Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OneDrive עושים לי שריר ומתריעים

ירחמיאל
שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ניראה שזה לא מרפה ממני. לא מזמן שאלתי כאן שאלות לכבי גיבוי תמונות, היות ש- OneDrive אמר שהוא לא מסוגל יותר לקבל עוד, וכעת הם אומרים לי שעליי גם לעשות משהו עם הקיים, שכן אם לא אעשה כן, יש סיכוי שהתמונות יולאמו (מילה יפה ל- "יעלמו"). מילא להגיד שאין יותר מקום. ניחא. אבל לגרוע את התמונות?

יש לי חשבון בגוגל תמונות כמובן. השאלות שלי הן:

1. האם להעביר לשם את כל התמונות שיש לי ב- OneDrive? מדובר במאות.
  2. איך אני גורם לתמונות שכבר מאוחסנות שם לקטון? האם אני יכול בכלל לבחור את כולן ולהקטין אותן?
  3. עצותיכם מה לעשות יתקבלו בברכה ובתודה.

[TABLE]

[TR]

[TD=align: left][TABLE=width: 540]

[TR]

[TD=align: left]Important changes to OneDrive[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]There are some important changes to OneDrive, and we wanted to follow up on our previous email to ensure you are aware of them. On 13.07.2016, the amount of storage that comes with your OneDrive will change from 15 GB to 5 GB. We are also discontinuing the 15 GB camera roll bonus.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]How this affects you[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]As a result of these changes, you will be over your storage limit (visit the Storage page to check your account). If you don't bring your OneDrive content under the new limits in the next 30 days, your account will become read only – you'll be able to access your content, but not upload files. If you do not take action in one year, your content may be deleted. You can learn more at our FAQ.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]What you can do[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]To bring your account within your storage limits:[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD][TABLE]

[TR]

[TD=align: left]•[/TD]

[TD=align: left]Claim a free one-year subscription to Office 365 Personal,* which comes with 1 TB of OneDrive storage.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]Purchase additional storage.**[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]Remove some files.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]We realize these are big changes to a service you rely on. We apologize for any frustration they may cause you.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]Thank you for using OneDrive.[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]– The OneDrive Team[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. כן. רצוי כמה שיותר מהר שהן לא ימחקו.

2. כשאתה מעלה את התמונות הן בד"כ מוקטנות אוטומטית לגודל נוח יותר וזה די שומר את האיכות, לא נראה לי שתצטרך להקטין. אם כן תרצה לשנות גודל, כל תוכנת עיבוד תמונה

יכולה לבצע זאת.

3. יש לי מנוי בתשלום לדרופבוקס, 10 דולר לחודש לנפח של 1 טרה. את כל התמונות והסרטים של הבן שלי שמתי שם, אולי תפסו שני אחוז מהכונן :shock:.

יתכן ש onedrive יכול (בהגדרות) לפתוח לך תיקייה מקומית על המחשב ששם אתה שם את הקבצים שאתה רוצה להעלות אליו ולשם מסונכרנים כל הקבצים (כמו בדרופבוקס).

חפש את התיקייה הזו במידה והתוכנה מאפשרת לך ליצור תיקייה מקומית למטרת סנכרון, והעתק משם את התמונות לגוגל. לחליפין, יתכן ותוכל לבצע גיבוי כולל של כל נפח הonedrive

לקובץ zip באמצעות אופציה שקיימת שם.

4. שים לב למה שנרשם לך בהודעה שקיבלת-יש לך אפשרות לקבל לשנה אחת חינם נפח אחסון של 1 טרה כמו בדרופבוקס. נסה את ההצעה הזו ומקסימום רכוש מנוי בתשלום בדרופבוקס או crashplan, לדעתי הרבה יותר משתלם.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקו התחתון מיקרוסופט נוהגים בצורה די הוגנת: קיבלת התראה של שנה עד אפשרות מחיקת החשבון, ויש לך מספיק זמן כדי להתארגן.

חשבון Office 365 הוא פתרון לא רע, כיון שהוא תופס שתי צפורים במכה אחת: גם נח אכסון גדול, וגם גישה לאופיס חוקי, כאשר במחיר 99 דולר לשנה אתה רשאי להתקין את האופיס על 5 מחשבים, 5 טאבלנים ו-5 טלפונים ניידים, סה"כ 15 מכשירים. יש גם מנוייותר זול למחשב בודד, אבל ההפרש קן בהשואה לחשבון ל-15 מכשירים. היתרון הגדול ב-OneDrive הוא שהאופיס מתיחס אליו כמו לכונן רגיל.

אישית אני לא אוהב את Dropbox בדיוק מהסיבה שבגללה מתן אוהב אותו: הסינכרון פועל לנוחותך, אבל גם לרעתך. אם מחקת בטעות קובץ בדיסק שלך הוא יימחק אוטומטית גם בדרופבוקס, בלי שתהיה לך שליטה על כך. וכן המחיצה תופסת הרבה מקום בדיסק. במיקרוסופט אין בעיה כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי שום טענה נגדם, הם אכן הוגנים.

אבל כאשר אני מנסה להרשם לחבילה הזאת, השנתית בחינם, הם דורשים תהליך של תשלום. לא הצלחתי למצוא עוקף למרות שסימנתי בוודאות את החידוש השנתי החינמי. שיחת צ'אט עם נציג שרות לא אפשרית.

מישהו עשה זאת בעבר ויכול לעזור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדרופבוקס לא מוחק קובץ מהסנכרון בענן במידה ומחקת את הקובץ מקומית, אם בחרת במחשב המקומי לא להמשיך לסנכרן את התיקייה עצמה בענן.

בכל התקן ניתן להגדיר בדיוק איזה תיקיות יסונכרנו, וזה היתרון הגדול ביותר של דרופבוקס שלא ניתן למימוש בonedrive למיטב ידיעתי.

ירחמיאל, הם דורשים תהליך של תשלום על מנת שבתום השנה הם יחייבו את הכרטיס שלך. אין דרך לעקוף את זה (מניסיון של תשלום על תוכנות במסגרת העבודה שקיבלנו כ"שותפי מיקרוסופט" בהטבה).

עריכה אחרונה על ידי matanfr
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שהם מקצצים 10 ג'יגה מאדם בשביל לממן את רכישת לינקדאין :wink::-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי שום טענה נגדם, הם אכן הוגנים.

אבל כאשר אני מנסה להרשם לחבילה הזאת, השנתית בחינם, הם דורשים תהליך של תשלום. לא הצלחתי למצוא עוקף למרות שסימנתי בוודאות את החידוש השנתי החינמי. שיחת צ'אט עם נציג שרות לא אפשרית.

מישהו עשה זאת בעבר ויכול לעזור?

החבילה היא חינם לשנה הראשונה ואחר כך מתחיל תשלום , לפיכך אתה מחויב להכניס אמצעי תשלום כבר כעת. אם תזכור לבטל קודם, לא תחויב אחרת בעוד שנה תתחיל להיות מחויב באופן אוטומטי. ללא התראה. קח בחשבון

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המלצה חמה על הענן של אמזון שטח אכסון לתמונות ללא הגבלה כל זה ב 12$ לשנה כלמור 3.8 שח לחודש. בחבילה זו אתה מקבל 5GB לגיבוי כל החומר.

או תוכנית של גבוי של כל החומר ב 60$ לשנה כלמור 19 שח לחודש .

אנקדוטה קטנה ,בשנה שעברה היה מבצע BF על החבילה של ה 60$ ב 5$ כלומר 92% הנחה.

https://www.amazon.com/clouddrive/home?ref_=cd_pricing_sign

עריכה אחרונה על ידי eyali23
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש עכשיו מעין "מבצע" ללקוחות סמסונג ו- onedrive.

אם עושים sign in מטלפון נייד של סמסונג לחשבון המיקרוסופט מקבלים הרבה נפח בחינם.

סביר להניח שזה מוגבל בזמן - אבל עדיין בינתיים זה יכול להיות פיתרון לא רע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיביי מוכרים Dropbox 22GB ב-6 דולר תשלום אחד לכל החיים.

אם הלכת על האופציה שלי אנא עדכן :) אשמח לשקית במבה מתנה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיביי מוכרים Dropbox 22GB ב-6 דולר תשלום אחד לכל החיים.

אם הלכת על האופציה שלי אנא עדכן :) אשמח לשקית במבה מתנה.

אם כבר, פה מסבירים איך לקבל 22GB בחינם

http://red66.com/2012/03/dropbox-free-space-22gb/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...