Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

בעד כמה זמן אני מתכון לבצע טיפול 10K לרכב בעצמי עכשיו הבעיה היחידה שלי זה איך להיכנס מתחת לרכב בצורה בטוחה,

הרכב נמוך מידי אני חייב להרים אותו חשבתי לעלות על מדרכה עם צד של הרכב ובצד השני להרים אותו עם ג'ק + בוק השאלה אם זה ביטחותי ? ונכון? יש דרכים יותר טובות/בטוחות? תודה!

פורסם

בוקים

רק בוקים

לא מדרכה ושטויות

היייתי גם זורק את אחד הצמיגים שאתה מפרק מתחת לרכב לייד הבוק, לא חלילה שהאוטו יישען עליו, אלא כאבטחה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אכן רק בוקים! ו2! ולא בוק וג'ק

ראיתי לא מזמן מבצע על זוג ב150 ש"ח כך שלא סיפור יקר

דבר חשוב שים לב שאתה קונה בוקים ,שהגובה ההתחלתי שלהם טיפה פחות מסוף מהלך הגובה של הג'ק שלך

כי לצערי ,אני תנקלתי בזמנו בבעיה שהבוקים שקניתי היו מידי גבוהיים לג'ק עגלה הסטנדרטי הפשוט.. היום יש לי ג'ק עגלה ענק של 6 טון והוא מרים לגובה אדיר:shock:

בהצלחה

רמי

פורסם

אני מרים את האוטו על 2 בוקים, ושם את הג'ק כאבטחה באחד הצדדים .

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

מצרף שאלה קשורה - האם אפשר להרים את הרכב עם ג'ק (סטנדרטי שמצוי ברכב) צד אחד,להכניס בוק, לעבור לצד השני ושוב להרים עם הג'ק ולהניח על בוק ? ואם בכלל הגובה של הג'ק הסטנדרטי יתאים לגובה המינימום של הבוק המצוי ?

פורסם

ברור

מה צריך, 2 ג'קים?

מרימים

מניחים בוק

עוברים לצד שני

מרימים

מניחים בוק

משארים ג'ק לאבטחה

המהדרים יוסיפו גלגל [אם ממילא מפורק]

בהצלחה

ציטוט