Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיישן חמצן מאזדה 3 ספיריט 2008

YuvalShs
שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

השאלה הנשאלת האם מדובר על הצעת מחיר עבור חיישן מקורי או של ייצרן OEM או בכלל חיישן סיני.

700 שקלים כולל עבודה עבור חיישן מקורי נשמע מחיר הוגן.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה הנשאלת האם מדובר על הצעת מחיר עבור חיישן מקורי או של ייצרן OEM או בכלל חיישן סיני.

700 שקלים כולל עבודה עבור חיישן מקורי נשמע מחיר הוגן.

הבחור אמר לי שזה מקורי, אבל מבדיקה קצרה הבנתי שאין למאזדה חיישן חמצן שהם מייצרים אלא ספקים כמו בוש ועוד חברות, איך אדע אם זה מקורי? והמחיר פייר?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיישן מקורי בדרך כלל מיוצר על-ידי חברות צד שלישי כאשר על החיישן מוטבע בדרך כלל מק"ט של מאזדה+לוגו של מאזדה.

על חיישן תחליפי תוצרת ייצרן OEM תמצא בדרך כלל רק את מק"ט ייצרן OEM ובאריזה של ייצרן OEM ולא של מאזדה.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הציעו לי חיישן חמצן ב-700 ש״ח כולל עבודה.. נראה לי קצת יקר, מה דעתכם?

יש לי 2 קודים של תקלות

p0013

p0134

נשמע נמוך מידי לדגם הזה. בדגם הזה חייב רק מקורי והוא עולה הרבה יותר.

בלי שום קשר, לפי הקוד תקלה הנוסף יש לך תקלה נוספת שם ברכב .

כנראה החיישן קמשפט.

(בלי שום קשר, אם אתה רוצה לדעת אם החישין הוא מקורי, פשוט תססתכל עליו, במקורי יש חותמת מאזדה, אי אפשר לפספס. לפני ההרכבה תבקש לראות את החותמת ( סבירות של 100 אחוז שלא יהיה את החותמת, כי אין מחיר כזה בשוק לחיישן מקורי ) ...

בקיצור ההצעת מחיר לא נשמעת הגיונית, אשמח לשמוע פידבק לגבי החיישן וכו'.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נשמע נמוך מידי לדגם הזה. בדגם הזה חייב רק מקורי והוא עולה הרבה יותר.

בלי שום קשר, לפי הקוד תקלה הנוסף יש לך תקלה נוספת שם ברכב .

כנראה החיישן קמשפט.

(בלי שום קשר, אם אתה רוצה לדעת אם החישין הוא מקורי, פשוט תססתכל עליו, במקורי יש חותמת מאזדה, אי אפשר לפספס. לפני ההרכבה תבקש לראות את החותמת ( סבירות של 100 אחוז שלא יהיה את החותמת, כי אין מחיר כזה בשוק לחיישן מקורי ) ...

בקיצור ההצעת מחיר לא נשמעת הגיונית, אשמח לשמוע פידבק לגבי החיישן וכו'.

תודה על התגובה, פשוט אם אני מגיע עד לבחור ואני לא רואה שזה מקורי מה להתחיל להתווכח למה זה לא מקורי? כי אם זה כך, מעדיף לא לנסוע עד אליו סתם ולחסוך את כל זה..

הוא אמר לי שכנראה בגלל החיישן התקלה השנייה גם נוצרה, זה נכון או שזה 2 תקלות שונות לגמרי?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה, פשוט אם אני מגיע עד לבחור ואני לא רואה שזה מקורי מה להתחיל להתווכח למה זה לא מקורי? כי אם זה כך, מעדיף לא לנסוע עד אליו סתם ולחסוך את כל זה..

הוא אמר לי שכנראה בגלל החיישן התקלה השנייה גם נוצרה, זה נכון או שזה 2 תקלות שונות לגמרי?

אין קשר בין שתי התקלות. ומעולם לא ראיתי צירוף של שתי התקלות האלו. מעולם מעולם מעולם.

בגלל לא ראיתי את הקוד תקלה הזה אף פעם במאזדה כשחושבים על זה. לעומת זאת כן ראיתי קוד תקלה 0012. לא 0013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין קשר בין שתי התקלות. ומעולם לא ראיתי צירוף של שתי התקלות האלו. מעולם מעולם מעולם.

בגלל לא ראיתי את הקוד תקלה הזה אף פעם במאזדה כשחושבים על זה. לעומת זאת כן ראיתי קוד תקלה 0012. לא 0013

היי ברק, אלו הקודים ש-Engie רשמה לי, אז מה לדעתך לעשות?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להחליף חיישן ואולי לבצע טיפול יסודי להוצאת בוצה במנוע במידה ויש. כולל הוצאת קרטר

פעם ראשונה שאני שומע על זה.. מה העלות של טיפול כזה?

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

העלות שציינת מצוינת אם מדובר בחיישן חמצן מקורי.

בנוגע לחיישן קאמשאפט הפתרון הוא בדיוק זה שציין ברק כולל הוצאת הבוצה (אפשר אולי לנסות לנקות את החיישן לפני החלפה, אבל ברוב המקרים תדרש החלפה).

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העלות שציינת מצוינת אם מדובר בחיישן חמצן מקורי.

בנוגע לחיישן קאמשאפט הפתרון הוא בדיוק זה שציין ברק כולל הוצאת הבוצה (אפשר אולי לנסות לנקות את החיישן לפני החלפה, אבל ברוב המקרים תדרש החלפה).

היי, אשמח לפירוט לגבי העניין של הוצאת הבוצה, מעולם לא שמעתי על התהליך הזה..

יש סיכוי שהתקלה נובעת כתוצאה מהבוצה הזאת? והחיישן חמצן כן עובד?

אשמח לשמוע דעות ופרטים לפני שאני קופץ למוסך ומפסיד יותר מאלף שקל..

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי חברים,

האם אני יכול להזמין לבד את החלק הזה? אולי מהאיביי? וככה להפחית בעלויות? אשמח לקבל לינק לקנייה לחיישן תואם מקור (כמובן שעל פי קוד התקלות שציינתי למעלה)

תודה מראש !!

נ.ב,

זה אולי אחד מאלה? http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=Mazda+3+oxygen&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XMazda+3+2008+oxygen.TRS0&_nkw=Mazda+3+2008+oxygen&_sacat=0

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשלים פרטי רכב.

נפח וקוד מנוע ותקבל מק"ט

מאזדה 3

רמת גימור ספיריט

שנתון 2008

נפח מנוע 2000

קוד תקלות: p0013, p0134 (עפ"י אנג'י)

קוד מנוע: ???

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...