Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מעניש כאן אף אחד אבל אין לי שיקולי דלק,אחזקה או ירידת ערך.. כל מה שהליסינג יכולים לספק - אני יכול לקחת ובראש שקט וכנראה שבאותו המחיר. מאזדה 3 ספיריט, אופל אנגוי פלוס, גולף 1.4 (זולה יותר), פוקוס טיטניום או פגו 308 פרמיום.

לגבי אופל, ראיתי במבחנים שיש עוד רמת גימור שחסרה באתר של אופל שנקראת innovation אם אינני טועה. תבדוק מה היא כוללת בדיוק והאם משתלם לך.

אם תוכל לעדכן כאן מה בדיוק היא כוללת מעל ה enjoy plus, יהיה נחמד מצידך. :)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי אופל, ראיתי במבחנים שיש עוד רמת גימור שחסרה באתר של אופל שנקראת innovation אם אינני טועה. תבדוק מה היא כוללת בדיוק והאם משתלם לך.

אם תוכל לעדכן כאן מה בדיוק היא כוללת מעל ה enjoy plus, יהיה נחמד מצידך. :)

האינוביישן נראית מעולה

עם גג שמש, מערכת חניה עצמאית, חיישני צד וניטור שטחים מתים, תוספות קוסמטיות וכו

הבעיה היא שהדגם עולה 145,000 וזה חורג מהמדרגה שאני רוצה לקחת בליסינג...

פורסם

כמה עולים האחרים?

היום כבר אין דרגות, אלא אחוזים מהשווי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כמה עולים האחרים?

היום כבר אין דרגות, אלא אחוזים מהשווי.

אצלנו בחברה יש דרגות (עלות מול חברת הליסינג)

כל מה שעולה בין 2100-~2550~ - מעוגל ל2500

כל רכב שעולה בין 2600-3000 מעוגל ל3000 ש"ח

אם עלות הליסינג גבוהה מ140 אלף לרוב

הסכום יקפוץ לעלות ליסינג של 3500 ברוטו + שווי מס (עוד כ-3500 ברוטו)

מה שאומר שזה יעלה כ3500 נטו, כולל פגיעה מוגדלת בתנאים סוציאלים

אם עלות הרכב היא 3000 ברוטו ושווי המס כ-3200, מדובר בחסכון של כמה מאות שקלים בחודש וכ14-15 אלף ש"ח ב-3 שנים

פורסם

אם הסיפור הוצג במלואו, איש המכירות בפיג'ו יצא טמבל.

בימי הקצרים והרחוקים כאיש מכירות הייתי מסייע ללקוחות ליסינג, כמובן תוך דאגה שלא להזניח לקוחות אחרים שנכנסים לאולם, ואם הזמן היה מאפשר זאת, בדומה לכל לקוח רגיל אחר.

באחד המקרים לקוחות שנכנסו לראות צבעים אפשריים לרכב ליסינג יצאו מהאולם עם רכב חדש, לאחר שהתעניינו היכן שוכנת מחלקת הטרייד אין של היבואן. לאחר ששמעתי מה הם מחפשים כיד שניה, פתחתי מחירון, הצגתי להם את עלות הרכב המשומש, הצעתי להם רכב מהמלאי שלפני מתיחת הפנים שהוצע במחיר מבצע (שהינו עדיין משודרג ביחס לרכב בן 3-4 אותו הם רצו לקנות) הצגתי להם את אפשרויות המימון על מנת לגשר בין החלופות וההזמנה נסגרה ממש תוך דקות ספורות.

כמו כן, לא יודע איך הדברים בלובינסקי אבל יבואנים רבים מאפשרים להפנות לקוחות ליסינג לחברת הליסינג הביתית (ללובינסקי יש כזו- פריים ליס) או להציע הסדר ליסינג אחר שמזכה את איש המכירות בעמלה. במקרים רבים לקוחות שמגדירים עצמם ליסינג הם בעצם עסק קטן או עובדים בעסק כזה, והאדם שעומד מול איש המכירות הוא זה שמחליט לגבי ההתקשרות עם חברת הליסינג או בהחלט יכול להשפיע עליה (במיוחד שלרוב חברת הליסינג עמה יש לסוכנות הסדר יכולה להציע הצעה אטרקטיבית ביחס לחברות הגדולות) כך שהיה על איש המכירות למצות את הפוטנציאל גם בכיוון הזה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
קודם כל דע לך שהפיז'ו חודשיים אצלנו וכבר חוותה תקלה אחת משביתה. לא הניעה בבוקר - משהו עם מחשב הרכב ומערכת הקודנית או משהו כזה. שבוע במוסך.

#התקנות מקומיות

sigh

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...