Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מדובר על יונדאי גטס שנת 2004 עם מידת צמיגים 175/65/14.

הרכב נוסע בסביבות 5K ק"מ בשנה (נוסע 90% מהזמן בעיר).

סגנון הנסיעה הוא רגוע עד נינוח :lol:.

אני מחפש זוג צמיגים (יש מצב אפילו להחליף את כל 4 הצמיגים אם יש הנחה משמעותית במחיר).

המלצות על צמיגים ועל מקומות מומלצים יתקבלו בשמחה.

אני מתל אביב ויכול להתנייד באיזור גוש דן.

תודה מראש לעונים,

אבנר

פורסם

הפלקאן מאוד מומלצים כאן בפורום וברחבי הגלובוס.

יש רכב גרמני שאני לא סגור איזה שנועל אותם "כמקוריים" . אני חושב.

יחסית למחיר, הייתי טורף אותם. לי אישית יש פלקן Z914 והם סבירים, הטענה היחידה שיש כנגדם היא אורך חיים לא להיט , אבל הדגם המדובר כאן כנראה אחרת לגמרי.

בכל מקרה, רביעייה כזו עד 1000 שקל זה פשוט מציאה.

פורסם

גם גודייר שבלינק אופציה טובה.

אמנם לא מדובר בדגם הנחשב שלהם, אבל עדיין, צמיגים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רק תשאל ממתי הצמיגים. אם לא הייתי שואל אולי הייתי מגלה רק שאני מגיע שהצמיג מלפני שנתיים או שלוש. פטנט של הרבה פנצריות בפרסום הזה. אם אתה רוצה עד שנה אז הוא צריך לבדוק את זה..

פורסם

בהמשך להמלצתו של גוגלוב,

תשאל את המוכר ותבדוק בעצמך את תאריך הייצור של הצמיגים (זה ממש פשוט לבדיקה).

ע"ג הצמיג יופיע מספר בעל 4 ספרות, שתי הספרות הראשונות מייצגות את השבוע והשתיים האחרות את השנה.

אז אם למשל רשום 2116 - המשמעות היא שהצמיג יוצר בשבוע ה-21 בשנת 2016 (כלומר בחודש מאי 2016).

ובהמשך להמלצתו של אסף,

יש מצב שכדאי לך לבחון את ה-FALKEN על-פני הדגם של גודייר שציינת.

לפעמים לחברות פחות נחשבות, יש צמיגים באיכות גבוהה יותר מאשר דגם מסויים בחברה מוכרת.

אני קניתי דגם של צמיגים של חברת HANKOK שאינו נופל מדגמים מסויימים של חברות נחשבות יותר.

פורסם

לפעמים לחברות פחות נחשבות, יש צמיגים באיכות גבוהה יותר מאשר דגם מסויים בחברה מוכרת.

אני קניתי דגם של צמיגים של חברת HANKOK שאינו נופל מדגמים מסויימים של חברות נחשבות יותר.

אתה בעצם מרמז ש-Hankook זו חברה פחות נחשבת?

מדובר ביצרן הצמיגים ה-7 בגודלו בעולם, שמגיע כהתקנה מקורית על רכבים כמו ב.מ.וו, מרצדס, אאודי, יונדאי, קיה, שברולט ועוד ועוד.

אה כן, וגם על הפורשה מקאן החדשה.

אז למרות שצדקת ואני מסכים עם מה שכתבת, אי אפשר להגיד על Hankook שהיא "פחות נחשבת".

פורסם (נערך)

Kreios,

אני מסכים איתך, ייתכן שהמילה המתאימה היא "פחות מוכרת" ולא "פחות נחשבת" לכן אנסח זאת מחדש ובזהירות :)

חברת הנקוק היא חברה מעולה ומדובר ביצרן צמיגים דרום קוראני מהגדולים בעולם אך יחד עם זאת, החברה פחות מוכרת לאדם הפשוט שמגיע לרכוש צמיגים.

אותו אדם שבד"כ קופצים במוחו שמות של חברות מוכרות יותר כגון: Continental,Dunlop, Good Year וכו'.

אגב, אני קניתי בזמנו את ה- K117 שלהם עבור 4 ג'נטים של סיאט ליאון 16 אינטש והצמיגים האלה מעולים ועלו לי משמעותית במחיר נמוך יותר מאשר צמיגים מקבילים של החברות האחרות.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם

צודק לגמרי, ההגדרה הנכונה היא "פחות מוכרת". נחתום על זה. :)

וה-K117 שרכשת הם צמיגים מהשורה הראשונה, זה הדגם שמגיע כהתקנה מקורית על חלק מדגמי מרצדס, ב.מ.וו ופורשה.

• תוכן חדש...