Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS או XBOX

bjlb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סבבה, הכיוון מובן. דרך אגב, אני לא רואה שה 360 יותר זול מה ONE. מעניין. ולפי מה שהבנתי יד 2 לא הכי מומלץ, אבל אם כן שהוא יהיה SLIM/ אני כנראה אלך על חדש. תאריך היעד הוא 01.07. גם תחילת החופש הגדול, וגם יומולדת לבן שלי.

מה לגבי אביזרים? צריך שני שלטים, נכון?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן, 2 שלטים זה חובה בדרך כלל, אחרת איך הוא ישחק עם חברים או איתך? הרעיון מובן.

פורסם

360 יד שניה,קניתי עם פריצה והארד דיסק חיצוני עם כ 60 משחקים,2 שלטים ב 1000,ביד 2.

דרשו 1500.

מדובר על לפני כחצי שנה בערך.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ: במידה ועדיין לא רכשת, באוגוסט תצא הגרסא החדשה של אקסבוקס - אקסבוקס S, והיא זמינה כבר מעכשיו לרכישה (מוקדמת) באמזון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה, אבל אני כנראה הולך על ה 360, כרגע זה מספיק לצרכים כולל בעתיד הקרוב של כמה שנים.

פורסם

אתמול הייתי בדומינטור בחיפה. הציעו לי 360 מחודש + שלט אחד, כלומר של אנשים ששידרגו והחזירו, פרוץ ב 1500, עם אחריות לשנה.

יש למישהו נסיון איתם?

ומישהו מכיר את יוני פליסטיישן בנמל בחיפה?

פורסם

מחיר יקר בטירוף

מכרתי X360 עם שתי שלטים, עם פריצת XKEY (שזה חיבור עם HDD חיצוני) ב1000 שקל וזה היה לפני שנתיים

לי זה נראה לא הגיוני להשקיע כ"כ הרבה כסף בקונסולה כ"כ ישנה

פורסם

אני מכרתי לפני שנה XB360 (אמנם שמן, 20GB) פרוץ, עם שני שלטים, כבל HDMI, גיטרת Rock Band וערימת משחקים מקוריים ב800 ש"ח.

במחיר שציינת אפשר לקנות XBOne מאמאזון.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אתמול הייתי בדומינטור בחיפה. הציעו לי 360 מחודש + שלט אחד, כלומר של אנשים ששידרגו והחזירו, פרוץ ב 1500, עם אחריות לשנה.

יש למישהו נסיון איתם?

ומישהו מכיר את יוני פליסטיישן בנמל בחיפה?

במחיר הזה אפשר לקבל ps4 עד הבית מאמאזון. היות ואתה מתכנן לשחק במשחקים ישנים הרי שתוכל לקנות כאלה בפחות מ-10 דולר במבצעים, אפילו פחות, ולא תצטרך להתעסק עם פריצות.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

MYSTOPP - ב PS4 הבנתי שהקינקט פחות מוצלח, וקהל (הילדים...) היעד דורש משחקים עם קינקט. הבנתי שגם יש יותר משחקים לקינקט ב 360 מאשר ב ONE.

SH33P - אפשר יד 2, אבל הבעיה זה אחריות.

חוץ מזה, לא משלמים על זה כבר מיסים במחירים האלו?

פורסם

עדכון - הלכתי ליוני פליסטיישן, אחלה גבר, יש לו גם 360 פרוץ וגם ONE, בסוף נקנה XBOX ONE, עלה 2640 כולל 2 שלטים, קינקט ומנוי GOLD לשנה.

עכשיו אני צריך משחקים לילדים!!! משהו פשוט, בלי מלא אנגלית שהם לא מבינים כלום וכל שניה "אבא, אבא", ואם יש משהו עם קינקט, אז בכלל סבבה.

תודה, ליאור.

• תוכן חדש...