Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב 7 מקומות לעבודה בגינון (כולל גרירת עגלה) ולמשפחה (שחקן רביעי בדרך..)

המליצו לי על פולקסוואגן קאדי,

העניין הוא שחלק המליצו על הדיזל וחלק על הבנזין (1200 TSI).

התקציב שלי הוא סביב ה50 אלף ש"ח שזה סביב שנת 2011.

הדיזל מצד אחד אמור להיות מתאים יותר לעבודה מסיבי כמו שלי (נסיעה של כ 120 ק"מ ביום וגרירת עגלה עם גזם כל יום לשעה-שעתיים בערך..) וחסכוני.

מצד שני הסיכון לתקלות יקרות בדיזל כמו טורבו, מזרקים וכדו' נראה לי גם גבוה.. ומנוע הבנזין לעומתו פשוט וזול יחסית מבחינת תקלות.

מה אתם אומרים?

זה ממש דחוף לי כי אני הולך לקנות בימים הקרובים, וחשוב לי לעשות קניה חכמה כדאי שיהיו לי כמה שפחות עלויות תיקונים בהמשך..

פורסם (נערך)

שלום,

אתה מחפש ידני או אוטומטי?

יש בקושי רכבים מסחריים עם 7 מקומות בלוח יד 2 בתקציב שלך.

לדעתי, עדיף לקנות מה שתמצא במצב שמור. למה שאתה מתאר עדיף מנוע דיזל - יותר חזק וחסכוני.

לגבי תקלות - בדרך כלל עד 200 אלף קילומטרים רכבי דיזל לא בעיתיים. זה עדיין תלוי בתחזוקה ועומס. אחרי 200 אלף גם מנועי בנזין קטנים ועם טורבו (כמו 1200 סמ"ק כמו בקאדי ) מתחילים להתעייף.

הדגם קאדי מקסי (ארוך) עם מנוע 1900 סמ"ק טורבו דיזל יהיה מעולה בשבילך, אבל נכון לעכשיו בלוח יש רק אחד מודל 2010 עם 140 אלף קילומטרים שמבקשים עליו 70 אלף שקלים (גיר רובוטי ואין עליו וו גריגה ).

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=68&SubModelID=1786&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=7+%EE%F7%E5%EE%E5%FA

גם הרכב שלי ניסאן NV200 עם 7 מקומות, ידני.

יש בלוח גם כן רק אחד עם 7 מקומות (2012 עם 90 אלף קילומטרים ) שאמור לעלות 65-70 אלף, אולי פחות. אין וו גרירה (אפשר להתקין).

בקיצור, מה שאתה מחפש יש בבודדים בכלל. והתקציב שלך מגביל לרכבים ישנים ועייפים יותר.

אפשר לחפש רכבים יותר גדולים - סיטרואן ג'מפי או יונדאי H1\H800.

אבל כושר העמסה של ניסאן פחות.

לחץ לא חבר טוב במקרה שלך - צריך זמן וסבלנות כדי למצוא רכב ראוי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ג'מפי תעשה אחלה עבודה והיא אמינה להפליא, יש מעט אבל יש ברלינגו (דיזל) 7 מקומות מ2011 גם היא עיסקה מצויינת.

הלוגאן גם יכולה להוות תחליף היא מרווחת ובקיפול הספסלים אתה מקבל תא מטען גדול.

פורסם

תודה,

הפולקסוואגן קאדי בנזין 1200 TSI יחסית הרבה יותר זול בשוק -

השאלה אם הוא עשה את העבודה טוב בלי הרבה תקלות (יחסית לדיזל לפחות) כולל גרירת עגלה עם גזם וקילומטראז' של כ120 ק"מ ביום (בלי עגלה).

פורסם

אני חושב שמנועי טורבו דיזל 1.9 אמינים יותר מאשר טורבו בנזין 1.2 ומחזיקים כמות נסיעות הרבה יותר גדולה בעומס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...