Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אריק,תלחץ חזק על הגז בTSI ובפיאסטה 1.2 ,הTSI ישאיר אבק לפיאסטה.

לעומת הTSI מנוע הפיאסטה הם עגלה.

לפאביה למשל ממונט של 17.8 בפיאסטה ידנית 11.6

הסלד שבו זה מושג בפביה 1550 בפיאסטה 4500.

לפיאסטה אין שום סיכוי ולא סתם שמענו פה כבר על אנשים שהתאכזבו מה1.2 של הפיאסטה כי הוא חלש,על TSI אף אחד לא יגיד כזה דבר.

אף אחד לא אמר שהמנוע בסקודה לא טוב יותר.

העניין שגם בלחיצה בריאה ההבדל הוא רק בטורים גבוהים.

למען הסר ספק יש לי פיאסטה ולחבר טוב יש איביזה ידנית עם אותח המנוע, אני נוהג עליה כדרך קבע, ההבדל בא לידי ביטוי בטורים גבוהים.

לגבי הפאביה האטמוספרית, אני לא נהגתי עליה אבל מבחינת נתונים נטו על הנייר היא חזקה במעט מאוד, צריך לראות איך זה מתבטא בנהיגה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בסופו של דבר,אתה מסכים שהמנוע TSI יהיה חזק יותר בעליות,בתאוצות,זה פשוט מנוע זריז יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהחלט, הכוונה היא שלרכב שנוסע בעיר בעיקר זה פחות משמעותי, השאלה היא מה הוא התוואי שבו נוסע פותח השרשור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה מוכן לידני אז אני הייתי מוסיף גם את הפיאט איבו, בתקציב הזה אתה יכול להביא רכב מאובזר חיסכוני וטיפולים אחת ל שנתיים או 30K.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

הבעיה שקשה למצוא פונטו איבו עם 105 כ"ס או 135 כ"ס(יש כמה ביד 2)

היצרן הוריד את מרווח הטיפולים ל15K כי מערכת המולטי אייר כשלה בגלל מרווחי טיפולים ארוכים כאלה.

דוגמא אחת פה

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם (נערך)

יש בפורום למכירה פאביה 1.4 שנת 09 עם 70 אלף ק"מ ב33 אלף.

בשנתון שאתה מחפש הייתי מחפש פיאסטה ידנית.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האם הדגם הנ"ל מ-2009 הוא TSI?

אני חושב שמבחינת הצרכים שלי אין צורך אמיתי בטורבו.

הבנתי שמנוע ה-1.4 האטמוספרי אוכל 1:16 ומאוד אמין.

ועוד עניין שגורם לי תהייה.

מחד, נאמרים על הדגם הזה הרבה דברים טובים גם בפורום הזה וגם בכל אתר נחשב שנכנסתי אליו.

מאידך, יש הרבה מאוד רכבים כאלו ידניים משנתון 2012-2013 למכירה ביד 2. כאילו כולם מנסים להיפטר ממנו. האם לאנשים קשה עם הגיר הידני של הפאביה?

פורסם
היתה לי פאביה ידנית 2012 רכב חסכוני בדלק ועלויות טיפול ונוח לנסיעה

אפשר לשאול מדוע אם כן מכרת את הרכב?

פורסם (נערך)

החזקתי את הרכב 3 שנים, וקניתי פאביה 2015.

כל שנתיים שלוש אני מחליף רכב, לא מכרתי בגלל שהרכב היה גרוע.

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם

לאנשים לא קשה עם הגיר,אולי יש כאלה שרוצים לקנות את הדגם החדש שחזק יותר,חלק צריכים לעבור לאוטומט,אבל זה לא בגלל בעיה ברכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא הפאביה האטמוספרית עם הגיר הידני זה באמת רכב אמין.

וזה לא דבר שאפשר להגיד על הtsi בשילוב עם dsg.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
האם הדגם הנ"ל מ-2009 הוא TSI?

אני חושב שמבחינת הצרכים שלי אין צורך אמיתי בטורבו.

הבנתי שמנוע ה-1.4 האטמוספרי אוכל 1:16 ומאוד אמין.

ועוד עניין שגורם לי תהייה.

מחד, נאמרים על הדגם הזה הרבה דברים טובים גם בפורום הזה וגם בכל אתר נחשב שנכנסתי אליו.

מאידך, יש הרבה מאוד רכבים כאלו ידניים משנתון 2012-2013 למכירה ביד 2. כאילו כולם מנסים להיפטר ממנו. האם לאנשים קשה עם הגיר הידני של הפאביה?

אמין כן.

1 ל 16, אולי צריכה רגיעת בנסיעת סבתא בבינעירוני

• תוכן חדש...