Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב אז ככה

אני חבר של זה עם הגולף

אני הייתי איתו בתחרות שם

המגבר נקנה לפני שנה וחצי במחיר של 3300 ש"ח

מעניין כמה הוא עולה עכשיו בארץ ולא בחו"ל

תגיד לי , אתה לוקח תרופות בשביל פיצול האישיות ?

התחלת את הת'רד עם שאלה על מה יש בגולף ... ארבע הודעות אח"כ אתה כבר חבר שלו ויודע כל פרט כולל מחירים ... עוד שתי הודעות תודה שהגולף שלך ?

תנסה לשמור על מינימום של הגינות כשאתה כותב הודעות.

ודרך אגב ... עצם העובדה שאתה לא מכיר ORION או PPI לא הופך אותם לפחות טובים מפיוניר. תנסה להפיק תועלת משהותך בפורום ותוכל גם ללמוד כמה דברים ושמות מעניינים כמו Arc audio , Diamond audio, audison, xetec , dls ועוד הרבה אחרים.

זה שבארצנו הקטנה פיוניר נחשב למעולה ורוקפורד זה שיא השאיפות ... לא הופך אותם לאיכותיים במיוחד.

Leon Cupra 2009

פורסם
מה חשבת סתם רציתי לדעת מי היה שם

ואל תדאג גם בתחרות של הסי קיו נרא לך תוצאה .....

אס קיו -סאונד קואליטי,לא סי קיו. :lol:

sti-אל תעלב אבל השתן עלה לך לראש, בן אדם צריך להכיר במגבלות של הרכב שלו-כל הכבוד לך\לחבר שלך או למי שהרכב שייך בסופו של דבר על התחרות,אולי בspl יש לך יתרון אבל בsq אין לך סיכוי עם הציוד הקיים.

אני אישית גם לא ישתתף בתחרות sq אם תהיה כזאת כי אני יודע לסתום את הפה כשצריך ועל זה נאמר "סייג לחוכמה שתיקה".

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

גם אצלי יש המון לשפר לSQ , כמו מגבר לסט הקדמי :( קרוס ואקוליזרים של אודיו-קונטרול אבל אני בניתי מערכת סך הכל לא רעה לאט לאט אז אולי בSPL אני לא שפיץ אבל בSQ אני בטוח שלעומת הרכבים שהיו בתחרות יהיה לי מקום טוב למעלה עם POKO,EYALR ושמעון SOUNDSTORM :D מה שכן את הגולף אני אעבור בלי בעיה! הבטחה!

פורסם

למה לריב?

הכל ברוח טובה

אני הבנתי ממכם שמי שטוב בSPL אז הוא גרוע בSQ

אבל אפשר לכוון את המערכת שהיא תתן יותר איכות. במיוחד עם יש סט רמקולים קדמיים של מורל הייבריד .אפשר להתמקד עליהם בכיוון המערכת

פורסם
אז כנראה שצודקים אאנשים שאומרים שגולף זה האוטו הכי טוב למערכת סטריאו

כי שמעתי שהייתה עוד גולף שהייתה לה תוצאה ממש גבוהה

ול KIKER איזה מגניב שאתה ענית לי על השאלה ואח"כ אני שאלתי עלייך :lol:

זה באמת מגניב. כמעט כמו ביצת הפתעה של קינדר.

אבל רק כמעט.

אגב, מה זה KIKER? שם גנאי ליהודי?

L :biggrin2: L

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

לא דווקא הסט יחסית לדעתי יכול להשמע טוב גם במיקום לא אידיאלי, אל תיקח לדוגמא את הכמה דקות ששמעת אצלי, אל תשכח שהוא קיבל הספק גבוה והטוויטרים היו ממש מכוונים לאוזניים מה גם שניתן להוריד ב 3DB. ובכלל שמעת מערכת לא מכוונת בשיט. סך הכל הסט יכול להישמע טוב מאוד, מפגש הבא שאני אבוא אני אתן לך להקשיב בצורה נעימה יותר, אבל בכל אופן הסט הזה בדרך החוצה, מחר נשלח כסף עבור סט אחר....לא רוצה לפתוח פה לשטן :wink:

פורסם

אייל שמעתי אותו באיזה 6 רכבים ורק בשניים הוא נשמע לי טוב והכי מצחיק שהמגברים שהוא נשמע איתם טוב היו אלפיין וPLANET AUDIO(אמנם סדרה גבוהה) באחרים זה פשוט מדהים איך לא להשתמש ברמקול הזה (מגברי רוקפורד וכו...)

פורסם

חברים, בכל זאת אפשר להוציא סאונד טוב מהייבריד ומרוקפורד - רוצים דוגמא?

תשמעו את הגולף, אני בטוח שתדברו אחרת, מתי? אולי בשבת הבאה - לא מבטיח אך אשתדל להגיע למפגש.

• תוכן חדש...