Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי C3 בליסינג בשנתיים האחרונות. אני מאוד מרוצה מהמכונית, אבל לא הייתי קונה כזאת בפרט בגלל בעיות אמינות וצריכת דלק. תנאי הליסינג כרגע הורעו, אז אני שוקל לקנות מכונית חדשה.

השיקולים העיקריים שלי הם אמינות, נוחות נסיעה, וצריכת דלק סבירה - אוטומטי/רובוטי בלבד. אני לא צריך יותר מדי ביצועים וגם אין לי משפחה שאני צריך להתחשב בה. אין לי מגבלת תקציב ממש, אבל אין לי רצון להשתולל גם. עד עכשיו חשבתי על האופציות הבאות - אשמח לתגובות ולהצעות נוספות:

1. שברולט ספארק LTZ. יש לה אבזור מצוין, נסיעה די חלקה (לפחות בעיר), ויש לי אפשרות לקבל אותה בפחות מ-80K על הכביש... רק שתא המטען פצפון ואני לא יודע אם היא חזקה מספיק לעליות ירושלים וכאלה... מצד שני היתה לי קורסה המון שנים ואני רגיל ל-UMI ולמוסכים שלה.

2. פז'ו 208 אקטיב. לא נהגתי בה עדיין, אבל ישבתי בתוכה והיא עושה רושם לא רע. על הנייר היא מאוד חסכונית וגם חזקה. ראיתי בקארקוסט הצעה של 85K עבורה בליסינג 0. השאלה אם האמינות של פג'ו השתפרה עם השנים ומה היחס של היבואן. איש המכירות שנתקלתי בו היה קצת אדיש ולא ממש עשה חשק...

3. סוזוקי באלנו החדשה. על הנייר זאת נשמעת עסקה לא רעה - אבל זה עלול להיות קצת משעמם.

4. אופציית ההשתוללות זאת AUDI A1 Sportback, שזה אומר כבר 130K. השאלה אם מעבר לשם של אודי זה באמת ייתן לי יתרון מהותי כלשהו...

כאמור - פתוח להערות ולהצעות נוספות...

תודה,

פורסם

רוב המכוניות היום עולות לים בלי בעיה, במיוחד הספארק עם המנוע הגדול בקטגוריה.

208 נוסעת מצוין ועם גיר אוטומטי רגיל, ודי נוחה.

מבחינת אמינות המנוע טורבו כבר 3 שנים בארץ עם ה308 ואין מחלות.

פורסם

השבי אחלה אוטו אבל לא הכי נוח לנסיעה.

הבאלנו אפורה ומשעממת ואין בה שום X פקטור.

A1 לא שווה את המחיר, תוכל לקנות את אחותה החדשה יותר, יותר חסכונית, יותר מאובזרת ובטיחותית, הפאביה ב-105K בקירוב. או אם אתה רוצה 3 שנות אחריות אז פולו, למרות שהיא נחותה ממנה ברוב הסעיפים (חוץ מבידוד רעשים במהירות גבוהה ואיכות חומרים בתא הנוסעים).

אבל לדעתי הרכב שנותן חבילה הכי טובה כאן הוא ה-208 המאובזר.

פורסם

טויוטה יאריס - חסכונית, אמינה (על סמך המוניטין שלה בעבר) ונוחה (לאוטו קטן).

יש לה תיבה אוטומאטית-רציפה. מציע שתזמין נסיעת-מבחן בשביל לראות אם היא מתאימה לך.

בהצלחה

פורסם

היאריס די יקרה וכנראה שיהיה לי קשה להשיג הנחות כלשהן מטויוטה...

גם הסתכלתי על הרבה ביקורות וידאו שלה, ומשהו שם עושה לי הרגשה לא כל כך טובה...

התלבטתי באמת לגבי הפולו/פאביה - אבל אני לא יודע עד כמה בא לי להכנס לעולם ה-DSG והבעיות הפוטנציאליות שלה...

חוץ מזה גם כאן רמת אבזור טובה מקפיצה את המחיר....

כנראה שבסוף זאת תהיה הבחירה בין ה-208 לשברולט...

מישהו יודע לאיזו סוכנות של פיז'ו כדאי לגשת בשביל לקבל יחס נורמלי? כדאי לנסוע לסניף המרכזי בראשון?

• תוכן חדש...