Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, היום בצהריים בדרך הביתה המזגן ברכב הפסיק לקרר. המזגן קירר מצוין, הוחלף מעבה לפני חודש בגלל דליפה ומאז לא הורגש שהמזגן מאבד מהיכולת קירור שלו. כשאני מדליק את המדחס זה מרגיש כאילו הוא נכנס לפעולה, הפולי מסתובב אבל לא יוצא קור.

איפה יכולה להיות הבעיה?

מדובר באופל אסטרה שנת 2001 מנוע 1.6. תודה מראש.

פורסם

שאתה מפעיל מזגן תגע בצינורות המתכת שיוצאים מהמדחס לכיוון קיר האש. אחד אמור להיות חם מאוד והשני קר מאוד...אם מצב זה לא מתקיים על פניו יש חוסר בגז ותצטרך דוב לאתר את הנזילה!

פורסם

מהמדחס יוצא רק צינור אחד לכוון תא הנוסעים וזה הצינור יניקה והוא אמור להיות קר או קריר כאשר המזגן פועל.

בצינור השני אין טעם לגעת.

על פניו, גם בלי למשש צינור כזה או אחר, נראה כי יש לך דליפת קרר במערכת.

פורסם

תודה, אני אבדוק את נושא הגז. אני רק רוצה לציין 2 דברים:

א. בכיבוי המדחס אני שומע רעש שנשמע כמו "פוף"

ב. היום גיליתי שהמעבה שהחליפו לא יושב טוב במקום, חסרים 2 ברגים עליונים ב2 הצדדים שמחברים אותו לרדיאטור. יכול להיות כשתוצאה מזה נפגע משהו?

• תוכן חדש...