Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקרי Dynasty - ב.מ.וו M3 לדורותיה

sronis
שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

מהי הב.מ.וו M3 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?  

168 הצבעות

1. 1. מהי הב.מ.וו M3 הטובה ביותר/האהובה עליכם ביותר בכל הזמנים?

פוסטים מומלצים

ברוכים הבאים לקבוצת הסקרים החדשה של CarsForum. בעקבות הצלחת הסקרים הקודמים אנו יוצאים כעת בסקרי Dynasty (שושלת) ובהם - רכב אחד, מספר דורות, מהעבר עד ההווה.

העקרון פשוט - בכל סקר נציג בפניכם דגם אחד לדורותיו, כל שעליכם לעשות זה לבחור את הדור האהוב עליכם במיוחד. זה שהכי עושה לכם את זה. שהכי מושך אתכם. גם כאן, כמו בסקרים הקודמים, הבחירות הן גלויות. אך בניגוד לסקרים הקודמים, סקרי "שושלת" אינם מוגבלים בזמן (סקרי הקבוצות, למשל, היו מוגבלים לשבוע בלבד).

שימו לב - לא מדובר כאן על בחירת המכונית הטובה ביותר, נטו. ברור לכם שברוב המקרים קיים שיפור מסוים בדגמים החדשים יותר הנובע משיפור ברמות הנוחות, האיבזור, האיכות והבטיחות. כמו כן בהרבה מקרים קיים שיפור משמעותי בהנאה מהנהיגה מהרכב, באם מדובר בכוח או התנהגות כביש, בין השאר. על כן, ביחרו את המכונית שהכי עושה לכם את זה. שהכי מייצגת בשבילכם את המהות של הדגם. המכונית שהכי רציתם מבין המתמודדות בזמן שהיא יצאה לאוויר העולם, או בכל שלב של חייכם. אם כן, זוהי בחירה רגשית אפילו יותר מזו של סקרי הקבוצות, שכן לא ניתן להשוות באופן ריאלי בין המתמודדות. אז ביחרו בחוכמה :wink:

זהו הסקר השביעי. אנחנו עדיין עם ב.מ.וו והפעם - סדרה 3. לדגם הראשון של סדרה 3 לא יצאה גרסה ספורטיבית במוצהר. רק בדור השני יצאה לאוויר העולם גרסת M שרירית. מאז היו עוד שתיים, כאשר הרביעית תצא לבטח עם צאת הדור החדש.

לב.מ.וו M3 שלושה דגמים עד היום, עליכם לבחור את ה-M3 הטובה ביותר בכל הזמנים, בשבילכם. והנה המועמדות:

1. ב.מ.וו M3 E30 (שנים 1986-1991, 195-238 כ"ס, 6.1 שניות ל-60 מייל"ש)

m3e30.jpg

2. ב.מ.וו M3 E36 (שנים 1992-1998, 286-321 כ"ס, 5.5 שניות ל-60 מייל"ש)

m3e36.JPG

3. ב.מ.וו M3 E46 (שנים 1999-2005, 343-360 כ"ס, 5.2 שניות ל-100 קמ"ש)

m3e46.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

E30

חלום ישן .

אמנם לא זזה , אבל מלבד זה היא כמעט מושלמת .

קצת כבדה , אבל מלבד זה היא כמעט מושלמת .

אמנם יש הרבה כמוה , אבל מלבד זה היא מושלמת .

אמנם הדגם הזה E30 בכלל , אהוב על הבני דודים , אבל מלבד זה היא מושלמת .

אמנם הם נמכרות ( מן הסתם כמשומשות ) בארץ במחיר מופקע , אבל מלבד זה היא מושלמת .

יפיפייה וייתי משגל אותה בכייף , אבל לפי ההודעות האחרונות שלי , אתם שיוגעים שהייתי משגל הרבה מכוניות...

בכל מקרה , חלום ישן .

מי שלא הבין אז אני בוחר ב E30....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

E30.

למה ? כי יאשה בחר . והוא ישתלב בצורה מושלמת עם הרכב בתמונה, במיוחד עם באקטים מעור שחור , ואם הוא יימנע מלחייך. :roll:

אם לא שמתם לב - אני מעדיף את הבימרים הישנים והמשתוללים של פעם על היפים והמתוחכמים של היום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

E30.

חווית הנהיגה המושלמת שחוויתי.

ולא הספקתי לנהוג אותה הרבה, ואפילו לא לא לדגדג את המגבלות.

אבל התחושה - והצליל - רק מעט מאוד מכוניות גרמו לי ליותר אושר (אם בכלל....).

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

E46

את העיצוב של סדרה 3 משנות ה80 לא אהבתי, הדור השני יש לו סטיגמה של רכב לערסים והדור השלישי פשוט שיחקו אותה בעיצוב

וכבר ראיתי את הדור הרביעי (לא M3 אלא ה330) ולדעתי יחסית לדור השלישי היא בכלל לא משהו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש רק אחד!! m3 csl דור שלישי הדבר הזה חייה.נסעתי פעם על אחד!! אין לו כלום מבפנים אפילו אין רדיו הכל בכדי להוריד את המשקל.החלפת ההילוכים מתבצעת מההגה.והוא פשוט מדהים בפניות.לדבר הזה אין אפילו רדיו!!!!אבל למי אכפת שיש כאלה ביצועים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא שמתם לב - אני מעדיף את הבימרים הישנים והמשתוללים של פעם על היפים והמתוחכמים של היום.

:mm_yeah:

אבל בדבר אחד אני לא מסכים איתך.

על היפים והמתוחכמים של היום.

הבימרים הישנים אפילו יותר יפים מהחדשים (לדעתי) במיוחד תור הזהב (שוב, לדעתי) מהשנים 75-סוף שנות ה80.

כמובן שבחרתי בE30. בגלל שלאחי הייתה כזו, ושם התוודעתי להנאה האחורית (לא למין אנאלי, אלא להנעה של רכב :-D )

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מת ל E46 היא מהממת מודרנית וטיל בליסטי מתקדם...

אבל, כאות מחאה על כך שמכוניות הופכות לרובוטריקים והקשר בין האדם לכביש עובר דרך יותר מדי צ'יפים והאלמנט האנושי מאבד מהרלוונטיות ; אני אצביע גם הפעם לטובת דורות וותיקים יותר (ולא פחות מהנים)!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7166 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...