרים? ייתכן שנעלי בלם יחזיקו לי 70K ק"מ או יותר?

מדובר בפוקוס 2008

פורסם

נעלי בלם תוף אחוריים נשחקים מאוד לאט, יכולים להחזיק גם 100 ואף 150 אלף ק"מ.

עריכה:

לסנדלי בלם יש עובי מינימלי מותר, חפש באינטרנט את הנתונים.

גם תוף בלם נשחק עם הזמן בהיקף הפנימי שלו, גם לו יש עובי מינימלי מותר. תוף יכול להחזיק כמה סטים של נעליים ולהגיע לק"מ גבוה מאוד אבל מתישהו גם אותו צריך להחליף.

תופים ישנים לרוב נפסלים על ידי חרט שמודד אותם ורואה שלאחר חריטה הם יהיה מתחת לעובי המינימלי המותר.

שימוש בתוף שחוק ודק מידי גורם לבוכנה של משאבת בלם לצאת החוצה יותר ממה שהיא תוכננה וזה בתורו מוביל לפעמים לנזילות מהמשאבות האלו.

בשנים האחרונות יש מגמה ברורה לעבור לבלמי דיסק אחוריים גם במכוניות עממיות, אבל עדיין יש מספר דגמים שבשנת 2016 מגיעים עם בלמי תוף מאחור.

פורסם

במוסך אמרו לי על רכב כזה בזמנו שלא חסרים פוקוסים כאלה שהגיעו ל150 אלף ק"מ ללא צורך בהחלפת הבלמים האחוריים כלל אלא רק ניקוי כל טיפול ושיוף לפעמים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...