Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע מאזדה 6 2004

רכב שרק מלשבת בחנייה נראה לי לוקח דלק , בקטע מוזר

אמרתי אני מחליף אותו , ראיתי שהמאזדה 3 2014 היא בערך 1 ל 14 שזה מספיק לי

הציעו לי מאזדה 2014 עם 73000 קילומטר (הייתה מהשכרה) ב 86.000 וטרייד אין לרכב שלי בערך 17.000 (עוד לא סגור)

הרכב שלי מזעזע ולא יתנו לי עליו גם 13

רציתי לדעת האם כדאי לקחת , מה אומרים?

פורסם

בדוק גם בטרייד-אין של מאזדה ובעוד מקומות המחיר נראה קצת גבוה להתייחס לנתוני הרכב

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם מדובר בדגם הבסיסי, אז המחירון שלו לפי לוי יצחק הוא 84,000.

לא ברור איך הגעת לרכב מהשכרה ב 86,000.

המשמעות היא שבמקום למכור לך ב - 70-75, הם הוסיפו את כל המחיר של הרכב שלך (של הטרייד אין) למחיר של הרכב שאתה קונה.

בדיחה עצובה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אתה מחליף בגלל הדלק ? זהו?

תחשב כמה דלק הרכב צריך "לקחת" כדי שההפרש בין זה לבין צריכת הדלק של הרכב החדש יהיה שווה את ההוצאה העצומה הזו ותראה אם משתלם לך.

אלה אם יש סיבות אחרות כמובן..

לי אישית יהיה מעיק להוציא 86 אלף שקל ולקבל רכב מהשכרה. יש אלטרנטיבות טובות יותר. במיוחד אם אין לך דרישות מיוחדות.

אל תתפתה ל"נשלם לך 17 על הרכב שלך" כי במידה וחבר שלך יגיע לשם ויציע לשלם מזומן בלי טרייד אין על הרכב הזה תראה שמהר מאוד המחיר יירד הרבה מתחת ל86. הרבה.

• תוכן חדש...