Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני טס עם אשתי שבוע הבא ל-5 ימים.

יש טיפים למקומות מיוחדים? טיפים כלליים? כמה מזומן לדעתכם צריך לקחת?

תודה.

פורסם

אהלן

לדעתי 100 יורו לאדם ליום כולל אטרקציות זה סביר.

טיפים כללים, אל תאכל יותר מעוגיה אחת בו זמנית, האסימון נופל רק אחרי שעה.

בית אנה פרנק זה נחמד, שוק הפרחים.

יש כל מיני אטרקציות מסביב לאמסטרדם, הולכים לראות תחנות רוח, ייצור גבינות, ממליץ.

יש להם גבינות טעימות לאללה.

בלילה הכול ב10 כבר סגור אין יותר מדי מה לעשות חוץ מקופי שופס.

תהנו.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תעשה חיפוש.

היו ה-מון שרשורים על אמסטרדם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייניקן אקספיריינס נחמד פלוס , שייט כמובן לזוגות זה חובה , לא לפחד לשכור אופניים כבר בהתחלה זה פשוט יעיל.

פורסם
תעשה חיפוש.

היו ה-מון שרשורים על אמסטרדם.

אני לא אוהב לעשות חיפוש בפורום,

אני מעדיף להיות זה שרושם לאחרים לבצע חיפוש :)

פורסם

אני הייתי זה שטורח ומקשר להודעות ישנות, ועונה שוב ושוב ושוב... והצלחתי להשתנות.

גם אתה יכול!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

100 אירו ליום לאדם זה אפילו נדיב, אם אתה לא כולל טיסות, רכב ומלון (אבל כן תח"צ).

כיום, כשההפרש בין מזומן לבין תשלום בכ"א זניח, לא יקרה כלום גם אם תקח קצת פחות מזומן ותשלם באשראי. רק דאג שיהיו לך כרטיסים עם EMV ותזכור את קוד הכספומט.

מבחינת פעילויות - יש הרבה מאד. בין אנה פרנק, הכנסיה הישנה והכנסיה החדשה . בית הכנסת הספרדי ולידו המוזיאון היהודי (במה שהיה בית הכנסת האשכנזי), מוזיאון ימי (לא זוכר אותו אבל ככלל אני חובב מוזאונים ימיים), ביקור באגפים הפתוחים של ארמון המלוכה בדאם, מוזיאון ואן גוך (ואם אתה חובב אמנות אז גם הממלכתי והעירוני, כולם מרוכזים באותו אזור). מחוץ לאמסטרדם - נסיעה מערבה וצפונה לכפרי הדייגן וולנדאם ומארקן, טחנות הרוח בזאאנסה-סכאנס, ועוד אין סוף, תלוי בזמן והמרחק שאתם רוצים להשקיע ובתחומי העניין שלכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

על תוותר על הכרטיס

הוא יתן לך המון כניסות חינם למלא מקומות או לפחות הנחה יפה, וגם נסיעה חופשית בתח"צ

יש רשימה מלאה באתר מה זה כולל.

תהנה

404

פורסם

חזרתי משם ביום שבת,

אחלה עיר, נהננו המון למרות שאנחנו לא "סטלנים" (כן ניסיתי עוגות ושות', אבל לא עבד ולא היה לי רצון לבלוס עוד ועוד, בסוף העדפתי להצמד לאחת הבירות שמגיעות עם 8-9% אלכוהול).

מס' המלצות שלי:

1. התניידות: חלק מהזמן היינו עם תח"צ (מצוינת), חלק עם אופניים. אישית נהנתי מאוד מהאופניים, כך גם אשתי.

2. מזון: יש המון מקומות, אני כמו בכל טיול אוהב להשתמש ב TripAdvisor וללכת רק למקומות שמומלצים שם. רוב המקומות עליהם קיבלתי המלצה בע"פ לא הוכיחו את עצמם. בכל מקרה באופן אבסורדי מכל המקומות בהם הייתי באמסטרדם, האוכל ממנו נהנתי הכי הרבה היה המבורגר ב Burger Fabriek בשדרה הראשית (קצת מתחת ל Central Station).

3. שיט תעלות: לקחנו סירה ושטנו - והיה כיף. הבעיה: יש שוני מאוד רציני בין סירה לסירה, וכך קורה שיש כאלו שמגיעות למהירות של 2 קמ"ש בערך וזה קצת מבאס... אז אם אתה שוכר סירה, תעשה סיבובון לפני שאתה מתחיל לנווט בתעלות בשביל לוודא שכיף לכם.

4. חיטהורן: זו ההמלצה הכי חזקה שיש לי עבורך. Giethoorn זו עיירה לא רחוקה מאמסטרדם, יפייפיה ברמות. באחד הימים שכרנו רכב ונסענו לשם - וזה היה היום הכי כיפי בטיול מבחינת כל המשתתפים. בעיירה שכרנו סירה ושטנו בנהר, וזה היה תענוג. בנוסף - המקום מס' 2 מבחינה קולינרית במהלך כל הטיול מבחינתי היה שם, מסעדה איטלקית בשם Fratelli, פיצה דקיקה ופריכה עם תוספות טריות ומוצרלה איכותית. תענוג.

אולי אוסיף רשומה מסודרת יותר בסופ"ש.

מצ"ב תמונה מחיטהורן

20160525_133639.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עוד דבר שנזכרתי, hard rock cafe חובה!

אכלתי בלא מעט מסניפי הרשת זה היה הטוב ביותר.

המבורגר פשוט מעולה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חובה-קפה דה קלוס-הישן והטוב.

מסעדת בשרים אפלולית עם מוזיקה חור בראש- אבל הבשר,אחח איזה בשר.

לבוא רעבים ולא להזמין יותר מדי בהתחלה.

המנות עצומות בגודלן.

תהנו.

סלע

פורסם

שמעתי את ההמלצה הנ"ל של סלע מעוד לפחות 4 אנשים לא קשורים שלא מכירים זה את זה, כמובן שהלכתי לבדוק במה מדובר.

בפועל, היה חביב ותו לא.

השירות היה לא טוב, הבשר היה סבבה (לא פחות, לא יותר), המנות לא היו גדולות ואני מדבר בתור אחד שאוכל מעט יחסית.

טרם הבנתי את סוד ההצלחה של המקום, כנראה שזה סתם סובייקטיבית פחות מתאים להעדפות שלי מאיזושהי סיבה... עבורנו זה היה מקום עם אוברהייפ מטורף.

אבל כאמור - אני בדעת מיעוט.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...