Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בולמים וכריות בולם זה משהו שבוודאות יעצור במכס?

במידה וכן, האם הפרוצדורה של שחרור ממכס היא משהו מורכב שידרוש חופש מעבודה ונסיעה לאלף מקומות?

יש מישהו שהזמין ויכול לשתף?

תודה רבה

פורסם

ייבאתי 4 בולמים מאייביי לפני כמה ימים הזמנתי

אני מחכה לראות אם יעצר במכס וזה אם תרצה לחכות אני יעדכן אותך

פורסם

גם אם צריך לשלם ,אתה לא צריך לנסוע לאף מקום ,כשזה מגיע לארץ ,עמיל מכס בודק את זה ומחליט אם ובכלל צריך לשלם ,אם לא צריך לשלם הוא מעביר את זה הלאה ואתה צריך לאסוף את זה כרגיל.

אם צריך לשלם אתה מקבל טלפון או שובר לתשלום ,משלם מזומן או בכרטיס אשראי.

פורסם
ההפרש מחירים כל כך גבוה מהארץ לחו"ל?

זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת אם שווה לי לבדוק בכלל. אם יש צורך לשלם מסים אז זה בטוח לא שווה לי.

איך הבולמים של SACHS אגב?

פורסם
זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת אם שווה לי לבדוק בכלל. אם יש צורך לשלם מסים אז זה בטוח לא שווה לי.

ד"א לפי מה שקראתי באינטרנט לבולמים אין צורך באישור משרד התחבורה

פורסם

חברה שמיצרת בולמי OEM בין השאר לרכבי VAG.

הדגם הוא שחשוב, לא החברה.

פורסם

חלק בטיחותי

אם יעצר במכס וכנראה שכן (כי הקופסאות של הבולמים פשוט ענקיות)

תצטרך לשלם לעמיל מכס על שחרור כולל אישור משרד תחבורה ואישור מוסך מורשה

בולמי KYB בארץ לא עולים יותר מדי בשביל להיכנס לסיבוך הנ"ל (תבקש מחיר מאבי חלקים JUSTMOTOR)

פורסם

הזמנת מחו"ל כי זה משהו מיוחד או כי זה זול יותר מאשר לקנות בארץ (אפילו אם תאלץ לשלם מיסים)?

פורסם

תשימו לב שבולמים זה מיוחד ומעל 75$ אתם כן תאלצו לשלם מכס

מכס על חלקי חילוף לרכב הוא 50% ועל זה תצטרכו להוסיף 18% מע"מ ואגרת רישומון

• תוכן חדש...