Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לינת שטח+ קריוקי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באם יותר לי לגנוב את השרשור, אני חושב שלמקרה שלי זה יסלח:

בשבוע שעבר יצא לי לישון בחוף בכינרת. חוף גולן אאל"ט. לא מדובר בשיא העונה וגם לא סופ"ש (חמישי לפני שישי). בחוף ישנו מעט מאוד נופשים ולא היה צפוף, היה גם די נקי (חוף "פרטי" חניה בתשלום).

בכל זאת התעוררנו לפני שבע בבוקר לקולות של טראנסים בדציבלים שלא יביישו אף מועדון, ממאהל עשרות מטרים מאיתנו, נשמע כאילו הרמקול צמוד לאוהל. היה יותר מאידיוט אחד כזה שמתחרים בינהם בעוצמה.

נניח לרגע שהקריוקי זאת פעילות חברתית לגיטימית. בהנחה שאתם לא יותר מעשרות בודדות של חברים. למה צריך רמקול?

אי אפשר לשיר אקפלה יחד עם הפלייבק בעוצמה סבירה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באם יותר לי לגנוב את השרשור, אני חושב שלמקרה שלי זה יסלח:

בשבוע שעבר יצא לי לישון בחוף בכינרת. חוף גולן אאל"ט. לא מדובר בשיא העונה וגם לא סופ"ש (חמישי לפני שישי). בחוף ישנו מעט מאוד נופשים ולא היה צפוף, היה גם די נקי (חוף "פרטי" חניה בתשלום).

בכל זאת התעוררנו לפני שבע בבוקר לקולות של טראנסים בדציבלים שלא יביישו אף מועדון, ממאהל עשרות מטרים מאיתנו, נשמע כאילו הרמקול צמוד לאוהל. היה יותר מאידיוט אחד כזה שמתחרים בינהם בעוצמה.

נניח לרגע שהקריוקי זאת פעילות חברתית לגיטימית. בהנחה שאתם לא יותר מעשרות בודדות של חברים. למה צריך רמקול?

אי אפשר לשיר אקפלה יחד עם הפלייבק בעוצמה סבירה?

יש כאלה שנהנים רק מפיצוצים באוזניים אני גם לא מבין תקטע הדבילי הזה..

אקפלה? זה מעבד את האפקט, ובשביל אפלה צריך קול טוב ואין..

פורסם

יש הרבה אחרים שנופשים שם בעונה הזו, למה שיסבלו ממערכות הכריזה המתנייעות האלה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כמי שיוצא בכל שנה לקמפינג על גדות הירדן אני מצטרף למתלוננים על הרעש המציק של כל החבר'ה שמגיעים עם מערכות הגברה מוגזמות למקום שבתכלס ממש שקט ורגוע.

זה מעצבן וממש ממש מציק, תהנו בכיף מקריוקי אבל לא כולם חייבים לשמוע את זה, תנו גם לאחרים להנות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קריוקי בפרהסיה זה מטרד.

באחד הבניינים היוקרתיים בצפון תל אביב, שם גרתי בעבר, הייתה משפחה שכל שבועיים הייתה עושה על הגג מסיבת קריוקי של שירי ארץ ישראל הטובים.

תדמיינו 1000 עורבים כל אחד עם מגפון, ככה זה נשמע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש מועדוני קריוקי עם חדרים נפרדים,מערכות הגברה ומבחר שירים. שם תוכלו להתמסר לתחביב ללא הפרעה...

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
יש מועדוני קריוקי עם חדרים נפרדים,מערכות הגברה ומבחר שירים. שם תוכלו להתמסר לתחביב ללא הפרעה...

עדיף בסין

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

במזרח הרחוק יש מועדונים כאלה שנקראים KTV, אתה מגיע עם חברים, פותח שולחן עם בירות, שר בזמן שאחת העובדות (או יותר) אוכלות לך את המיקרופון.... ;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...