Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שקע חשמל

saay222
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

עברתי על חיפוש מאד מקיף ורציני כאן בפורום וניתקלתי בהמון חומר שברובו ישן ולכן לא רלוונטי, או נזיפה לפותח הבקשה בסגנון למה-לא-שקע-טלפון-יא-מפגר.

לכן אני חושב שיש לרכז המלצות ובקשות כאן, בשרשור אחד ויחיד המרכז רק את שקעי החשמל. לא טלפון ולא כל השאר, רק חשמל.

המון שקעים הם אותו דרעק סיני גנרי עם מדבקה שונה, אבל האם יש גם משהו אחר בשוק? משהו שקט ואמין?

או האם מישהו מהסינים הוא כן טוב ואמין?

אגב - מישהו רכש שקע און ליין מחו"ל?

פורסם

האמת שלא הצלחתי להבין אם אתה רציני או צוחק.

בכל מקרה אני אוהב את המוצרים של גוויס.

ולפני שאתם אומרים שצריך לבטן קופסא מלבנית בקיר,

אז יש להם גם שקעים לקופסא 55 עגולה.

פורסם

נכנסתי כדי לכתוב המלצה על שקע טלפון - אז אני יוצא.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אגב - מישהו רכש שקע און ליין מחו"ל?

תזכור שאתה חייב שקע בתקן ישראלי, ובחיפוש מהיר לא מצאתי כאלה באתרים בחו"ל

4047146-5000.jpg

גם במחירים שזה עולה, אין טעם להתעסק עם הזמנות מחו"ל.

http://www.shekaveteka.co.il/%D7%A9%D7%A7%D7%A2-1.html

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון של כמה שנים שהשקעים של וייסבורד בסדר גמור. האיכות טובה, לא מתפוררים, גימור יפה, הברגים לא נטחנים בחיזוק, יש מקום לשני חוטים להדק ונושאי תו תקן ישראלי. מה עוד צריך?

אם אתה עושה מאפס הייתי ממליץ ללכת על גוויס. האיכות מצויינת. יש גם זולים יותר של ניסקו, איכות סבירה, לא ברמה של גוויס. בטוצ׳יני גם נחשבים טובים.

אני לא יודע מה יצא לך לקנות שקיבלת את הרושם שהנושא מצדיק שרשור, אבל בארץ בהחלט ניתן להשיג שקעים טובים שמחזיקים שנים רבות.

פורסם (נערך)

אוף, אף אחד בפורום הזה לא מבין בדיחה?

(גם המנהל שערך את הכותרת...)

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

לקופסא עגולה - ניסקו "ספיר". שקעים טובים מאוד שגם דאגו לעשות להם FACE LIFT פנימי לא מזמן (שיפרו את המהדקים, חיזקו את המבנה הפנימי של השקע עצמו שלא ישבר - וביטלו את הגומיה המצחיקה שמחזיקה את 2 הסוגרים המהדקים את השקע לקופסא ושמו במקומה שני קפיצים פנימיים, אחד בכל צד). עד כמה שאני יודע - יש להם תקן וכמובן חורים עגולים בכניסה.

אם אתה עושה מחדש, כמו שאמר אביב, גוויס (GEWISS) או ביטוצ'יני (הם דיי דומים).

היתרון של גוויס, לדעתי האישית, הוא הזמינות של החלקים בכל חנות חשמל או טמבוריה בסיסיים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...