Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, מישהו עשה לחבר שלי פגע ברח, הוריד לו צבע מהטמבון והוא רוצה לתקן את זה, זה טמבון מפלסטיק וירד קצת צבע כסוף וחשף את הפלסטיק השחור.

אשמח לעצות איך לתקן את זה עצמאית, באיזה חומר מומלץ להשתמש.

תודה רבה

b482cdd59c4a0ad1a000e055bc2b6d54.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לעשות פוליש ידני(אפשרי עם אולטימייט קומפאונד) ולהזמין צבע מCARFIX לפי קוד צבע

התכוונת לאתר הזה נכון?

http://m.carfix.co.il

ואיפה אני יכול למצוא את הקוד צבע של הרכב? סוזוקי אלטו 2014

פורסם

עצמאית אין דרך לתקן את זה... אלא אם כן אתה קורא ללצבוע את החורים האלה עם מכחול "תיקון". ועם תיקונים כאלה עדיף כבר לנסוע ככה וזהו.

E46 330CI

פורסם

לא מסכים. ברור שזה לא יהיה כמו תיקון מקצועי אבל עדיין עם לימוד עצמי והרבה סבלנות ניתן להגיע לתוצאות סבירות בעלות אפסית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה, דיברתי עם הבחור מקארפיקס, מאוד נחמד בטלפון, 250 שח לערכת צביעה.

שלחתי לו תמונה של המכה ושאלתי אותו כמה יעלה אם אני אבוא מבש לתל אביב עם המכונית, הוא אמר על עבודה בערך 50 שח.

חבר שלי נסע עם המכונית אליו, הוא תיקן את המכה ועוד שריטה קטנה מקדימה, ורק אחרי שסיים את העבודה דרש 250 שח על הצביעה מקדימה, 250 על האחורה, ו250 על הערכה.

בסופו של דבר שולם לו 400 שח...

הצביעה יצאה מדהים, אבל היחס ונסיון עקיצה היה ישראלי בטירוף... לסיכום, מוצר טוב, אבל לא הייתי ממליץ לאף אחד על קארפיקס..

פורסם

נשמח לתמונות באותו תקריב כמו שצילמת לפני התיקון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יצא טוב. לא ברור לי בדיוק ניסיון העקיצה.

הובן בטלפון שהתשלום יהיה 300 (250 על ערכה + 50 עבודה) ובסוף הוא דרש 250 על כל אזור עבודה (500 ש"ח) + 250 ערכה?

מה הייתה הטענה שלו כשאמרתם שהובהר שהעבודה היא רק 50?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

זאת צביעה ידנית עם ספריי, קצת פוליש לפני. 250 על כל איזור נשמע לי ממש יקר. וכרגיל הבום מגיע רק בסוף העבודה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

נסה לחפש פה תשובות דומות לשאלות זהות לשלך.

אתה יכול להקפיץ שם את השרשור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?422818-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A9%D7%A4%D7%A9%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%9D

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...