Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות רכבים קוריאנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

לאחר דיון עם חברי בנושא אמינות רכבים אשמח לשמוע את דעתכם בדברים הבאים:

1.האם הרכבים הקוריאנים אמינים? כמה אמינים? האם זה אותה אמינות כמו היפנים? ואיך האירופאים לעומתם?

2.נתייחס לשברולט ספארק החדשה (אוטו' - הזמנתי אחת כזו) האם הרכב אמין באופן כללי?

3.מדוע שברולט סובלת מבעית תדמית כזאת? יש לכך הצדקה או תופעת העדר?

פורסם

1. כלי הרכב הקוראניים אמינים בדרך כלל - כזה לאמוד מול קבוצה אחרת.

2. הדגם חדש מדי בכדי לבסס את התשובה על נסיון בפועל עם הרכב, אם לשפוט ע"פ מוצרים אחרים של היצרן הרכב יהיה אמין כנראה.

3. היו דגמים שהיו פחות אפויים בתחילת דרכם (קרוז למשל) אבל זה לא נפוץ אצל היצרן הזה בתקופה האחרונה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא יודע לגבי שברולט, אבל בסקרי אמינות שראיתי בעבר יונדאי וקיה השתחלו לעשיריה הפותחת. כל שאר היצרנים בעשיריה היו יפנים.

פורסם
אני לא יודע לגבי שברולט, אבל בסקרי אמינות שראיתי בעבר יונדאי וקיה השתחלו לעשיריה הפותחת. כל שאר היצרנים בעשיריה היו יפנים.

קישור לסקר

יש מה שאנשים בפורומים אומרים(חלקם סוכני רכב ואנשי תוכן שמקבלים תשלום)

ויש סקרים רציניים שכוללים חוות דעת של אלפי לקוחות מכל העולם.

אני נוטה להאמין יותר לסקרים העולמיים.

בכל מקרה, אם אתה מוכר רכב תוך שלוש שנים, אמינות כנראה פחות חשובה לך, אבל ירידת ערך בדרך כלל זה נגזרת של ביקוש ואמינות.

לא לוקח סיכונים מיותרים שאני מוציא מעל 50 אלף על רכב, מעדיף לוותר על דברים סקסים כמו DSG, טורבו ואפילו עיצוב. כשמדובר על רכב חברה זה כבר משהו אחר :-D

היום: הונדה גאז' 2016, קיה פיקנטו 2014

בעבר: מאזדה 3 2012

פורסם

יש לי פוסט בנושא. יונדאי i35 שאני משתמש בה. שנת 2013. 191000 קמ. התקלה היחידה היא מצבר שהלך אחרי כשנה וחצי.

כל השאר בבלאי טבעי רפ בלם קדמיות ואחוריות. מדהים.

פורסם

לי היה רכב קוריאני שעשה לי צרות צרורות. זבל של רכב, מכל הבחינות. עכשיו הרכב הזה קיבל סמל של שברולט. יש עוד הרבה תלונות על רכבים קוריאנים. יכול להיות מאוד שחלקם אמינים, אבל אני למדתי את הלקח שלי - לא מתקרב לשום תוצרת קוריאנית.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם (נערך)

דיברו פה על "סקרים רציניים". אין מושג כזה. בחוות דעת של לקוחות אפשר תמיד לזייף ולרמות. אבל נתונים עובדתיים של חברת ליסינג על תקלות ברכבים, זאת האמת לאמיתה. המיניואן של מיצובישי (בשנה בה נערך הדו"ח) מוביל באמינות בפער ניכר מאוד. הוא התקלקל 0.39 פעמים בשנה (זאת אומרת פעם בשלוש שנים), מול המיניואן של קיה הקוריאנית שהתקלקל כמעט 4 פעמים בשנה. מטורף.

הכתבה הזו היא אחד הדברים ששכנעו אותי לקנות מיניואן של מיצובישי:

http://www.themarker.com/dynamo/cars/1.1522843

3794118680.jpg

עריכה אחרונה על ידי outlander

פורסם

כתבה מ2011 שכנעה אותך מה לקנות ב2016?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ברשותי וברשות משפחתי וחברים כמה וכמה מכוניות מתוצרת קיה וגם קצת יונדאי.

0 תקלות על פני יותר מ 6 שנים. (סיד 2009, סיד 2010, סיד 2011, שלושה ספורטאז' 2009 + שני ספורטאז' 2015, ריו 2013, יונדאי 2014, בטוח ששכחתי רכב או שניים).

0 תקלות עגול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כתבה מ2011 שכנעה אותך מה לקנות ב2016?

ברור, אני לא חושב שדגמים יכולים להשתנות בקטע של האמינות הכללית שלהם. דגם דפוק נשאר דפוק.

אבל כמו שאמרו כאן, יש דגמים של רכבים קוריאנים שבכל זאת הוכיחו אמינות מרשימה. ראה גם בדו"ח הליסינג לעיל.

פורסם

הקורולה היא דוגמה מעולה לרכב עם אמינות משתנה לאורך השנים, כנ"ל פוקוס.

יש עוד הרבה כאלה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...