Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה עם הסאבים או המגברים שלהם?

ראיתי את ה-xtr pro 12 הספק יפה רגישות גבוהה יחסית מחיר לא בשמיים האם מישהו התנסה?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

אוריון זה מותג עם בית טוב ושם טוב, אני לא יודע כמה מזה באמת נשאר נכון אבל התוצרת שלהם צריכה להיות טובה או סבירה מאוד לפחות.

לפי מה שאני זוכר הם קשורים איכשהוא לppi שהיה בזמנו מותג על והיום מתרכזים בעיקר בלייצר סטים שנותנים תוצאה טובה מאוד במחירים טובים כולל מגברים ממוזערים ופרוססורים.

כאשר היום חלק גדול מהיצור שלהם מאוחד עם סאונדסטרים. כמה מזה באמת קשור לאוריון אני לא באמת יודע.

בכל מקרה צריך להיות מוצר שיתן תמורה נאה בעד המחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על העזרה

אני שואל כי ראיתי סאב שלהם 1200rms רגישות של 88.6 במחיר של 1700 שקל בערך האם זה כדאי?

כרגע סיוויק 05'

פורסם

איזה סאב זה? דגם? סדרה?

היו להם בזמנו סאבוופרים SPL\SQL שנחשבו טובים ומוצלחים - אם אני זוכר נכון היתה סדרה שקראו לה האמר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יקר מידי ה hcca וחזק מידי אני לא צריך כזאת עוצמה

כרגע סיוויק 05'

פורסם

החזק זה תלוי במגבר, לא בסאב. דווקא בגלל שהוא יכול לספוג יותר כח, הוא לא בהכרח יהיה יותר חזק על הגברה זהה לדגם החלש יותר.

חוץ מדגם הHCCA לא הייתי נוגע בציוד אחר של אוריון.

פורסם

אני לא מתכוון לעשות מחקר שוק בשבילך. אתה צריך להפסיק לבקש מחברי הפורום לחפש לך, תחפש לבד. כשיש דילמות, אנחנו כאן כדי לעזור בבחירה.

גוגל הוא חברך הטוב, תשתמש בו.

• תוכן חדש...