Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PS או XBOX

bjlb
שימו לב! השרשור הזה בן 2879 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נכון, הנושא נדוש ברשת עשרות פעמים.

אבל ככל שהזמן עובר, אני מניח שהתשובה משתנה.

אז הצרכים שלי הם:

ילד בן שש וילדה בת תשע. לא גיימירים כבדים...מה שכן, יש דרישה לחיישני תנועה.

ממה שהבנתי לXBOX יש פריצות, ול PS יש אבל לא הכי עובד.

מה זה אומר שיש סיפריות השאלה? אם הדיסק של המשחק מקורי, אפשר להעביר בין כמה קונסולות ולהתקין מחדש ללא בעיה? ולכמה זמן משאילים?

הבנתי שיש מלא חנויות שאפשר ללכת אליהם עם המכשיר והוא מתקין משחקים על. במה מדובר? בשביל זה צריך מכשיר פרוץ?

הבנתי גם שיש ל PS אפשרות להתחבר אליהם ולהוריד דמו. שווה משהו? זה תחליף למשחק המלא?

דרך אגב, הכל היום ברשת? חייב חיבור לאינטרנט?

והבנתי שעדיף לקנות עם הארד דיסק גדול. אכן יש הצדקה?

תודה מראש על התשובות,

ליאור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אם מדובר על הדור הנוכחי אז כפי שידוע לי אין עדיין פריצה לאף קונסולה.

אם מדובר בדור הקודם אז הייתי ממליץ על 360 עם המצלמת קינקט שכן יש לו מגוון משחקי תנועה וריקוד שיתאימו לילדה בת תשע וגם לילד לא יהיו חסרים משחקים, יד שניה נמכרים מתחת ל1000 שקל יחד עם מצלמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא משחקים עם תנועה, הקונסולה של מיקרוסופט יותר טובה בזה. לא יודע לגבי XBOX ONE, אבל ל360 יש לא מעט משחקים מתאימים.

אבל ללא ספק, שבתור קונסולה למחשקים הPS כמובן יותר טוב. אבל לפי דרישות של פותח השרשור אני לא בטוח שזה העיקר. קונסולנ צריך לקנות לפי המשחקים שרוצים לשחק ולפי הקונסולה שיש לחברים. דיסק גדול כמובן כדאי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך מכר יש לו כרטיס של לאומי-כרד, אז לפני חודש-חודשיים מנויי הכרטיס קיבלו הנחה של 500 ש״ח על אקסבוקס1 בבאג.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקרוב תצא הקונסולה המשודרגת יותר של PS4 ותקרא NEO. מדובר על עניין כל חודשים בודדים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
פתחת כאן מלחמת עולם :twisted:

PC

רץ להתחבא במקלט האטומי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקרוב תצא הקונסולה המשודרגת יותר של PS4 ותקרא NEO. מדובר על עניין כל חודשים בודדים.

אכן בקרוב תצא הקונסולה המשודרגת(NEO) ‚ שזה כנראה אומר הפחתת מחיר רצינית ל-PS4 "הרגיל".

:fadein:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדלקתם אותי עם הניאו הזה, ההערכות הן 50-100$ הפחתה לPS4 הרגיל וכן שהNEO יעלה 50-100$ יותר מאשר מחירו של הPS4 הרגיל.

הוא תומחר בהתחלה ב-399 דולר. כיום 349$.

ומעריכים שה-NEO יעלה 449 והPS4 יירד ל-299$.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא ברור מה יהיה הPS החדש, לא ברור איזה מעבד. רק ברור שתיהיה ליבה גראפית חדשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כול צריך טלויזיה כזאת.

דבר שני,סוני התחייבהשלא יהיו בלעדים לניאו וכול משחק שיתמוך בניאו יתמוך גם בסוני הרגיל.

לפותח השירשור הייתי קונה 360 בגלל שיש פריצה והמון משחקים לשחק,במיוחד כשציינת שהם לא גיימרים כבדים.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...