Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי סאב וופר של מורל שאני מאוד מרוצה ממנו אך לצערי אני נעלץ להחליפו בגלל שאני צריך מקום לעגלה.

אני מעוניין לקנות סאב קטן וזול (משהו שיזכיר את המורל) שאולי אם זה אפשרי לשים אותו מתחת למושב הנוסע .

הרכב המדובר הינו סובארו אמפרזה 2007 1.5

אשמח לקבל רעיונות .

ותודה מראש.

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

עופר מזל טוב!!!

באיזה רכב מדובר? ובאיזו תצורת מרכב? האצ'בק? סדאן? כמה דלתות?

באיזו עגלה מדובר - היא מתקפלת לרוחב? או שהיא מתקפלת X? האם ה"אמבטיה" של התינוק יכולה לקרוס לתוך עצמה בקלות כאשר מקפלים לתא המטען?

יכול להיות שתכנון תיבה נכון יותר לתא המטען יציל אותך מלוותר עליו.

מעבר לכך ממליץ לבדוק מוצרים כמו MICROSUB של JL

או את יכולת בניית התיבות של יוסי אלפיין וסאב וופרים של ARC - משעשע משהו לאן הוא הצליח לדחוף סאב וופר בסוזוקי ג'ימני :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה .

הרכב המדובר כמו שרשמתי בהודעה הקודמת

מדובר בסובארו אימפרזה 2007 1.5 סדאן.

לגבי עגלה אני עדיין לא יודע עוד לא קניתי ולא התעמקתי אבל אני יבדוק בהמשך.

חשוב לי לא להשקיע יותר מידי על זה כי גם ככה הולכים להיות לי הרבה הוצאות .

מה סדר גודל במחירים של הסאבים שציינת ?

פורסם

מיקרוסאב מגיע כבר בתיבה מוכנה באזור ה1500 שקלים כולל מיסים ומשלוח אבל זה רכב עם תא מטען מספיק גדול ואין שום סיבה שעגלה וסאב וופר לא יחיו שם בשלום.

אתה יכול לחפש עגלה שמתקפלת קיפול X כלומר קיפול צר ואז בכלל אין לך בעיות אבל תשים את התינוק בעדיפות ראשונה ואת הגב שלך ושל אשתך - בחירת עגלה זה דבר חשוב מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

תודה רבה אדי .

באתי להשכיל ולמצוא סאב אבל קיבלתי ממך מידע גם לגבי עגלות שאין לי מושג בהם.

את האמת ממש לא בא לי להיפטר מהסאב שנמצא אצלי אני ממש אוהב אותו למרות שאין לי ניסיון עם יותר מידי סאבים .

אתה מכיר אולי עסק בארץ שמוכר את המיקרו סאבים שדיברת עליהם?.

כי בסופו של דבר אם העגלה לא תכנס יחד אם הסאב אני יצטרך לקנות אחד כזה .

(האישה הציבה לי אולטימטום או שאני מעיף את הסאב או שהיא מעיפה אותי חחח).

אז אשמח לראות בעצמי מקומות שאולי תוכל להמליץ לי עליהם שבהם ניתן לרכוש את הסאבים המדוברים.

עריכה אחרונה על ידי ofervars

פורסם

אמאזון + חברת בלדרות

אני משתמש בBUY2USA לא זול אבל טובים.

אבל תעשה לעצמך טובה ותיקח את הרכב באיזה ערב פנוי לחנות כמו "מוצצים" או "שילב" או "בייבי סנטר" שיש להם מבחר עגלות עצום ותעשה שיעורי בית על עגלות.

ממליץ על מוצצים בראשון לציון כי יש להם מגרש חניה ענק ואתה תוכל לבקש לבדוק איך עגלה נכנסת לך לתא המטען.

מה שחשוב בעגלות מעבר ליציבות שלהן זה הגובה שלהן, המשקל שלהן וקלות התפעול.

עם הילדה, הבכורה - היתה לנו עגלה שקיבלנו במתנה מאחותה הגדולה של אשתי - קומפלקס של טיולון+עגלת תינוק+סל קל והקיפול היה קיפול איקס (כלומר נסגר צר)

ואתה יודע מה - זו היתה זוועה של עגלה. למה? כי היא היתה כבדה מאוד! מסורבלת מאוד לתפעול וקיפול וגם היא היתה נמוכה יחסית.

לאשתי היה נתפס הגב כמעט כל פעם שהיא היתה צריכה להכניס או להוציא אותה מהרכב ולדחוף את הטיולון הזה לטיול היה לה כבד מידי ולמען האמת, לטיול של יותר מחצי שעה זה כבר היה גם לא נעים בשבילי.

מיד אחרי שסיימנו את השלב של מיטת עגלת תינוק ועברנו לטיולון - אני החזרתי אותה באחר כבוד לגיסתי ורכשתי טיולון של ד"ר בייבי שלא קיימים היום כבר ב300 שקלים (חדש דנדש) והוא היה איתנו עד שהילדה היתה בת שלוש.

הוא היה קל משקל, מתקפל איקס - הגלגלים שלו היו קטנים והוא לא היה הכי יציב בעולם אבל היה עדיף בכל פרמטר על טיולן שעלה 4700 שקלים יותר ממנו רק בכדי להראות לך עד כמה שכסף במוצרים האלה לא בהכרח מדבר.

היום - לקטנטן - רכשנו עגלה של בייבי ג'וגר, סיטי מיני עם ארבעה גלגלים (השלושה גלגלים לא בא בחשבון מבחינתי - לא יציב ומסוכן) ביחד עם אמבט תינוק ב2400 שקלים חדשה לגמרי ועוד איזה סלקל עם מתקן איזופיקס לרכב יד 2 (כמו חדש) ב350

והסיטי מיני הזו מצויינת!!!

היא קלת משקל אבל יציבה מאוד - מאוד!

הגובה של האמבט תינוק הוא כזה שלא גורם לך להתכופף יותר מידי ובמקרה של אשתי שסובלת מגב חלש - זה קריטי.

והקיפול? פשוט למשוך ידית בד אחת והכל מתקפל לחצי.

ההכנסה לתא המטען קצת יותר בעייתית אבל עדיין הצלחתי להכניס הכל לתוך תא מטען של B4 ביחד עם סאב וופר ומערכת.

ועכשיו (היום במקרה) סיימנו גם עם הקטנטן את השלב של אמבט התינוק (כבר מתקרב לחצי שנה והוא חתיכת רול, בונגיל) והסיטי מיני הזו היא שלדה עם בד עליה - מתקפלת בשניה ותופסת רק את צד שמאל של תא המטען, תענוג.

אל תמהר - מקסימום תשים את הסאב בבית לכמה חודשים ואחרי השלב של אמבט התינוק תחזיר או שלאחר כמה ימים תזמין לך מיקרוסאב, תהנה ממנו לתקופה ואחרי זה תמכור את המיקרו סאב ותחזור לסאב האהוב שלך (או שתשמור את המיקרוסאב לנסיעות ארוכות עם תא מטען מלא).

כיסיתי לך את כל האופציות ועל הדרך קיבלת סקירת עגלות :)

נ.ב אם אתה גם רוצה עוד משהו קטן ומשעשע שמראה עד כמה הארץ שלנו היא קטנה - אודיו סיסטם (הרץ אודיסון) ובייבי סנטר (היבואן של בייבי ג'וגר) הם מאותה המשפחה (אחים).

Pioneer TS-X150

פורסם

העצות שלך נראות לי בדיוק לעניין אז ככה אני יעשה .

אני קודם יבדוק עגלות ועניינים ורק אז אחליט לגבי הסאב.

ושוב תודה רבה על העזרה .

אפשר לסגור.

פורסם

לא נועל, זה שרשור ולא קריאת שירות :)

תחזור לעדכן.

Pioneer TS-X150

פורסם

אהה אוקי פשוט חשבתי שלא יהיה לזה עניין .

פשוט יכול לקחת זמן אבל אני יעדקן בטוח .

פורסם

לגבי העגלות:

עגלת yoyo מבית babyzen היא העגלה הכי קטנה וקלה שקיימת, ובוודאי תיכנס לתא מטען שלך יחד עם הסאב. מציע לך לבדוק את האפשרות הזו גם.

פורסם

רק תבדוק את הנושא של תמיכה בגב התינוק - לא על חשבון בריאות.

אני לא מכיר את בייבי זן ולא אומר את זה בהקשר לכך, רק נותן קו מנחה לנתון מאוד חשוב באביזרי תינוקות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...