Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי השרשור הקודם בו היללתי את אמינות הרכב הגיעה התקלה הראשונה.....

לאחרונה חשתי ברעש מסויים של נקישות במתלים ובזמן הטיפול גילו חופש קטן במסרק.

בהתחשב בחיים הלא קלים של הרכב אני עדיין מרוצה.

פורסם

גילו חופש במסרק, אבל מה היה אופן הטיפול?

שיפוץ מסרק? החלפה בחדש? החלפת חלק כלשהו במסרק?

האוטו באחריות עדיין?

פורסם

תבדוק את המק"ט במחירון חלפים של יבואן קיה.

יכול להיות הבדל של מאות שקלים.

ולא ממליץ על משופץ

תתקין חדש

פורסם
אחריות?!

הרכב עם 195000 קמ.

לא רשמת איזה שנה הרכב. בשנתיים הראשונות חייבים לתת אחריות על פי חוק בלי קשר לק"מ. גם אם עברת 500.000 ק"מ בשנתיים, יש לך אחריות.

רק משנה שלישית יכולים להגביל אחריות לקילומטרז' מסויים.

פורסם

היונדאים מסידרת i מבחינה מכאנית גיר/מנוע, מראים אמינות מוחלטת ואני מדבר על רכבי ליסינג שנוהגים איתם עם הרגל על הריצפה כל היום.

בהחלט אמינות מופתית. ו2000 שקלים למסרק הגה חדש זה לא יקר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הרכב בן 3.5.

ההחלטה על החלק שיחולף אינה בידי כי הרכב אינו בבעלותי.

גם לדעתי מחיר המסרק אינו גבוה.

כפי שציינתי בשרשור אחר זה הרכב הכי אמין שהיה בשימושי ואני נוהג 50-60 kkm בשנה משנת 1988.

פורסם

היום הוחלף המסרק במשופץ. החלק שמתבלה הינו תותב פלסטיק שגורם לחופש בחיבור לזרוע ההגה. אין לופש במסרק עצמו.

בהתחשב בחיים שהרכב עובר- אין לי תלונות, בסקודה שהייתי בשימושי קודם הייתי מחליף תותבי מתלה ומיסבי בולם כל שנה בערך....

פורסם

אתה נוסע בדרכים לא סלולות?

אם לא אז קילומטרז' גבוה זה לא תנאים קשים.

בסיטרואן שלי שגם נסעה 50 אלף בשנה לא הוחלף שום חלק במתלים עד 343.000 ק"מ. אופי שימוש דומה לשלך אני מניח - נסיעות בתפקיד בעבודה בכל רחבי הארץ.

לא היו שום חופשים ולא נעשה אף פעם כיוון פרונט.

פורסם
היום הוחלף המסרק במשופץ. החלק שמתבלה הינו תותב פלסטיק שגורם לחופש בחיבור לזרוע ההגה. אין לופש במסרק עצמו.

בהתחשב בחיים שהרכב עובר- אין לי תלונות, בסקודה שהייתי בשימושי קודם הייתי מחליף תותבי מתלה ומיסבי בולם כל שנה בערך....

החלק הבעייתי- מק"ט 565552S000

8284c825-2748-4c48-89d1-56881f2df200.jpg

פורסם
היונדאים מסידרת i מבחינה מכאנית גיר/מנוע, מראים אמינות מוחלטת ואני מדבר על רכבי ליסינג שנוהגים איתם עם הרגל על הריצפה כל היום.

אני לא מסכים איתך בכל, שתי I20 שעברו חיים סופר דופר קלים הראו בעיות שלא אמורות להיות ולא היו לי באף רכב.

באחת מהן נסדקו צלחות הבלימה אחרי פחות מ-20 אלף ק"מ ובפחות מ-40 היו נזילות מבולם זעזועים אחורי.

הצלחות הוחלפו בתשלום והבולם באחריות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...