Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני למשפחה עד 95K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מחפש רכב שני למשפחה. התקציב 75-95 אש"ח. כנראה בקטגוריית מיני-משפחתי. צריך להתאים ל3 ילדים (בוסטר אחד ועוד שניים כבר בלי בוסטר). הרכב העיקרי - קיה סיד סטיישן - נקנה לפני כ4 חודשים בליסינג 0 קילומטר ואני מאוד מרוצה מהרכב וגם מהשיטה של 0 קילומטר.

אני מחפש רכב אמין, קל לתחזוקה וקל למכירה. לא מעניין אותי ביצועים ספורטיביים ואיבזורים. נסיעה שנתית של כ 10K ק"מ.

ראיתי בתוך מסגרת התקציב ב0 קילומטר: טויוטה יאריס, קיה ריו, יונדאי i20 וגם i25 ופורד פיאסטה. ראיתי גם קרוז (מרווח הרבה יותר). את רוב הרכבים ראיתי גם ביד 2 (יד 2 מחפש רכב עד שנתיים, לא רוצה יותר ישן מזה). בכל הרכבים גם נהגתי ומבחינת נוחות כולם מתאימים.

בינתיים פסלתי אופל קורסה (אין להם מוסך שקרוב אלי) וגם מיצובישי אטראז' (לא בטיחותי). סקודה פאביה נשמע מתאים, עוד לא ביררתי לגביה.

כרגע נוטה לכיוון של יאריס ב0 קילומטר (בערך 10 אש"ח פחות מאשר בסוכנות, אחרי מו"מ). נראה שהביטוח זול, לרכב יש שוק טוב ומוניטין של אמינות.

מה דעת המומחים?

פורסם

אני חושב שההנחה על היאריס לא מספיק גדולה כדי להצדיק רכישה ב-0 ק"מ אבל אולי זה רק אני.

רנו קליאו סטיישן נשמעת מתאימה לדרישות וגם מוצעת בהנחה נאה. גם קיה ריו סדאן.

פורסם

אני חושב שבתקציב שציינת טויוטה יאריס תיתן לך תמורה טובה למחיר. צריך לשים לב שבליסינג אתה מקבל דגם סול בעוד הדגם המומלץ מבחינת תמורה למחיר הוא סטייל. החודש (מאי) יש הנחה של 3000 שח וכל מיני תוספות נוספות, כך שהפער בין ליסינג לפרטי מצטמצם משמעותית לכיוון ה 6000 שח בלבד ולכן עדיף לדעתי לקנות דרך היבואן.

פורסם

אמין, קל לתחזוקה וקל למכירה - הייתי מחפש סוזוקי קרוסאובר 2014 במצב הכי קרוב לחדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם יש אופציה לדיר ידני, אז הייתי הולך על I20 ידנית- אמינה, זולה לתחזוקה- לא ספורטיבית/מאובזרת, ומאוד מרווחת יחסית לסופר מיני.

פורסם

לגמרי הטיפו,מרשימה הרבה יותר מהיאריס,תא מטען יותר גדול,מרווחת יותר ועולה 100 שקל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כאשר רוצים רכב שיהיה קל למכור בעתיד קשה לדעת מה יקרה עם טיפו. אבל בכל מצב, רכב חדש יפסיד בשנתיים הראשונות נתח גדול מערכו. קל למכור אני מתרגם כשמירת ערך ( כי כל דבר קל למכור כאשר מתמחרים אותו בהתאם).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני חושב שההנחה על היאריס לא מספיק גדולה כדי להצדיק רכישה ב-0 ק"מ אבל אולי זה רק אני.

רנו קליאו סטיישן נשמעת מתאימה לדרישות וגם מוצעת בהנחה נאה. גם קיה ריו סדאן.

תודה Mike808.

לגבי 0 קילומטר - היו הרבה שירשורים בנושא וזה לא המטרה שלי בדיון הזה. השאלה האם הנחה של 10K ש"ח, או 6K ש"ח מצדיקה 0 קילומטר או לא היא שאלה שאף אחד עוד לא יודע לענות. לי נראה שאני אוכל לגלגל את ההנחה אל הקונה (כלומר במכירה להוריד 6K וכך להפוך את הרכב לאטרקטיבי). אבל זו רק הנחת עבודה.

רנו קליאו לא בתקציב, וגם לפי הבנתי לא קלה למכירה.

קיה ריו לגמרי על הכוונת - איך היא בהשוואה ליאריס? ול i20?

פורסם

עדיין לא ברור לי, וכנראה לרוב האנשים בארץ, אם עדיף לקבל הנחה של 10K עכשיו (או 6K) או לשלם יותר עכשיו ליבואן. העובדה היא שאחרי ההנחה הזו יאריס נכנס לתקציב שלי ולפני זה לא... הייתי רוצה להתמקד בדגמי הרכבים (שם אני לא מבין בכלל) ולא בשיטת הקניה.

תודה על החיזוק לגבי יאריס.

פורסם

ככל שמחזיקים יותר שנים ברכב, ההנחה של 0 קילומטרים מליסינג יותר משתלמת, כי ההפחתה היא באחוזים. 10 אלפים הופכים מ 10% ברכב חדש שעולה 100 אלף שקלים ל 20% ברכב בן 4-5 כאשר השווי שלו 50 אלף.

פורסם

אחותה של היונדאי ומגיעה עם מכלולים כנראה זהים.

היאריס יותר חסכונית ויותר זריזה , ליונדאי תא המטען הגדול ביותר.

המושבים של הריו דיי נוחים ואתה יכול למצוא ריו עם אחריות מורחבת לגיר ולמנוע בניגוד לשאר.( 3 שנים מלאות + 4 שנים לגיר ולמנוע).

פורסם

אי אפשר לקנות ריו מליסינג עם אחריות מורחבת ( ויתרו על שנות האחריות לטובת הנחה במחיר) . אפשר רק מפרטי, לכן זה לא יילך בעסקת 0 קילומטרים מליסינג.

פורסם

על סוזוקי קרוסאובר 2014 לא חשבתי. אני אבדוק לגביו. לפי מה שאני רואה זה רכב משפחתי, לא מיני-משפחתי.

יש לו שוק? קל למכור? בסקירה מהירה ביד 2 המחיר גבוה מהתקציב.

• תוכן חדש...