Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב שלי (פוקוס 2004) הגיע בשעה טובה ל 100K קילומטרים. פישפשתי בספר הרכב אך לא ראיתי פירוט של מה טיפול כזה כולל (או כל טיפול אחר). האם ידוע לכם היכן ניתן להשיג רשימה כזאת? האם לדעתכם טיפול גדול שכזה מומלץ לבצע במוסך מורשה דווקא?

תודה לעונים.

פורסם

אני מניח שבהמשך היום יביאו לך את כל המידע מאוטודאטה לכל מה שצריך בטיפול. לגבי ביצוע הטיפול הרכב בן 12 לא צריך מוסך מורשה אלא אם יש לך כסף מיותר.

פורסם

כל טיפול כדאי לבצע במוסך מורשה, אך לא בהרכח במוסך מורשה של החברה.

צריך לבדוק את הדברים הבאים, ולבדוק שלא פיספסת כלום בטיפולים הקודמים:

טיימינג - כל 5 שנים או כל 100\120 אלף, הקודם מביניהם.

נוזל בלמים - החלפה פעם בשנתיים\שלוש.

נוזל קירור - החלפה כל 5 שנים.

פלאגים - תלוי ברכב, אך בדרך כלל לא יותר מ60 אלף.

פילטר דלק - תלוי ברכב

שמן גיר - תלוי ברכב

ובנוסף טיפול רגיל:

שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר תא נוסעים\מזגן.

פורסם

במוסך מורשה (יבואן) בראשון לציון לא מוכנים לתת הצעה בטלפון אלא להפגש עם יועץ (נו באמת...), במוסך השלושה ת"א אמרו לי שעלי להחליף שמן ופילטר שמן (פילטר אויר החלפתי לפני שנתיים ולכן אין צורך, פלאגים ופילטר מזגן החלפתי לפני כשנה לערך עקב תקלות), טיימינג, מותחן ויתכן שרצועות מנוע (לפי הצורך) בעלות של 1835 שקל.

האם.

מאור30 - האם אתה לא רואה בעיה בהחלפת טיימינג ומותחן במוסך שאינו מוסך מורשה?

נ.ב.

אני רואה שפונים אלי בגוף זכר - ובכן אני אישה, עם הרבה אהבה לרכבים ומכאניקה (למרות שאני ממש לא נראית כמו מכונאית...):).

פורסם

הצעה הגיונית.

רצועות אביזורים מחליפים בהחלפת טיימינג. ברגע שמורידים את הטיימינג, רואים אם גם צריך להחליף משאבת מים. עלותה בערך 250-300 שקל. אם על המשאבה יש סימנים של קורוזיה, מחליפים גם אותה.

פילטר אוויר עדיף להחליף כל טיפול, מחיר של הפילטר הוא 50 שקל והחלפתו לוקחת 3 דקות.

פורסם

סתם לידיעה - כרגע שוחחתי עם מוסך שאני מטפלת בו לעתים (בטוח שלא מורשה יבואן ויש מצב שהוא לא מורשה כלל - אבל הם מאוד הוגנים) והם רוצים על טיפול כזה כ 1720 שקל.

פורסם

אני הייתי עושה את הטיימינג במוסך מורשה יבואן, גם לאור העובדה שהמחירים סבירים ואינם גבוהים בהרבה מההצעה שקיבלת ממוסך שאינו מוסך יבואן.

את רוצה שקט נפשי כשמחליפים לך את הטיימינג.

פורסם

ממש לא תמים.

אני יודע מנסיון שבמידה ותהיה בעייה עם העבודה של המוסך, יהיה עם מי לדבר.

תחפש בפורום (לפני חודש בערך) מה קרה לבחור עם פולו והטיימינג.

פורסם

מתברר שמוסך 'השלושה ת"א' אינו מורשה. נראה אם אמצע מוסך מורשה שאכן יסכים לתת לי הצעת מחיר מבלי לאלץ אותי

להפגש עם יועץ (זה מצחיק אותי כל פעם מחדש) - "אנחנו לא נותנים הצעת מחיר בטלפון" - מעניין למה...

• תוכן חדש...