Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בשבוע הבא אני צריך להחליט איזה רכב לקחת ל-3 שנים הבאות

עד היום התניידתי בפוקוס 1.6 ספורט וחוץ מהגיר לא היו תלונות.

אני מחפש רכב לזוג (סביר להניח +1 במהלך תקופת החכירה), נוח,שקט, מאובזר ולא UNDER POWERED

עדיפות ל-5 דלתות מטעמי אורך ונוחות הטענה, אני גר בת"א.

מכיוון שאין לי קצין רכב בעבודה- חברה קטנה והHR מפנקת, כל האופציות פתוחות והתשלום בהתאם.

כרגע מסתכל על ה-

LEON 5D STYLE - למרות שהדגם כבר ישן

פג'ו 308 אקטיב: יש אפשרות לקחת פרמיום בתוספת קטנה למרות שלא חסר לי כלום חוץ מחיישני רוורס ומערכת בטיחות אקטיבית אולי

גולף טרנדליין 1.4 - לא ממש מאובזר אבל איכותי ומוריד מעט את מחיר העסקה (מורכב מ2500 ש"ח ברוטו עסקת ליסינג + 3200 וקצת שווי מס)

בדגמי הסופר מיני ננעלתי על הפאביה STYLE - מאובזרת, חזקה אבל יש כמה דברים שהפריעו לי כשנהגתי בדגם הפשוט ואני לא בטוח שקיים בדגם המאובזר:

1. המזגן המכאני רועש בטירוף גם ברמות הנמוכות. גם בקרת האקלים בדרגת אוורור נמוכה רועש ככה?

2. השהייה די מורגשת ביציאה מהמקום

3. רעשי כביש ב-100 קמ"ש, הרבה יותר מהפוקוס שאליה אני רגיל

הפאביה תחסוך לי כ-400 ש"ח נטו בכל חודש על פני הסגמנט המשפחתי.

הצעות? פידבקים?

תודה!

פורסם

בדגמי הסופר מיני ננעלתי על הפאביה STYLE - מאובזרת, חזקה אבל יש כמה דברים שהפריעו לי כשנהגתי בדגם הפשוט ואני לא בטוח שקיים בדגם המאובזר:

1. המזגן המכאני רועש בטירוף גם ברמות הנמוכות. גם בקרת האקלים בדרגת אוורור נמוכה רועש ככה?

נוסע בפאביה שלי כבר 10 חודשים ולא שומע רעש מכיוון המזגן.

2. השהייה די מורגשת ביציאה מהמקום

צריכים להתרגל

3. רעשי כביש ב-100 קמ"ש, הרבה יותר מהפוקוס שאליה אני רגיל

אין רעשי נסיעה בכביש מהיר

הפאביה תחסוך לי כ-400 ש"ח נטו בכל חודש על פני הסגמנט המשפחתי.

הצעות? פידבקים?

תודה!

תשובות באדום, אולי נתקלת ברכב דפוק, אני נוהג בדגם אקטיב.

פורסם

הפתרון שלי להשהייה המעצבנת ביציאה מהמקום(לא בפקקים או בנסיעה איטית כי זה עלול לעצבן) זה להעביר את התיבת הילוכים למצב S להאצה וכשמגיע למהירות הרצוייה מחזיר לD(בהאטה הS ממש לא נעים).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה

נראה לי שהכיוון הוא 308 או אם אצטרך לחסוך כמה מאות שקלים אז פאביה סטייל

אשמח לקבל פידבק מבעלי 308 על רמת הרעש, תיבת ההילוכים והמולטימדיה שנראית קצת מסורבלת.

הגולף אגב טובה זה בטוח, אבל די עירומה מאבזור

פורסם

אם אהבת את הפוקוס אז החדשה גם יכולה להיות אפשרות טובה, אלא אם מתחשק לך גיוון.

גם האסטרה החדשה שווה בדיקה וכמוה גם מאזדה 3 האצ'בק עם מנוע 2 ליטר.

בין הגולף 1.4 ללאון 1.2 אני חושב שהגולף עדיפה.

פורסם

המאזדה 3 2 ליטר יקר מידי

הרעיון הוא להיצמד לעלויות נמוכות יותר משל רכב משפחתומטי טיפוסי, במידה ואשיג מחיר טוב על ה308 זה הכיוון.

יש כאן בעלי פאביה סטייל 1.2 שיכולים לדווח האם הרכב רועש יחסית ולגבי נוחות הנסיעה? זה החשש המרכזי שלי. מלבד זה הוא די מתאים

• תוכן חדש...