Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן... יש לי על הכוונת רכב שנת 97 - לפי מה שאני יודע עדיין לא נחשב לרכב מיושן. עמד בסביבות ה4 שנים בחנייה עם רשיונות מופקדים.

עכשיו רציתי לדעת איזה נזקים אני עלול לפגוש ברכב שעמד כל כך הרבה זמן, ועל מה כדי לי במיוחד לשים עין כשאני בודק את הרכב...

(הרכב הוא טורבו דיזל אם זה משנה איכשהט מבחינת נזקים שמצטברים לאורך הזמן)

ובנוסף רציתי לדעת אם צריך לעשות "בדיקת מעבדה" בשביל להחזיר את הרכב לכביש... ואם כן אז איך ואיפה הבדיקה הזאת מתבצעת? *וכמה קשה לעבור אותה?*

תודה לעוזרים! :)

פורסם

לא יודע.. רכב בן כמעט 20 עם מנוע דיזל עייף שעמד 4 שנים ובטח חלק מהצינורות והחגורות וכל החלקים שעשויים גומי התבלו? נראה כמו הרפתקאה לא נחמדה, לי בכל אופן.

פורסם

לי זה נשמע מיותר. הרבה השקעה על הסיפתח, ברכב בן 19 שנושק ל-20.

אם זה משהו מיוחד, שמור בטירוף ונדיר - נגיד סיטרואן XM או משהו בסגנון, אז אולי שווה בשביל הקטע, אם יש לך הרבה כסף זמין.

אם זה פולקסווגן פולו אז ממש לא.

פורסם

אם אתה מחפש צרות - זה מקום מצויין למצוא אותן :) - לדעתי גם בחינם, לא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שמנים

פילטרים

צמיגים

נוזל קירור

כל הגומי [צינורות ראדיאטור וכו', גומיות ציריות, אולי כריות בולמ"ז]

זה לפחות

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא צריך בדיקת מעבדה עדיין.

לא יודע מה כ"כ מיוחד בוונטו, אפילו שזה כן אוטו נדיר היום.

99% שהיא הייתה מונית ויש על השעון איזה 700 אלף ק"מ.

בכל מקרה, נדיר מאוד המצב כשבן אדם לוקח ומעמיד אוטו תקין.

מעמידים כשיש תקלה יקרה שלא משתלם לתקן. לכן תנסה לברר מדוע העמידו את האוטו לפני 4 שנים.

פורסם

זה לא משנה אם היתה תקלה יקרה לתיקון או לא. עצם העובדה שהרכב עמד 4 שנים אומרת שההשמשה לא תהיה זולה. (וזה עוד לפני ששאלנו אם יש חובות אגרה לשלם...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב יד 00 ברישיון, היא אצל הבן אדם מהיום שיצא מהחברה... והוא העמיד אותה כי הוא החליף רכב חדש מהחברה.. אז הסיבה הגיונית.. והרישיונות מוקפאים מהרגע שהחליף את הרכב לפי מה שהבנתי..

ובדיקת מעבדה זה לא לכל רכב שעמד בלי טסט שנתיים ומעלה?

• תוכן חדש...