Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,לאבא שלי יש ליד הבית חניה של הרכב שלו(חניית נכה עם מספר הרכב שלו) .השאלה שלי היא אם הוא יכול להחנות במקום אחר ולאו דווקא בחניה שלו.תודה רבה לעונים

פורסם

אם זה לא נוגד חוקי תנועה, אז כן ( כמו בכל מקום אחר שהוא חונה ). השאלה בשביל מה? כדי להחנות רכב אחר של המשפחה בחניה המסומנת?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תופעה חוקית למהדרין למשפחה מרובת מכוניות, אך מעצבנת:

רכב הנכה תופס חניה רגילה כל היום.

בערב כשהרכב ״הרגיל״ חוזר הביתה, מחזירים את רכב הנכה לחניה היעודית ומחנים את הרכב ״הרגיל״ בחניה שהתפנתה.

פורסם

היה כבר שרשור לוחמת החניה הגדול של תל אביב, עם קבוצות הוואטסאפ.

ובכל זאת אודה שכאשר יש במשק בית חניה פרטית אחת ויותר מרכב אחד, אז הגיוני שהרכב הראשון שמגיע, כשעדיין חניות ציבוריות פנויות, יתפוס חניה ציבורית בעוד הרכב שמגיע כעבור כמה שעות יזכה לחניה פרטית.

כאשר רכב של נכה, שמוקצית לו חניה בחינם על חשבון הציבור, וכל השכנים מכירים את הרכב, וגם מי שלא שכן יכול לראות את הרכב עם אותו מספר שבשלט תופס חניה ציבורית נוספת, נוסף לחניה שהוקצתה לו על חשבון הציבור, זה אכן צורם. סליחה על ריבוי הפסוקיות במשפט האחרון.

יותר מזה: אני חושב שיש הנחיה שבן משפחה לא ישתמש בתו נכה שלא לצורך, אפשר לגזור כאן קל וחומר.

פורסם
תופעה חוקית למהדרין למשפחה מרובת מכוניות, אך מעצבנת:

רכב הנכה תופס חניה רגילה כל היום.

בערב כשהרכב ״הרגיל״ חוזר הביתה, מחזירים את רכב הנכה לחניה היעודית ומחנים את הרכב ״הרגיל״ בחניה שהתפנתה.

לא יודע אם לזה כיוון פות"ש, אבל כן אפשרי

איילי

הלכת לאיבוד:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כניראה שזה הרעיון. אחרת מה ההיגיון בלחנות את הרכב נכה במקום אחר

לי העריה שמה עמוד עם חניה נכה אבל לא הסכימה לתלות מספר רכב בטענה שיש לי חניה בטבו בית

פורסם

זהו שלא.

דמיין מצב בו הנכה נוסע וחונה ליד הבית של החבר שלו בחניה כחול לבן כי אין בנמצא חניה המיועדת לנכה.

לא תופס שתי חניות ציבוריות?

החניה של הנכה ליד הבית היא כבר לא חניה ציבורית, היא שלו , רק לא כרכוש שלו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
כניראה שזה הרעיון. אחרת מה ההיגיון בלחנות את הרכב נכה במקום אחר

לי העריה שמה עמוד עם חניה נכה אבל לא הסכימה לתלות מספר רכב בטענה שיש לי חניה בטבו בית

אז מה ההגיון? למה משמש התמרור?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מכיון שיש לו חנייה בטאבו, לא זכאי לחנייה גם בחוץ, יכול להיות שמלפנים משורת הדין או בגלל צורך באיזור, אמרו ונשים שלט שיבטיח לו באופן יחסי סיכוי לחנייה.

בבניין שאני גר בו, דיירת נכה קבלה חניה בחוץ ליד הבניין למרות שיש לה שתי חניות בטאבו, הסיבה היא שבתוך החניון יש 4 מדרגות. לירוי, האם גם אתה יכול לבדוק על ידי פירצה דומה אפשרות לקבלת שלט עם מספר?

פורסם

בקש שעל החניה בטאבו ישימו תמרור + מספר הרכב שלך

כך לא יחנו אחרים בריאים או נכים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
זהו שלא.

דמיין מצב בו הנכה נוסע וחונה ליד הבית של החבר שלו בחניה כחול לבן כי אין בנמצא חניה המיועדת לנכה.

לא תופס שתי חניות ציבוריות?

החניה של הנכה ליד הבית היא כבר לא חניה ציבורית, היא שלו , רק לא כרכוש שלו.

זהו שלא.

אני מתאר לעצמי שהשואל שאל על מצב בו הרכב יחנה בחניה הסמוכה, שני מטרים, ארבעה מטרים, עשרה מטרים מעבר לכביש וכדומה. על זה בדיוק השבתי.

אתה מתאר מצב אבסורדי בו הרכב לא יכול לחנות בשום מקום אחר בתבל.

• תוכן חדש...