Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3 החדשה - קקטוס ג'וניור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתם חושבים שאפשרויות תפירה אישית הם כאלו קריטיות בקטגוריות מחיר כאלו?

הקקטוס לדוגמא מוצע בחו"ל בארבע רמות גימור ואוסף אדיר של שילובי צבע.

בישראל יש רמת גימור אחת (סבירה) ומספר מוגבל של שילובים. אבל התימחור (בשיקלול מס ובהשוואה לשווקים אחרים בעולם) מאוד אגרסיבי.

ומה שהביא אותי לאולם של לובינסקי היה תג המחיר ולא שילובי הצבע.

ולמה שלא תקבל גם וגם? למה שלא תקבל, לדוגמה, קקטוס צהוב עם אופציה לריפוד פנימי שונה מהחום?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היצרן, כמובן. אתה יכול לקרוא את זה בהודעה לעיתונות בנטקארשואו.

כאמור, בחו"ל. בארץ לא תקבל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא הייתי מתנגד לאירבאמפ חומים (במקום שחורים) וריפוד פנימי בהיר. אבל לא הייתי מוכן לשלם על זה יותר.

ד"א - לפחות סיטרואן מביאה את הקקטוס עם שלושה מנועים שונים, אחד מהם דיזל. הרבה יבואנים דובקים במנוע יחיד, בנזין כמובן. כולל כאלו עם נפחי מכירה גדולים מאוד אשר לכאורה יכולים להרשות לעצמם להביא יותר מבחר.

לדוגמא מאזדה3 שמגיעה עם שני מנועי בנזין וגיר אוטומטי בלבד או קורולה עם מנוע יחיד.

• תוכן חדש...