Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כ3 חודשים הזמנתי פריט מאיביי,

לאחר כחודש וחצי קיבלתי הודעה מהמוכר שהחבילה נעלמה בזמן המשלוח ולכן שולח לי חדשה. (הוא פנה אלי מיוזמתו אני בכלל לא פניתי אליו). אמרתי לו שבסדר.

עד עכשיו הפריט לא הגיע, אבל ההזמנה נעלמה לי מ PURCHASE HISTORY.

חיפשתי בגוגל ואנשים כתבו להיכנס ל archive אבל לא מצאתי שום מקום כזה באיביי..

בכל אופן מדובר בפריט שנמכר כבר 21 אלף פעם (!!!), ובמוכר עם ציון 98.4 עם 20 אלף מכירות ומדליית איביי.

http://www.ebay.com/itm/271963452414?euid=a5b4f511b8cf4fe68b8aed04537cf335&bu=44426238939&cp=1&sojTags=bu=bu

זה הפריט

ואגב, זה לא בכלל שזה מראה את ה 60 יום האחרונים של ההזמנות אלא עשיתי "2016" וזה עדיין לא מראה.

הצעות?

פורסם

כשפריט נעלם מההיסטוריה זה בגין מוכר שהתגלה כרמאי והתקבלו עליו תלונות רבות. מערכת הביטחון של איביי מסירה את עמוד המוצר מאיביי בכלל ובהתאמה,מהיסטוריית הקניות שלך.גש לresolution center ושם פתח פניה על המוצר שלא התקבל. שם הוא דווקא כן יופיע כרכישת עבר שלך. במקרים מעין אלה,הביטול הוא מיידי. לרוב איביי יוזמת החזר ללקוח מבלי לשאול אותו. במקרה דנן,כיוון שכבר עברו הימים לפתיחת פניה,הם מניחים שקיבלת אותו ולכן לא יזמו זיכוי.

אגב,עמוד המכירה שבלינק הוא ככל הנראה עמוד שנפתח מחדש לאחר שהמוכר סידר את ענייניו מול איביי והופשר האקאונט. זו דעתי.

פורסם

תגיד תודה שלא הגיע.. סביר להניח שמי שמשאיר לו פידבק חיובי פשוט לא מבין מהחיים שלו בכרטיסי זכרון..

מדובר בזיוף, ובאחד ברמה נמוכה ממש.. לפחות יש את אלה שמשקיעים בגרפיקה על האריזה..

ובאמת.. מה חשבת?, כרטיס זכרון 32 ג"ב class 10 (עלק) ב12 שקל?.. תשקיע קצת יותר ממחיר כפול, קפוץ לאחת החנויות הקרובות ותקבל אפילו אחריות לכל החיים.

והכי מצחיק, שהמוכר כותב בר' גלי -USA SELLER! ומוכר מסין :|

פורסם

הוא הציע לי החזר בהתכתבויות שהיו לנו... אז אמרתי לו שעדיף שישלח חדש מאשר שיתן החזר...

מה מציעים לעשות אז?

פורסם

הוא שלח לך הודעה מיוזמתו שהמוצר אבד בדואר מכיוון שהוא מעולם לא שלח את המוצר, וכנראה הגיע לו מלאי חדש או שסתם רצה למשוך זמן כדי שלא תפתח לו קייס עד שיעבור הזמן של ה buyer protection

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
שלום,

לפני כ3 חודשים הזמנתי פריט מאיביי,

לאחר כחודש וחצי קיבלתי הודעה מהמוכר שהחבילה נעלמה בזמן המשלוח ולכן שולח לי חדשה. (הוא פנה אלי מיוזמתו אני בכלל לא פניתי אליו). אמרתי לו שבסדר.

עד עכשיו הפריט לא הגיע, אבל ההזמנה נעלמה לי מ PURCHASE HISTORY.

למרות שהאפשרות להתלונן באי.ביי כבר פגה תוקף, אם שילמת בפיי-פאל למזלך אתה עדיין יכול להתלונן בפייפאל.

תתעקש קצת עם פייפאל והם יחזירו לך את הכסף.

פורסם

היה לי מקרה דומה. קניתי ממוכר צעיר מוצר ב30$ כאשר הוא נמכר בד"כ ב50$.

המוכר ישר שלח לי הודעה שהמשלוח ייקח כחודשיים לא התרגשתי כי היה לי זמן לחכות.

אחרי שבועיים המוצר נמחק מהסטוריית הקניות שלי.

פתחתי דיספיוט, איביי התערבו אחרי שבוע וקיבלתי את הכסף חזרה.

• תוכן חדש...